Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Criminal017 #2674 üzenetére
Köszönöm, megtaláltam
Az zavart meg, hogy egy rendelésben két dolgot vettünk, az egyiknek kiküldték emailban a számláját/garanciajegyét, a másikét meg nem.
-
Criminal017
őstag
válasz
Donki Hóte #2673 üzenetére
Garanciajegy: ügyfélfiók - termékgaranciák menüpont
Számla: az adott rendelésed részleteinél lesz, a fizetési mód alatt -
EMAG által forgalmazott termékekről a számla és garanciajegy hogyan jut el a vevőhöz?
Ma átvettük a terméket, a dobozban nem volt.
Elektronikusan sem jött
-
F1r3b1rd
tag
Sziasztok, elállással kapcsolatban lenne kérdésem:
Vettem egy laptopot, de benéztem és visszaküldeném.
A csomagolással van egy kis gondom: az eredeti laptop be volt téve egy emagos dobozba, ami jóval nagyobb, mint a visszaküldésnél írt max méret(55 cm hosszú, míg az oldalon 44 v 47 cm van megadva).
Ugyanabba az automatába vinném vissza, ahova érkezett, de nem tudom h jó méretű rekeszt fog e kinyitni, és ha nem akkor a folyamat megszakítható-e , vagy milyen módon küldjem vissza ?? -
HUN_Sector
őstag
Lopták a designt
[link]
Ha kibontod, más az anyaga. Kb mintha egy sima papírlapra lenne nyomtatva. Vagy a kép is lopott és nem is az eredeti zacskó/ban/hoz jön hanem egy százas, vagy háromhatvanas gyűjtőben simán, ami sosem létezett kiadásként, hanem valaki Kínában nekiállt bescannelt képeket kinyomtatni.Egyedi designt csináltak
[link]
A benne szereplő kártyákat a jogtulajdonos soha nem tervezte meg, soha nem adta kiHa kettévágsz egy eredeti pokemon kártyát, belül fut a három rétegből egy fekete réteg. Onnan tudod a leginkább hogy eredeti. Illetve az anyagából.
Egy összehasonlítás:
[link] -
mzso
veterán
válasz
erdey_a #2664 üzenetére
Én vettem hosszú, gombos zárbetétet, mert amúgy csak aranyáron van. Ilyen csodásan volt elnevezve: "OEM varjúgomb henger, nikkelezett sárgaréz, 5 kulcs lenyomattal, középre igazított típus, hossza 90 mm"
De szerintem hanyagolni fogom most már az emag-ot. Már nincs üzlet ahová visszavigyem ha ganét kapok.
Ezt megelőzően vettem indukciós főzőlapot, partnertől. Elég vicces volt. Kerámia lapos volt, és az a kerámia egy csempe volt. De nagyobb baj, hogy 2200W helyett csak max 1000W körül vett fel eleve a hálózatról, a hátásos teljesítmény meg ki tudja mennyivel volt kevesebb ennél is.
-
mzso
veterán
válasz
alexnagy777 #2663 üzenetére
Az mit jelent, meg miben nyilvánul meg, hogy hamisítvány a pokémonos kártya?
-
Reverting
őstag
Ma "jott" a boxba egy optikai kabel, 2e.ft. kinyitom es ures a box!!! Jart mar igy valaki? Persze az online "segitseg"-ben nincs olyan valasztasi lehetoseg h ures a box...
Haza erve irtam egy panaszjegyet, mennyi ido mig ez megoldodik? Pentekre kellene a kabel, de lehet inkebb megveszem uzletben 2x annyiert... plusz meg a forgalmazo, amit nem is figyeltem valami Vectro nevu roman ceg... -
HUN_Sector
őstag
válasz
erdey_a #2664 üzenetére
Vettem partnertől műanyag plexi kártyatartót (gyűjthető kártyákhoz). Ki volt írva hogy 2db / csomag
Mikor megjött láttam ám, hogy a tok két darabból rakható össze, szóval kvázi 1 darab / csomag, ennyiért meg tudtam volna nívósabbat is venni amazonról mágneszáródással.
Értékeltem a megrendelést (terméket) az emag meg letiltotta a véleményem -
erdey_a
addikt
válasz
HUN_Sector #2662 üzenetére
és az emag a forgalmazó?
szerk.: rákerestem, természetesen nem az emag árulja, hanem valamelyik partner.
elsőszámú szabály, hogy nem veszünk semmit emag partnertől. -
alexnagy777
csendes tag
válasz
HUN_Sector #2662 üzenetére
Pedig, ha lenne egy morális határ, akkor az minimum innentől húzódna.
Hatalmas csalódás volt! Egyáltalán nem ajánlom senkinek. Kisfiúnknak vettük névnapjára, de mikor kibontotta sírva mondta, hogy az egész doboz hamisítvány. Nem értek ezekhez a pokémonos dolgokhoz! Felháborítónak tartom, hogy ilyet lehet legálisan árulni. Legalább ráírnák, hogy nem eredeti! Nagyon megbántam, hogy megrendelte!
-
HUN_Sector
őstag
válasz
alexnagy777 #2659 üzenetére
Az emagon a pokemon kártyák is hamisítványok. Nevetséges
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Rendeltem a múlt héten az emagon keresztül Philips Oneblade borotvapengét, mely az első használat során kiderült hogy egyértelmű hamisítvány, ezt követően összehasonlítva az eredetivel ránézésre is megvannak a különbségek. Sajnos csak ezt követően néztem meg a szöveges véleményeket, mert a 4 csillag feletti összértékelés ellenére több hasonló 1 csillagos vélemény is van a termékről.
Írtam is emailt az ügyfélszolgálatra, akik rögtön hárítottak, ugyanis ezt nem az emag forgalmazza, hanem egy partnerük. Ők azt írták nem tudok mást tenni, mint visszaküldeni. A probléma az, hogy egyrészt nincs meg az eredeti csomagolása, másrészt mivel higiénia termék, így nem is állhatok el a vásárlástól.
Milyen más módja van, hogy valahogyan visszakapjam a pénzem?
Köszönöm! -
Stylewars_kp
őstag
válasz
hzsolee #2651 üzenetére
Hűtőt vettem már így. Ott sem voltak rosszabb feltételek. 0%. Annyi, hogy fizetni kell precízen. Ebben az a biznisz ha valakit még rátudnak beszélni más termékre. Nálam is próbálkoztak 500 ezres hitelkeret, 1,5 millió 20% thm, életbiztosítás stb... mindet elutasítottam.
-
hzsolee
őstag
válasz
Stylewars_kp #2650 üzenetére
Biztos nincs ebben valami csavar...0%? Sosem néztem ilyen után, de azt mondják semmi sincs ingyen...
-
hzsolee
őstag
válasz
Stylewars_kp #2648 üzenetére
Hát a guglis vélemények alapján még véletlenül sem venném igénybe... mármint a cofidis...meg az emagot is kerülöm inkább...
-
Stylewars_kp
őstag
Valaki vásárolt cofidisre mostanában? Megtetszett ez a 0%-os hitel. Nagy nehezen összejött a hitel elbírálva 12 nap alatt...gyors ügyintézés... Mi a következő lépés? Emag mennyi idő múlva fog jelezni, hogy oké a kifizetés? Amikor rendeltem 2-3 nap szállítást írtak a termékemre, de most már 3 hetet ír... már bánom, hogy így vettem, de egyszerűnek tűnt elsőre.
-
TomPack
őstag
válasz
Geo19870322 #2643 üzenetére
Lehet, hogy éppen elvitted az utolsót!
-
Geo19870322
tag
Sziasztok!
Szombaton rendeltem 20havi 0% THM részletre telefont, fizetés alatt az állapota, de már nincs készleten. Ilyenkor fogja a rendelésem a készletet vagy buktam ? -
kromatika
veterán
Sziasztok.Érdeklődnék hogy a netes vásárlás esetén az Emagnál is van ugye a 14 napos el állási jog?A gyakorlatban hogyan müködik ez?Ugyan olyan jól mint az Alzánál?
-
SPQR301
tag
válasz
SUPREME7 #2610 üzenetére
Ez az Etele téri is olyan, mintha nem lenne. Rendeltem raktáron lévő monitort, napokkal az igért szállítás után sem érkezett meg. Gondolom túlterheltek a boltban, mert már mindenki csak oda tud rendelni...
Inkább lemondtam és megrendeltem az Alzáról, Alza+-al a közeli benzinkútra ingyen kihozzák.
-
Ádyka
őstag
Sziasztok!
Ápr 3. án rendeltem pár dolgot az emagról.
Az egyiket egy hete törölték,a másikat ma reggelre.
Szóval 10 napja várom a semmit. De semmi baj, mert megrendelhetem újra emelt áron. Itt nincs semmi kupon kártérítés vagy valami?
Köszi -
Hoffer
őstag
Sziasztok,
Emagon vásárolt Flanco forgalmazású termék gariztatásával van valakinek tapasztalata? Hogyan tudom ezt intézni?
-
SUPREME7
őstag
Azért mennyivel korrektebb lenne, ha ezt nem kellene külön kérni. Meg egyébként is, miért egyszerűbb egy random "belső" azonosítót ráírni, mint a valósat? A belső azonosító alapján tudják a valósat ezek szerint, különben nem lenne értelme. szóval felesleges bonyolítás. Nekem 75"-os tv-vel játszották el, ami fel lett rakva a falra fix konzolra, hogy küldjek képet a sorozatszámról, a dobozon lévőt nem fogadják el....
-
czanga
őstag
Facebook chat: Simán módosították (kellett küldenem képet az imei számról, illetve már előre elküldtem nekik a számlám sorszámát, és a garancia lapot csatolva), és kérem majd a további két vett telefon imei számának átírását is. Vissza is jeleztek mikor készen volt. Korrektek.
#2631zcsongor
Sima liba volt a történet, ahogy ebben a HSZ-ben olvasható. Írj nekik Facebook-on, csatold a doksikat, kérd őket, hogy módosítsák le, legyen a készülék imei száma ott a gari ügyintézés miatt, és done. -
Geo19870322
tag
Sziasztok. Újracsomagolt telefonokra mennyi kedvezmény szokott lenni hétvégén? Mik a tapasztalatok velük?
-
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
Rendeltem egy kerti asztalt, de hiányosan érkezett meg
Az egyik lábtartó műanyag pocok kimaradt a dobozból.
Na most telón nem.lehet őket elérni az a szar chatbot meg egy kalap kaki....Hol lehet meg igényelni a hiányzó alkatrészt?
-
törölt tag
válasz
Criminal017 #2620 üzenetére
Nem tudom ti, hogy látjátok, de amikor én ilyen üzletbe voltam, mindig kb teli volt, főleg ünnepi és kiemelt időszakokban. De nyáron, vagy hétvégén egyéb is. Sokszor pláza és hasonló helyen voltak. Nem győztek meg arról, hogy ez a legjobb döntésük.
-
törölt tag
válasz
Stylewars_kp #2618 üzenetére
Ó én erre múltkor kitaláltam egy "sufni" megoldást... nem túl szabályos, de néha elmegy.
Csak kis foglalkozás van vele.
-
czanga
őstag
Amennyiben vásárolt már bárki iPhone telefont eMag-tól, legyen kérem a segítségemre. Édesanyámnak vettünk egyet, és a számlán nem szerepel semmilyen azonosítószám, a garancia papíron pedig az imei rész alatt egy a dobozon nem megtalálható azonosító számsor szerepel.
Tisztában vagyok vele, hogy hivatalos értékesítők, és az Apcom-tól jönnek a készülékek, de mi lehet ez az EDS********** (a csillag 10db szám) azonosító?
Írtam az emagnak is ezügyben, de ha tud valaki infót a zsebéből előrántani, mert 2 éves garancia alatt nem szeretném ha mikor gond van az adott AASP szerviz kötekedhetne azon, hogy nem azonosítható az eszköz.
Előre is köszönöm!
-
zsero
aktív tag
Sziasztok, vettünk egy OLED TV-t aminek csíkos a jobb oldala. Elvileg vagy elmúlik, vagy sem 14 napon belül.
eMag-nál mit kell ilyenkor csinálni? Indítsak el egy visszaküldést, akkor is ha lehet nem lesz rá szükség? Weblapon semmiféle kapcsolat lehetőséget nem találtam. -
Criminal017
őstag
Április elsejével (ünnepek miatt valójában március 30 volt az utolsó nap) zártak be a még meglévő boltok.
-
cd930
senior tag
válasz
TomPack #2614 üzenetére
Én is a soroksáriban vettem át a nagyobb dolgaimat, főleg, ha újracsomagolt volt, mert akkor át sem vettem, ha valóban nagyobb baja volt.
A napokban rendeltem egy nagyobb méretű újracsomagolt dolgot, én is akkor csodálkoztam rá, hogy ingyenes átvétellel csak az Etelét ajánlja fel, 1300 Ft-os díjjal pár random postát, meg 6ezres díjjal házhozszállítást.
Megadtam egy viszonylag közeli postát, párperces autózást megéri a díjkülönbség.
Azóta írtak, hogy az a posta mégsem tudja fogadni, inkább házhozszállítják -
törölt tag
válasz
Stylewars_kp #2616 üzenetére
10 darabot eléri akkor nem enged. (lehet egy dolgot rendelsz, de 10 egyéből áll, már azt sem engedi).
-
törölt tag
válasz
SUPREME7 #2610 üzenetére
Egyetértek. Megdöbbentő. Ez a néhány bolt + webshop kombináció jó volt. DE amikro már elkezdték megszüntetni a telefonon ügyfélszolgálatot, az már nem tetszett... És most a Boltokat, pedig többször voltam náluk az évek alatt. Jó volt, mert vissza is lehetett vinni, cserélni elintézni dolgokat, amit online nem tudsz, csak személyesen. Vagy megnézni egy egy terméket. Kár értük.
Ateszpapa, igen jelenleg a temü lehet versenytárs
Más nem nagyon. -
Ateszpapa
addikt
válasz
SUPREME7 #2610 üzenetére
Igen, ezen meglepődtem a BB topikban olvastam, mert fel nem tűnt volna, már olyan ritkán rendelek az Emag-ról.
Amióta összeállt az E-digitállal azóta hanyatlanak, és szerintem kampec is lesz nekik.
Pedig pár éve egész jó akciókat fogtam ki, és mégtöbbet sokan mások.Kár értük, nem sok versenytársa maradt már az Alzának, pedig nem ártana ha több lenne, mert azon is csak nyernénk az akciókkal, de így...
-
SUPREME7
őstag
válasz
#33802016 #2609 üzenetére
Március közepén zárták be. Az Etele maradt, de az viszonylag új bolt, lehet, hogy csak szerződés köti őket, és az is megy idővel a kukába. Nyilván üzleti okok vannak a háttérben, de az biztos, hogy amit felépítettek, azt viszonylag hamar le is rombolták. Már csak egy fos piactér, ami teret ad rengeteg hitvány, a legtöbb esetben nem is hazai hátterű cégnek.
Kár érte.
-
törölt tag
Tényleg egy üzlet van már csak Emagnak országszerte? Mikor szűnt meg a többi?
Ezek is csak vissza fejlődnek. megszűnt a telefonos ügyintézés, megszűnik a bolt hálózat.
Ingyenes szállítás sincs már nagyon - mindenféle megkötés. -
Stylewars_kp
őstag
Sziasztok,
Nektek sem enged terméket rendelni easy boxba? Bármelyik várost is választom, nem adja fel a boxokat. Írtam az üsz-nek. Tele vannak a boxok...nemá?! Országosan?
-
IntelKiller7
veterán
Bugos az oldal? Vagy miért nem látok a termékgaranciák közt se gépen, se telefonon semmit?
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
E-credittel vásároltam a nap folyamán, már meglévő hitelkártyárol történt a levonás. A bank szerint a fizetés már legtörtént az eMag felé, ott viszont folyamatosan a fizetés jóváhagyására várakozás státusz van. Tudja esetlréeg valaki hogy ilyenkor mi van? Többek között azért is rendeltwm, mert a hétwn ki is hozrák volna, így viszont necces
Chaten nem voltak tul segítökészek, javasolták h töröljem a rendelést ha nem tetszik a várakozás. ..I.. -
Geo19870322
tag
Megint felmerült egy kérdés.
Van telefonokra meg egyebekre -10% kupon.
Minden oké berakom a 2 cuccot kosárba levonja a 10%-ot, de ha 20 havira kamatmentesre akarom venni akkor nem a 10%-al csökkentett ára számít.
Most akkor hogy is van ez? -
Geo19870322
tag
Köszi mindenkinek!
-
Benhill
senior tag
válasz
Geo19870322 #2601 üzenetére
Utalványokon belül ha megnyitod akkor ott van egy link amire használható.
Aztán ár szerint rendezed, és ahol olvasható a 10% kupon azt lomot is kosárba rakod.
Ilyenkor órákon belül elfogy a legtöbb filléres cucc. -
Reverting
őstag
válasz
Geo19870322 #2601 üzenetére
Valassz valami olcso dolgot, en pl. optikai kabelet vettem 1600ft…
jo bocs felre olvastam, leszurni nem egyenlo leszürni…
-
Geo19870322
tag
Sziasztok, hogyan tudom leszűrni azokat a termékeket amire -10% kupon használható?
Mobilt vennék, ki is néztem meg minden , de kellene mellé valami olcsóság, hogy tudjam használni a kupont
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest