- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkalman
csendes tag
válasz
-=Ghost=- #10 üzenetére
Köszi!
Azt hiszem, ez nekem pont jó lesz. Ha jól számolom, akkor ez elbír 3,6 W-ot, ami jóval több a jelenlegi 0,25 W-osaimnál!És jóval olcsóbb is, mint a hasonló terhelhetőségű poti a boltokban...
Csak egy-egy ventit kötök rá, így ez elég lesz, ahol több ventit szabályozok, ott meg kapcsolókat használok. Meg a mérete is megfelelő, befér a jelenlegi helyére. -
kkalman
csendes tag
Mit kötöttél rájuk, hogy felgyulladtak?
Én is ilyen Coolink poti beszerzésén gondolkodtam, mert ami most van, azok túl keveset bírnak, már egy szétment, szeremcsére nem lángolva...
Esetleg nem tudsz valami paramétereket a Coolink potikról? Hány ohmos, mekkora teljesítményt bír, mekkora mérete?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest