- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
benyovszki4
csendes tag
Sziasztok, remélem jó helyen járok!
Adott egy PC ami nem dedikált HTPC, erről játszom is stb. Win10 legfrissebb update.
A PC HDMI-vel be van dugva a TV-be, ami PCM-re van állítva és optikán küldi a hangot az erősítőnek ami 4.1-et hajt.Namost amikor először felraktam a surroundokat, akkor elkezdtem bizgetni mert nem volt triviális a beállítása, de sikerült végül, azt hiszem hogy letöltöttem a Dolby Access-t, elindítottam a "Dolby Atmos for headphones" trial verzióját, de végül a hangeszköz beállításnál a dolby atmos for home theatre volt kiválasztva (ami elvileg ingyenes a dolby accessben) és azzal ment rendesen, az erősítő jelezte hogy dolby digital jelet kapott.
Most kisebb kihagyás után próbáltam újra surround tartalmat lejátszani és feltűnt, hogy nem megy, és valóban csak stereo jön ki a windowsból, az egyetlen változás ami történt az az, hogy lejárt az atmos headphone trial verziója. Továbbra is engedi kiválasztani a dolby atmost az eszközbeállításokban, nem dob hibát, nem ugrik vissza stereo-ra de mégis csak stereo jelet küld a windows.
Bárkinek bármi tipp esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- MSI CYBORG 15 A13V
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged