Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
válasz
Ed Parker #16026 üzenetére
Egy pár hónappal ezelőtti hozzászólásomban közzé tettem egy advancedsettings.xml tarlatmat. Segítségvel a videó fps-je alapján megadott intervallumban beállítható mi legyen az fps amit a tv kap. 25 és 29 Hz-es videókkal nekem is volt problémám, ezekethez új beállításokatadtam, így nem 50 és 60hz a lejátszás, hanem 25 és 29 Hz-re kényszerítettem. Esetlegesen 23.000-tól 23.999-ig érdemes lenne 23.976-ot beállítani. Lehet, ez megoldaná, hogy nem váltott az xbmc nálad. Persze ahhoz az kell, hogy teljes képernyős legyen, függőleges szinkron bekapcsolva és képfrissítés is a videó frekihez(mindig)...beállítások is be legyenek kapcsolva.
Az AMD CCC-ben a folyamatos lejátszás kényszerítese kell legyen bekapcsolva.
-
törölt tag
válasz
Ed Parker #16026 üzenetére
sb-nek köszönd
Egyébként majd ha kipróbálod, jelezz vissza, hogy nálad is OK-e. Elképzelhető, hogy htpc ill tévénként eltérhet a lejátszás. Gondolom ezt abból, hogy nálad win7:23Hz beállítással sima volt a kép, nálam viszont folyamatos akadások voltak.
Érdekes ez az ablak mód is. Amíg így volt beállítva, fejezet ugrásnál ill tekerésnél azonnal volt kép, kép-hang szinkron OK. Full sreenben néha "utánigazit" egy gyors mozgás keretében, de ez nem annyira zavaró, néha kell 1-2mp mire tökéletes szinkronba kerül a kép-hang.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- BestBuy ruhás topik
- Futás, futópályák
- Milyen routert?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest