Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
slashing
üzenetére
"de a besorolással nem tudom mit kéne kezdeni"
Írd át a képek nevét. pl. PG-13 -> törlés, a HU_12-őt pedig átnevezed PG-13-ra, és kész.
(vagy a variables.xml-ben is át lehet írni a megfelelő sort, hogy PG-13 helyett a HU_12-őt rakja ki.)Az a baj, hogy frissítésnél valószínűleg cserélődne (mindkét megoldás). De ha nem nagyon frissítesz valószínűleg működne.
Egyébként miért nem osztod meg a fejlesztőkkel a munkáid? Lehet, hogy tetszene nekik és bekerülne a felszínbe. Az MQ2-ben valószínűleg nem kerülne bele a szerkesztett betűtípus, mert ez már "jogi" kérdés lenne, de az átszabott kinézet lehet, hogy elnyerné a tetszésüket.

canniball: Legközelebb nem vágok bele este 10-kor ilyen bonyolult szavak leírásába mint a screenshot.
Egyébként szerencsére nem sokszor fordul elő áramszünet, eddig kétszer okozott gondot csak, ebből az egyik ez volt, a másik pedig egy apróbb szöveg elvesztése. -
zsigus
őstag
válasz
slashing
üzenetére
No elkészültem velük. Végül maradtam a jól bevált karikánál a filmek böngészésénél, viszont a filminfó előhívásánál (i gomb) maradt a nagyobbik változat.
A 18-as karikánál kiemeltem pirossal a számokat, hogy egy picit feltűnőbb legyen, mindkettőnél.
Ha valaki a végleges 3.0 előtti! verziót használ az le tudja tölteni innen.
Windows-nál: C:\Users\**neved**\AppData\Roaming\XBMC\addons\**aeon nox**\media\flags\rating mappába kell tenni a sima kör alakúakat, ezen belül pedig az info mappába a nagyobbakat.
Így sajnos a 6-os korhatár még mindig bekavar majd a 16-osba, de ugyanebben az aeon nox mappában a 720p (régebbi); 1080i (3.0 beta) mappán belül a variables.xml-ből ki lehet törölni a 6-os besoroláshoz tartozó sort (lehetőleg ne jegyzettömbbel, pl. gedit jó erre, a keresővel ki lehet keresni: 6 éven aluliak...).
Elküldtem egyébként a fejlesztőnek, valószínűleg a következő GIT verziók egyikébe hamarosan bekerül (ha jónak találja), és ha a korábbi esetből indulok ki akkor majd a véglegesbe is, de az még odébb van.
Köszönöm szépen a segítséget slashing kollégának.

-
slashing
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(vagy a variables.xml-ben is át lehet írni a megfelelő sort, hogy PG-13 helyett a HU_12-őt rakja ki.)