- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
remington2 #99 üzenetére
Ez magyarul is volt?
mod: Sőt '78-ban Connery egész fiatal volt még, szakáll nélkül....
mod2: Ebben nem láttad Jose Ferrert?
-
remington2
senior tag
válasz
philoxenia #98 üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
remington2 #97 üzenetére
Akkor a film Vernéről is szól?
Ez? -
remington2
senior tag
Az most már nekem is világos, hogy ebben a kombinációban nem létezik a film
Sean Connery nem szerepelt ilyesmiben, tegnap átbújtam mindent, wiki, port.hu, imdb, sehol semmi, de még csak történetben hasonló sem.
A 30k Leagues Under the Sea nem lehet, mert az 2007-es, ez pedig egészen biztosan minimum 10 éves, de én - a film egész képe alapján - valahová a '70-es évekre taksálnám.
Viszont az emlékezetemből sikerült előkaparnom még némi részletet: a filmben végig Nemo kapitányként hivatkoznak a főszereplőre, de az már biztos, hogy nem az a Nemo, akit Jules Verne teremtett, hanem itt éppen ez a fickó szolgált Verne regényének alapjául. Az időbeli eltérést Verne karaktere és a főszereplő között pedig az okozza, hogy valamilyen módon lefagyasztották a kapitányt a hajójával együtt, vagy gleccserbe fagyott, már nem emlékszem, de hogy "átmenekült" csaknem egy évszázadot, és az amerikai haditengerészet talált rá valamikor a hidegháború alatt. Sajna nemhogy Connery filmográfiájában, de még általánosságban Némó, Nautilus, hasonló - tágabb - témakörökben sem találtam semmit
-
Annak idején gyerek koromban láttam a Street Hawk nevezetű motoros filmet, vagy az is lehet hogy sorozat volt.
Sajnos sehol nem találom a neten, pláne magyar feliratot hozzá. Mondjuk emlékeim szerint amikor láttam akkor alámondásos volt.
Emlékszik vki erre a filmre? Vagy hogy honnan lehetne megszerezni?
Köszi
[link] -
Yaye
őstag
válasz
remington2 #89 üzenetére
A League of Extraordinary Gentlemen-ben van Connery, meg Nemo kapitány is, de az nem ő. Aztán van egy 30k Leagues Under the Sea, amiben van high-tech Nautilus, meg Nemo kapitány, akit Sean játszik, de nem Connery hanem Lawlor. Aztán persze ott van a Vadászat a Vörös Októberre, ami hidegháborús is, meg Connery is, meg ő is a kapitány, de nem Nemo.
Kihagytam bármilyen kombinációt?Meg lennék lepve, ha volna olyan mű is amiben minden klappol.
Nem véletlenül nincs benne a filmográfiájában, szvsz.
-
LOTR
addikt
Yaye
igen, kézenfekvő () hogy mindenki ezt ajánlja, de szinte biztos, hogy nem ez volt a film, -bár kb akkor láttam amikor még 1 karakterrel le lehetett írni a koromat, tehát nem ma volt, már csak emlékképek vannak
arra viszont emlékszem, hogy tipikus jelenet:
talán a főszereplő fiatal pali, belefekszik egy kádba ami tele van vízzel (valami boszorkány segít neki, de nem az a hagyományos fajta, hanem valami nő aki jártas a "témában") elalszik / transzba esik / átmegy egy másik világba ahol egy kéz akarja megölni, aztán így menekül előle a kéz meg repül felé, a film végét nem láttam, de kb az első órát igen, és addig nem siekrült megölni nekiez a Demonoid érdekes, tényleg hasonlít rá, de szerintem ez sem az
a legjobban az Evil Dead filmek világa hasonlít a keresett film világára -
Illető
tag
válasz
feregember #75 üzenetére
Ez a befordult, kétségbeesetten párosodó és önpusztító fiatalokról szóló film pedig szerintem a Vonzás szabályai lesz...
-
Illető
tag
válasz
VladimirR #44 üzenetére
Valamennyire illik a leírásod az Orosz bárka című filmre is. Másfél óra, nincs benne vágás, egyetlen hatalmas kameramozgás az egész, és - értelemszerűen - valós időben történik. (azért pont ennyi a film hossza, mert a legnagyobb hdd, amit a kamerába be tudtak szerelni, 100 perc HD anyag tárolására volt elég.)
-
remington2
senior tag
Én is keresek egy filmet: Sean Connery szerepel benne, Nemo kapitányként. Valamikor a hidegháború környékén játszódik, Nemo itt egyfajta feltalálóként van bemutatva, akinek a tengeralattjáróján sok, korát megelőző eszközt alkalmazott (lézer?). Már nem emlékszem, hogyan kerül képbe a kapitány, de valamilyen őröltet kerget az egész haditengerészettel együtt. A végére sem emlékszem, azon kívül, hogy megemlítik, hogy a Nautilust dokkba vontatják felújításra. Nem tudja valaki, mi a címe? Connery imdb-s filmográfiájában nem találtam
-
Yaye
őstag
Nem tudom, fölvetette-e korábban valaki, de nem a "The Hand"-re gondolsz, Michael Cainnel?
-
Scorpion
tag
Sziasztok!
Van egy film, ami a középkorban játszódhatott (Emlékeim szerint az épületek, jelmezek ilyenek voltak). A főszerepben egy ikerpár volt. A történet folyamán elszakadtak egymástól. Volt vmi ellensége az egyiknek, vagy vmi ilyesmi és párbajra került sor. A párbaj előtt megérezte a saját halálát az aki másnap meg is halt a párbajban. Az ikertestvére vhogy értesült erről és ő pedig legyőzte azt, aki a testvérét megölte. Kb. ennyire emlkészek az egész filmből. Ez vagy 15-20 éve mehetett le a tv-ben.
Vki tudja mi ennek a filmnek a címe?
-
LOTR
addikt
válasz
VladimirR #44 üzenetére
itt volt a topik a tetején aztán beleolvastam, kettő film be is ugrott ami ilyesmi témájú, sőt még van egy új is a Vantage Point - 8 tanú címmel (de ez nagyon új film, biztos nem erre gondoltál)
én meg továbbra is keresek olyan horror/"horror-szerű" filmeket amiben szerepel egy kézfej (aka addams family izéje) ami embereket öl
-
Yaye
őstag
válasz
petrelli86 #80 üzenetére
Legnagyobb film.
Szokás szerint leghulladékabb magyar címmel
-
-Nemtom-
őstag
válasz
petrelli86 #80 üzenetére
Groundhog Day
-
petrelli86
aktív tag
vki tudna segíteni?
karácsony tájékán láttam egy filmet vmelyik kereskedelmi csatin, bill murray volt a főszereplő..
arról szólt a film nagyvonalakban, hogy minden nap megismétlődött ugyanúgy újból és újból..
mi ennek a filmnek a címe?? -
brownus
veterán
OST, original soundtrack
na, ilyet találtam: ost - the sentinel
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani vki, h a A Testőr című filmnek mi a zenéjének a címe?
-
zsolt1129
addikt
válasz
feregember #75 üzenetére
Basszus én mintha láttam volna a filmet,de most az istennek sem ugrikbe a cime.
De biztos beugrik előbb-utóbb
.
-
feregember
csendes tag
2005 körül láttam egy filmet, szerintem akkori lehet +/- 1 év. Fiatalokról, diákok viszonyairól szól, de nem amerikai pite, mert inkább negatív a vége: a párok szétszakadnak, egy csaj öngyilkos (kádban, körberakva gyertyákkal, érvágás) lesz mert nem tudja magára felhívni egy fiú figyelmét, stb.
Aki látta erről eszébe jut:
Egy bulival kezdődik, amiben egy csaj egy részeg sráccal veszti el a szüzességét, aki lehányja az ágyban a sok piától. Az egész film kicsit depis.Valakinek van valami tippje mi lehet a címe?
-
Sytex
tag
Sziasztok, valamelyik este (mikor épp álmatalanságban szenvedtem, ilyenkor csupa agyzsibbasztó filmeket nézek hátha elalszok) az RTL-en ment egy ''A világ legnagyobb tölcsére'' (Angol cim: Desert Blue) c. film. A végét levágták, és annyira tré volt a film hogy érdekelne mi lett a vége. Nem mai film szerintem simán 15-20 éves. Valaki esetleg?
-
gogle
aktív tag
válasz
mefistofeles #72 üzenetére
Elkésve de jőve nem!
Régen láttam magyarúl de most csak angolul van meg!
[Szerkesztve] -
Skacok!
Már kérdeztem, de nem látta valaki az Egykoron harcosok voltak című fílmet?
Estleg nincs meg valakinek digitális formában?
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
válasz
VladimirR #51 üzenetére
Én is láttam egy hasonlót!
Nem az mikor real time forgatják az egészet,SEMMI vágás és egy kis Ponyvaregényes beütéssel,hogy lassan mindenkinek mindenkihez köze lesz?
Két leszbikus csaj van benne akiröl kiderül,hogy biszeksz és egy befolyásos fószerral kefél,hogy bejusson egy filmre.És a barátnője,hogy megbizonyosodjon,hogy tényleg megcsalja őt,be mikrofonozza titokban.Na és ekkor bukik le az elsőként említett csaj? -
Dilikutya
félisten
válasz
VladimirR #44 üzenetére
Úgy látom, még nincs megválaszolva a kérdés
. Sajnos a címe nem jut eszembe, az se ki játszik benne. Nem arról a filmről van szó, amikor egy fickót megzsarolnak a fia életével, és egy rövid idő alatt végre kell hajtania egy merényletet? Esküdni mertem volna, hogy Johnny Depp filmje, de nála ilyesmit nem találtam, Keanau Reeves sem nyert.
-
Yaye
őstag
Na, annyi új tag jelent meg időközben a PH!-n, hogy itt az ideje egy újabb meglepetésszerű up-nak
Valaki esetleg a #1-#27-re valamit? -
mzprox
aktív tag
Hát most nem tűnik olyan félelmetesnek
:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
BaliTHC
tag
Volt az a film, így kezdődött:
Egy fickó ténfergett a szobában, nézegette a könyveket. Erre bejött egy csaj, elkezdtek beszélgetni, és hamarosan egymásnak estek. Először a nő leápolta a fickót, aztán a fickó kinyalta a csajt, végül vagy 6 féle pózban szeretkeztek. Később a férfi és a nő is nyomult még másokkal is, harmadmagukban is csinálták, meg ilyesmi.
Rémlik valakinek? Mi lehetett a címe
Na jó, bocs az OFF-ért, nem tudtam kihagyni -
Fecsy
tag
Nem vette fel véletlenül pár évvel ezelött valaki ezt a filmet az RTL Klubról?
:
''Hösök Hajnala'' angolul ''Daybreak'' a címe.
Cuba Gooding Jr. jáccik benne
Akkor nagyon bejött megnézném mégegyszer -
mzprox
aktív tag
Hű, ez a nosztalgia
Rothgo személyesen
[Szerkesztve] -
PPeter
addikt
http://us.imdb.com/title/tt0081877/
-
woodpaul
őstag
Hú, a jó öreg ''Időlabirintus''! Mindig fostam tőle, mint állat, de egy részt sem hagytam ki!
Ha jól emlékszem, vasárnaponként volt...
Szerk.:
#57: Elfogott a nosztalgia! De szívesen megnézném! Bár lefogadom, hogy szétröhögném az agyam... Azonban gyerekkoromban mindig szorongva vártam, mikor bukkan fel a gonosz banya.
[Szerkesztve] -
mzprox
aktív tag
Nos egy képkockát se találtam (még), de itt van valaki, aki jobban emlékszik nálam:
''Naszóval... A pozitív főhőst Rothgo-nak hívták, és egy átok-ülte varázsló volt, aki három gyerkőc (Phil, Helen és Terry) segítségét kérte, hogy szerezzék neki vissza a varázserejét biztosító Nídust, amit Belor (a gonosz) lopott el tőle. A srácok egyébként egy hirtelen támadt vihar elől menekültek be egy barlangba, és ott találtak rá Rothgo-ra. Vissza kellett menniük az időben egy labirintuson keresztül - innen a cím -, és ott megtalálni Rothgo-t. A Nídus egyébként fényes tárgyak tükröződésében látszódott, és azt kellett körbeállni, megfogni egymás kezét, és Rothgo-ra koncentrálni. Persze, Belor többször is megtagadta tőlük a Nídust, hiszen ő is felbukkant ezekben a korokban.
Nekem ez volt az egyik kedvenc sorozatom, és nemrég sikerült megszereznem az első hét epizódot VHS-en, igaz, csak angolul. A többi részt nem is vetítették nálunk'' -
mzprox
aktív tag
Átcopyzom egy másik topikból:
Szintén keresek infókat egy régi sorozatról. A probléma az, hogy csak pár emlékképem van róla. Leírom őket, hátha valaki ráismer és tud infokat:
-ez is valami ifjúsági sorozat volt, néhány fiatal bekerül egy barlangba, ahol segítenek kiszabadulni egy idősebb férfinak egy szikla(valami lapos kő volt asszem) alól. A gonosz ebben a sorozatban valami nőszemély volt -emlékszem egy jelenetre ,amiben energia lövedékeket lövöldözött egymásra az a férfi és az gonosz nő.
tudom nem sok, de hátha
Ja és jó régen ment min. 15 éve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Villanyszerelés
- EA Sports WRC '23
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest