- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
[Cinizmus ON]
És még nem dolgozták meg a liquify-jal 100% szimmetrikusra, és nem retusálták ki a szeméből a beauty dish és a derítőlap tükörképét - azaz még nem címlap-kész a kép
[Cinizmus OFF]
Egyébként nagyon szép.
Szerintem nem kell ide több retus, de ez az én hülyeségem, majd leszokom róla 
Cassidey, mennyi retus lehet az arcán? Létezik hogy ennyire lágy fényt ad a beauty dish (amit ha jól látom még tovább lágyítottak mert még egy szövet is rajta van ami alapból mintha nem lenne), vagy azért van simítás az arcbőrön, csak éppen jófajta?
D4rkm4n: van vakud, úgy tudom
Szóval nem kell a lámpával küzdeni, használhatod a vaksit is. De ahogy Cassidey mondja, egy ablak, elé áttetsző függöny, és hajrá, már csak gyúrni kell 
-
j.bravo
addikt
Az elsőn olybá tűnik, hogy egyetlen szoftboxot használtak a fotós szemszégéből nézve jobboldalt, a kép javát a modell kidolgozott teste és a póz ereje adja.
A másodiknál, ahol az apuka tartja a kisfiát, mintha egy baromi nagy szoftbox, vagy pedig erősen megvakuzott fehér háttér elé álltak volna be, kissé elfordulva (ezt csak abból gondolom hogy apuka háta ill. a kissrác hasa is kapott némi fényt.) Illetve, lehet hogy a baba hasán illetve apuka bal karján van meg egy kis derítés.
Egyszerű (legalábbis úgy tűnik), de nekem (is) tetsző kép. -
j.bravo
addikt
D4rkm4n: Kicsit olyan mintha egy csuklya lenne rajta, és a modern kori szerzetes kódexmásolás helyett a gépe előtt ül és kattingat
(persz gondolom az csak árnéky ott mögötte)
A kezére és az egérre/billentyűzetre egy pici fényt adhattál volna talán.sztyui: tök véletlenül végül ugyanilyen ernyőt rendeltem én is, ugyanettől az eladótól. Kíváncsi leszek; remélem nem jön át a fény a fekete oldalán (mintha translucent black-et írtak volna...)
Kösz a linkeket, remélem meg tudom majd nézegetni őket rendesen. Mondjuk első blikkre aknacer flickr oldalán van pár kép amit nem értek... viszont legalább látom, hogy Cinthya Dictator (akit szintén nem értek) nincs egyedül
lehet hogy haladnom kéne a korral...? 
Ja, a világítási ABC fordításában én is részt vettem két fejezet erejéig
Jó móka volt.Jó ez a Haristobald, csak kár hogy nem tudok csigazabálóul

-
j.bravo
addikt
Jól mondja Cassidey. Rendeltem már az ebayről és tudom használni a keresőt

Van már egy ilyen fajta, amit linkeltél, egy másik eladótól rendeltem de ugyanez a dizájn (meg Ropié is, ugye).
Kíváncsi lettem volna milyet választottatok (mármint sztyui választására is) (rendeltem pár perce egy másik fajtát, kíváncsi vagyok milyen lesz élőben).Főleg a reflexernyő érdekel egyébként, abból is rendeltem - egyelőre - egyet, megnézni milyen, miben és mennyiben ad más fényt mint a meglévő áteresztő ernyő.
Bár, az ottani képeket elnézve, elég nagy szórás lehet egy-egy különböző gyártmányú ernyő anyagminőségében, felületkiképzésében - és ebből adódóan valószínűleg a fényében is.A vége lehet hogy az lesz hogy építek egy szoftboxot
(a legjobb persze az Ezybox lenne de meg se mertem nézni, mibe kerül) -
j.bravo
addikt
Nem zavaró az árnyék a bal vállon? Mondjuk inkább kicsiben tűnik fel.
Cici: szólni kellett volna neki hogy húzza ki magát jobban, mert az van neki elég
(utána szerintem szóltam is csak az a kép már más miatt lett más) Lehet hogy nem kellett volna levágni de a felsőben a merevítő miatt fura ráncok keleteztek, így jobbnak ítéltem. -
j.bravo
addikt
Azonkívül, hogy most vettem észre hogy az egyik válla lejjebb van mint a másik (vágnátok, nyaklánc ide vagy oda? Vagy vágnátok és vesszen a nyaklánc maradéka (retus) ?), mit szóltok hozzá?
[ Módosította: KTTech ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- FC26 Nintendo Switch játék
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(tudom kéne, ha érdekel ez a műfaj; majd pótolom lassan)
Szerintem nem kell ide több retus, de ez az én hülyeségem, majd leszokom róla