Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Smooth

senior tag

válasz canniball #26780 üzenetére

Mert sokkal szélesebb, mint a hama. Az kézben tartva, vezérlőként használva sokkal praktikusabb. Furább rajta gépelni - mert elég suta a billentyűkiosztása és kicsik a billentyűk - de a két sarokban elhelyezett jobb és bal egérgomb, a golyó a hüvelykujjnál, scroll, multimedia gombok (hangerő, némítás, play/pause/stop stb).
    Ráadásul sokkal masszívabb, így nagyobb minőségérzetet kelt még a bután lötyögő vasgolyó ellenére is. A Logi elég nyeklős/nyaklós volt. (az lehetne egy IBM-es stick - touchpadért nem vagyok oda, annál még a golyó is szimpatikusabb nekem).

Mondjuk egy dolog hiányzik róla, az pedig a fizikai ON/OFF kapcsoló. Mert egy idő után elmegy pihenőre, de akkor sem ugyanaz. Ha megbököm, akkor feléled, ha véletlenül rákönyökölök, akkor elnyom valamit... szal ez mondjuk hiányosságnak számít nálam. De van, aki meg nem szereti kapcsolgatni - viszont legalább nem is zabálja az elemet egy idő után. Vagy ha épp asztalon tartod, nem a kanapén magad mellett, akkor ez nem gond.

Nekem bevált.
    Ugyanilyen van egyébként Trustnak is, csak azt én mindenhol drágábban találtam. Amúgy meg valszeg ugyanaz az OEM gyártó szitázza mindkettőt, csak az egyiket 4, másikat 5 karakterrel :P

Spotify problémára nincs ötletetek? :S

[ Módosította: radi8tor ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés