Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
Villanyász
üzenetére
Az wasapi.

(Windows Audio Session API)
-
MasterMark
titán
Na ha újra itt vagyunk, akkor megkérdezném, hogy lehet-e a Kodi saját hang rendereljét használni a DSplayer mellett?
-
MasterMark
titán
válasz
dunkel
üzenetére
Egyébként ha már itt tartunk, az otthoni router sem router, hanem csomó minden mást is csinál egyszerre. Switch + access point + DHCP szerver, stb. És adott esetben NAS meg nyomtatószerverfunkciót is elláthat igen.
És a HTPC is elláthat olyan funkciókat ami nem az eredeti feladata, attól még HTPC marad, ha az a fő feladata, csak minden egyéb másban kompromisszumos lesz. Vagy épp pont a fő HTPC feladatában lesz ettől komprumisszumosabb.
-
MasterMark
titán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
En ugy tudom purple-nel az irasi muveletek vannak priorizalva az olvasasiak felett, illetve nem ellenorzi olyan szigoruan mint a red. (Mivel ugye nem gond ha egy egy kepkocka kimarad vagy hibas.)
De sajna konkret info a gyartotol nem nagyon van az ilyen reszletekrol.
-
MasterMark
titán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Szoftveresen lassított?
-
MasterMark
titán
válasz
the dealer
üzenetére
Nem kell számítási teljesítmény, mert ezt egy külön része csinálja a GPU-nak ami kifejezetten erre való.
-
MasterMark
titán
válasz
SECTORnooB
üzenetére
És ezen akarsz játszani is, vagy csak át be lesz neki vezetve a jel egy célhardverrel?
És tulajdonképpen mi köze ennek a topikhoz?
-
MasterMark
titán
válasz
Villanyász
üzenetére
[link]
Az oprendszernek már jónak kellene lennie. -
MasterMark
titán
válasz
Villanyász
üzenetére
Milyen Pana? Mert azok híresen nem szeretik a bootolást.

Oprendszer se jön be?
-
MasterMark
titán
válasz
johnywalker
üzenetére
Jó de hálózaton.

-
MasterMark
titán
válasz
greggorius
üzenetére
Mit nem játszott le? Akkor a filmben nincs benne a menü.
-
MasterMark
titán
válasz
greggorius
üzenetére
PowerDVD
Azért nem tudják, mert nincs licencelve, és csak Lite módban játszák le a BD-t.
-
MasterMark
titán
válasz
jedimesterek
üzenetére
Nem így van. A sávszélessége nem elég.
-
MasterMark
titán
válasz
jedimesterek
üzenetére
Rossz a kábel.
-
MasterMark
titán
válasz
cinemazealot
üzenetére
A különbség csupán annyi lesz, hogy mikor ez füstöl el, akkor bizony az egész gépet fogja magával vinni...
Azon felül, hogy egyébként bármikor megölhet bármit a gépben.
-
MasterMark
titán
válasz
cinemazealot
üzenetére
Lol. Azért itt nem kellene ilyen ajtókitámasztót ajánlani.
-
MasterMark
titán
Be lett végre kalibrálva a TV-m. Kaptam 3DLUT-ot is, MadVR-el.
Na most próbálnám a Kodi-ba beállítani az MPC-HC-t, de ez kész katasztrófa amúgy...
-
MasterMark
titán
válasz
greggorius
üzenetére
Mi az hogy csak az adott film menüjét játssza le???

-
MasterMark
titán
válasz
greggorius
üzenetére
PowerDVD
-
MasterMark
titán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Az az opció szerintem inkább alaplap függő.
-
MasterMark
titán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
A TDP az a hő, amit el kell vezetni. Nagyon nem a fogyasztás. Maximum irányadó lehet csak.
-
MasterMark
titán
Leszedtem én is ezt az OpenSubtitlés dolgot. Beállítottam magyarra, tökéletesen működik.
Hogy én ezt eddig miért kézzel csináltam azt nem tudom, de baromi kényelmes így.

-
MasterMark
titán
válasz
flashpointer
üzenetére
Hány Hz-re van állítva a TV?
Nem a juddert látod?
-
MasterMark
titán
válasz
LLKobe
üzenetére
1: Ha jól látom valami egybecuccod van, ott nem biztos, hogy normálisan be tudod majd állítani.
2: Az SPDIF átvisz DD/DTS 5.1-et (akár 6.1-et is), és az idézetnek igaza van, a Kodi inkább ne nyúljon bele, majd az erősítő megoldja.
3: Az előbbi miatt nem is tudsz hangerőt állítani Kodi-ban, ha passthrugh van, mivel nem nyúl a hangoz hanem egy az egyben továbbküldi az erősítőnek.
4: Normális házimozi erősítőnél a kikapcsolt kimenetek hangját automatikusan átkeveri máshova. A megoldások az erősítőtől függnek, de például kikapcsolt centert a frontokra keveri rá, egy fantom centert létrehozva így.
+1: Az egybecuccodtól ne nagyon várj ilyeneket.

-
MasterMark
titán
válasz
LLKobe
üzenetére
Nektek normálisan veszi a gombokat? Az enyém nem teljesen ilyen, viszont elég sokszor duplán veszi be a gombokat.
Például stop-olok egy filmet, de utána rögtön el is indul, mert két enternek veszi. De ami a legrosszabb, hogy kétszer veszi be a vissza gombot, és ilyenkor ez neki jobb gombnak számít, ezért ledobja a Kodi-t az asztalra. (Az egér a másik képen van, ilyenkor oda nyom egy jobb gombot, amivel elveszi a fókuszt, a Koditól.) Ettől amúgy falramászok már.
-
MasterMark
titán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
A render idő miért fontos?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindegy óco kínai volt.