Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovbob
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a Libreeleccel kapcsolatban, mert csak nem tudom, hogyan lehetne megoldani. Azt szeretném elérni, hogy a médiatárt elindulásnál mindig frissítse is, valamint tisztítsa is, mivel a filmeket főként az én gépemről húzza be hálózaton keresztül. A frissítés azt ugyebár könnyen megoldottam, mert van a guiban rá beállítás, viszont így akkor a médiatárban maradnak a filmek, amikor az én gépem nincs bekapcsolva, vagy esetleg valamit már töröltem. Ennek megoldására, az advanced settingset szerkesztetettem, hogy tisztítson is indulásnál. Ezzel viszont előjött egy olyan probléma, hogy ha kivan kapcsolva a gépem és megcsinálta az automatikus tisztítást, akkor ugyan nem jönnek be a jelenleg nem elérhető filmek, viszont utána többet egyáltalán nem is jönnek be, mert mindig törli az elérési helynél megadott tartalom típust (hogy film vagy sorozat van-e benne), ezért ahhoz hogy újra betöltse utána a médiatárba, újra meg kell neki adni manuálisan a tartalmat. Hogy lehetne ezt megoldani, hogy azt azért ne törölje már ki, hogy milyen tartalom tartozik, ahhoz az elérési úthoz és ismét betöltse a médiatárba, ha már elérhetőek ismét? Ezt csak valami bővítménnyel lehetne megoldani, vagy nálam romlott el? Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Mini PC
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest