- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
válasz
barnam_ #26340 üzenetére
Én a Brazos platformra esküszöm!
NAS-ra és HTPC-re is tökéletes! Az integrált videokari is tökéletesen alkalmas fHD lejátszásra. Nekem kettő is működik itthon. Az első amit megépítettem, lenyúlta az asszony. Netezésre, Office-ra használja, asztali gépként. 4 G RAM-al és egy 120-as SSD-vel, Win7-el szereltem. Lassan másfél éve ketyeg hiba nélkül. A másik 1T-s winyóval van építve, ez a HTPC. Ezzel most annyi bajom van, hogy a 3D-s filmeket nem játssza jól, valamiért el van csúszva a bal és jobb szemnek szánt kép. Eddig ment ez is, de most valami elromlott rajta, gondolom frissítéssel. Amúgy bármilyen (nem 3D) tartalmat simán visz.
Én NAS-nak nem ezt használom, bár lehetne. Én erre a célra egy olcsó D-link DNS32L típusú kis szervert állítottam be. Ez is közel másfél éve ketyeg, rá se kell nézni, bár a ventilátor már cserére esélyes. Két 1T-s winyó van benne RAID1-be kötve, tükrözve a tartalmat. Több asztali gép, notik, telefonok és maszirpadok (tabletek) osztják a tartalmát és a HTPC is tud róla játszani a gigabites hálón. Egy lézer is lóg rajta, minden win gép tud rá nyomtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AliExpress tapasztalatok
- Steam topic
- Milyen egeret válasszak?
- Premier előzetesen a Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest