- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeavyToys
senior tag
válasz
Enszuke #14957 üzenetére
Nekem nem a Brazos-on akad a film, hanem a B815-ös Celeronon.
Egyébként most nyilván lehetne fogyasztással példálózni, de igazából ha még többet is eszik, mikorra forog be egy 20-25k-s komplett alaplap-proci árelőnye egy 35-40k-s konfighoz képest a villanyórába?
Egyébként nálam tényleg nem akadtak filmek a brazoson, linkeltek annó a fórumba is, animékat is, nem tudom konkrétan melyiket, de amit én próbáltam tényleg mindegyik ment, röccenés mentesen.
cannibal: nem bántottál meg, vettem a dolgot!
Én is használtam ilyenekre. Még anno a szakdolgozatomat és a vizsgamunkámat is egy E350-es Brazos-on csináltam meg. PS-es munkáktól kezdve végig mindent ami csak kellett. Nyilván nem volt villám, de tudtam rajta csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest