Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Digger

senior tag

válasz barnam_ #26340 üzenetére

Én a Brazos platformra esküszöm!
    NAS-ra és HTPC-re is tökéletes! Az integrált videokari is tökéletesen alkalmas fHD lejátszásra. Nekem kettő is működik itthon. Az első amit megépítettem, lenyúlta az asszony. Netezésre, Office-ra használja, asztali gépként. 4 G RAM-al és egy 120-as SSD-vel, Win7-el szereltem. Lassan másfél éve ketyeg hiba nélkül. A másik 1T-s winyóval van építve, ez a HTPC. Ezzel most annyi bajom van, hogy a 3D-s filmeket nem játssza jól, valamiért el van csúszva a bal és jobb szemnek szánt kép. Eddig ment ez is, de most valami elromlott rajta, gondolom frissítéssel. Amúgy bármilyen (nem 3D) tartalmat simán visz.
    Én NAS-nak nem ezt használom, bár lehetne. Én erre a célra egy olcsó D-link DNS32L típusú kis szervert állítottam be. Ez is közel másfél éve ketyeg, rá se kell nézni, bár a ventilátor már cserére esélyes. Két 1T-s winyó van benne RAID1-be kötve, tükrözve a tartalmat. Több asztali gép, notik, telefonok és maszirpadok (tabletek :) ) osztják a tartalmát és a HTPC is tud róla játszani a gigabites hálón. Egy lézer is lóg rajta, minden win gép tud rá nyomtatni.

Új hozzászólás Aktív témák