Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTX
tag
válasz
dabadab
üzenetére
A második linkben Peak fórumtárs írta le, a crc és egyéb dolgokat.
Én még egyszer csak azt szeretném megkérdezni, hogy valaha csináltál A-B tesztet két HDMI vagy digitális kábellel vagy csak úgy gondolod, tapasztalat nélkül, hogy nem lehet különbség?
Engem nem érdekel a különbség oka, háttere, stb, de LÁTOM és HALLOM a különbséget! És nem csak én, hanem sokan mások is! Ezért linkeltem az avx fórumot. Ha ott felteszed a kérdéseid az okokról, biztosan kapsz rá szakmai választ is.
Részemről a vita lezárva, mert nem tudok mást mondani arról, hogy ha én tapasztalok valamit személyesen érzékszerveimmel (meg még rengeteg ember rajtam kívül is), akkor ne akarjon senki meggyőzni arról, hogy az nem lehetséges. Továbbra is azt tudom ajánlani, hogy próbáld ki egy hifiboltban, vagy tesztelésre vigyél haza kábeleket. Az sem véletlen, hogy jelentős mennyiségű kábelt gyártanak, adnak el a drágább kategóriákból is, nemcsak az olcsóból.
Példának még itt van egy szaklapból egy hdmi kábel teszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 17r4 olvass
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest