Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
válasz SUPREME7 #3078 üzenetére
Jogos. Erre azért oda figyelhetnének kikkel állnak kapcsolatban. Én csak akkor veszek valamit is, ha EMAG a forgalmazó. Ott még nem volt soha gond. Hamar megvan a csere, visszaküldés, stb. Marketplace partnerektől nem szabad semmit sem venni, max kis értéket. Erre oda kell figyelni. Viszont az emberek lehetnének figyelmesebbek honnan veszik. Ez nem az oldal hibája.
[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
válasz Winnie The P #2909 üzenetére
Nem kell kerülni, de már számtalanszor le lett írva, hogy kamu marketplace-s boltokból NEM kell venni semmit. Ha ezt nem értik meg akkor nézzenek magukba. Én rengeteg dolgot vettem az EMAG-on és egyik sem volt hamisítvány, stb. Ha gond volt pillanatok alatt vissza kaptam a pénzt, viszik, hozzák a javított termékeket. Az hogy nincs telefonos ügyfélszolgálat az kár, mert chat az elég nehézkes valóban. A boltokról nem is beszélve, de logikus döntés volt. Rengeteg pénzt emésztett fel a fenntartásuk. Nem is értem, hogy az MM, Euronics még nem döntött így. Persze jó ha meg tudja nézni, tapizni a terméket az ember élőben, de sokszor ugye otthoni körülmények között derül ki, hogy jó-e. Pl tv, stb. Arra meg ott a 14- 30 napos elállási idő.
-
torma1981
veterán
válasz Winnie The P #2531 üzenetére
lehet élő emberrel is. Elég hamar tudja kapcsolni a DIA, ha nem tud valamit.
-
torma1981
veterán
Na az Emag március közepéig bezárja az összes boltját. Ennyi. Csak a WEB marad. Na bejött amit itt mondtak páran.
Új hozzászólás Aktív témák
- i7-6900k+ASUS RAMPAGE V EXTREME+ROG FRONT BASE+DARK ROCK PRO 4+G.SKILL 4x8GB+GIGABYTE GTX 1070Ti
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite
- HP EliteBook 840 G3 I5-6300U/8GB/240SSD/WIN11/Magyarbill/
- Dell Optiplex 5060 MT I5-8500/16GB/256SSD+500HDD/Wifi/Bluetooth/Win11Pro
- Dell OptiPlex 3050 SFF i5-6500/8GB/256+250HDD/Win11PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest