- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassidey
senior tag
En nem ismerem, biztosan igazad van. Akkor jo, hogy ilyen sokat irtam.

Csak meglepett BEE, hogy benezel a topicba, felteszel ilyen kaliberu kerdeseket es slussz. Azert meg nem haldoklott a dolog.
Gondolom teszik majd a fiuk a workshopos kepeiket is.ps.: plane nem ertem, ha meg nem is erdekel
de tessek kb osszefoglaltam amit en gondolok errol remelem megfelelo.ps2: makrohoz pedig sztem nem igazan lehet ezt hasonlitani, ott sokkal egyszerubb kategoriak vannak. Tudjuk mi a makro, mi a bogár, meg a virag, olyan nem lesz h egy kicsit bogaras egy kicsit viragos is ez a kep hmm mi ez. Persze biztosan van ott is sok erdekes osszetevo amit en nem ismerek. de mind1 sztem nem ez fog segiteni itt senkin, hanem az egyeni latasmod kialakulasa illetve az adott technikai problemakra adott segitsegek, megoldasok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de tessek kb osszefoglaltam amit en gondolok errol remelem megfelelo.