Új hozzászólás Aktív témák
-
Duran
tag
válasz Ateszpapa #3181 üzenetére
Standard emag... nekem 3 napos szállításból két hetes lett.. és nem azt kaptam amit rendeltem . Ráadásul egy jó 30-40%-kal olcsóbb cucc jött.. mikrofonnak mikrofon.. Rrrremek. Elutasították az elállási kérelmemet, hogy beszéljem meg a céggel, ami valami zűrzavaros szürkeimportos francia (cégjegyzékszám alapján) mezőgazdasági nehézgépgyártó én egy mikrofont rendeltem. szerintem pislogtak volna ha hozzájuk fordulok rendesen... A csomagon előkerült egy második cégnév is, ami egy német szállítmányozó vállalat volt.. bent a csomagban meg már jött a harakiricunami kínai valami (talán ő tőlük jöhetett?) egy elmosott wc papírdarabra nyomtatva... elindult a cirkusz, fenyegetőzés békéltetőtestülettel, ez meghozta a kívánt hatást, a pénzt visszautalták, infót nem adtak, hogy a terméket hova küldjem vissza, nagynehezen végül sikerült valakivel telefonon beszélnem, aki azt mondta az ügy le van zárva csináljak a termékkel amit akarok... vicc az egész. Végül ez jól sült el, a káposzta is megmaradt a kecske is jól lakott, a termék itt maradt és végülis megfelel ez is. Minden esetre igen gondoljátok meg, hogy ezzel a céggel akármit is üzleteltek...
Töredezettségmentesíteni azért kell, mert a lemezen a forgás szétdobja az adatokat
Új hozzászólás Aktív témák
- i7-6900k+ASUS RAMPAGE V EXTREME+ROG FRONT BASE+DARK ROCK PRO 4+G.SKILL 4x8GB+GIGABYTE GTX 1070Ti
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite
- HP EliteBook 840 G3 I5-6300U/8GB/240SSD/WIN11/Magyarbill/
- Dell Optiplex 5060 MT I5-8500/16GB/256SSD+500HDD/Wifi/Bluetooth/Win11Pro
- Dell OptiPlex 3050 SFF i5-6500/8GB/256+250HDD/Win11PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest