Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TitiRii

senior tag

nekem karácsony óta megy egy antec nsk2400 es házban egy asus m2n-pv lap 3800+ x2 procival
    a tápot itt a forumon adtam el valakinek és egy 500w os q-techre cseréltem
    a ventiket mindenhonan számüztem és zalman okra cseréltem(kereken 3db 12cm van a házban) 1 a tápban 2 a ház oldalában
    minden ventit az alaplap vezérel.
    a proci hütő egy artic cooling pro 64 höcsöves hütőtorony amiről leszedtem a ventit és gyakorlatilag passivként üzemel (3800+ x2 alatt) sajnos a ház tetejére kellet vágni 2 nyilást hogy a hütő legvége is kiférjen :)
    terhelés alatt a nyri hőségben is ritkán érte el a 60fok közeli értékeket bár ilyenkor azért a 2 12c zalman már bő 1500rpm fölött pörgött
    gyakorlatban alig érik el az 1000ret is és hangtalan a gép.
    vga nak a beépitett 615 est használom dvi on, és a beépitett tv outot compositon (csak igy működnek 1*re) egy tunerel van egyedül kiegészitve és egy spdif panelel az optikai (toslink) csatlaközó miatt, mivel egy digitáis házi mozi erösítőre van kötve.
    egyedüli hátránya hogy a tunernek nincs hangja csak ha analog módban is rákötöm az erősítőre, ugyan igy a bemenetekkel(mivel gitározni is szoktam és az is erre van kötve)
    a régi asus a7n8x-delux lapom tudta ezt is azonnal digizni (jo kis soundstorm..)
    hely nem sok van benne de elég jó a tér kihasználása
    ami bosszant hogy nem kapni olyan dvd írót ami szinben megy az elölapjához, illetve hogy nincs elölapi firewire csatlakozó, és 3.2 es hely (pl kártya olvasónak)

Új hozzászólás Aktív témák