Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Enszuke #8856 üzenetére
A fogyasztás erősen használatfüggő is. Én is írtam, hogy kb. 10, max 15W lehet általános HTPC használat közben a különbség egy Atom és egy eléggé visszavett X2 vagy Core2 között, de ha másra is van használva, akkor max fogyasztásban jelentős lehet az eltérés... 30-35W is. Vagy épp bekavarhat egy új kodek, formátum, stb...
De amúgy nem a fogyasztás a fő gondom, mert még ez is kevés (azzal együtt, hogy szerintem fontos), hanem mellé a hőtermelés, hűtés, hang, méret, stb... Épp amiről írtad, hogy neked nem az. Lehet, hogy tényleg nem számít, de általánosabb, hogy a user ilyenkor nagyon kompakt, lehetőleg ITX és passzív közeli gépet képzel el. A fele HDD nélkül, hálózati lejátszónak, én HDD-vel (NAS-ként is egyben), de semmiképp nem egy rakat, 3-6 HDD-vel, max 1-2. És szerintem ez nem csak az én hülyeségem, szerintem 100-ből 95 user ezt érti HTPC alatt és ezt tudná elviselni a nappalijában.
@Bitlisz:
Igen, UVD2 kell, ami már az intergált HD3200-tól megvan, ha jól tudom, ill. az említett Cat, ami elég régi. Mondom, én régebben is nézelődtem és valóban gáz volt a támogatása, de amióta most ősszel újra néztem és ugyanezeket találtam, majd ezek alapján ki mertem próbálni, kellemes meglepetés ért, minden megy azóta is. Pedig így már van 1 év referenciám NV (Ion) vonalon, amihez hasonlítani tudtam. Mert anno 1-1.5 éve, az első szétnézésem eredménye az lett, hogy nv-vel mertem csak építeni az akkori szar ati támogatás miatt - és akkor jogos is volt. De most nem igazán érzem annak. Szerencsére, mert így van miből válogatni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Hell is Us - Befutottak az első értékelések
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest