- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikusz77
tag
-
hcs57
addikt
Az Emagról lett véve egy iPhone telefon, ami újracsomagolt volt.. A garancialevelen lévő "Termék gyártási száma/IMEI szám:" nem egyezik a telefon IMEI számával.
Így a gyártói garaqnciát nem tudom érvényesíteni.
Van itt ilyen valaki, akinek újracsomagolt telefonja van az Emagtól? -
Ha esetleg kell valakinek, van 2db (2000ft) eMag kupon:
Utalványkódod: 8915-5541-4848-2537
Utalványkódod: 2967-1270-9330-0431
Az utalvány 2022.04.28. - 2022.05.28. között érvényes az eMAG weboldalán vagy eMAG applikációban, egyszeri alkalommal. Az utalvány minimum bruttó 15.000 Ft értékű rendelés esetén használható fel kizárólag eMAG által forgalmazott divat, drogéria, szupermarket, baba-mama, játék, háztartási felszerelések, tisztítószerek, bútor, sport és fitnesz termékekre. Az utalvány más vásárlási utalványokkal és/vagy kedvezménykuponokkal nem összevonható, készpénzre nem váltható. Az utalvány összevonható más árkedvezményekkel. -
Ákinard
aktív tag
válasz
ggeleven #290 üzenetére
Nekem is folyamatosan összevonják a rendeléseim, egy nyitókód alá. Néha olyan rendelésszám-lánc van az email
tárgyában, hogy ki sem fér… Én Budapesten vagyok, gondolom itt telítettebbek az easyboxok. Egy kód nyit több ajtót is, nekem talán 4 volt eddig a “rekord”. Kirakja a kijelzőre, hogy melyik ajtók nyílnak majd, és hány csomagot tartalmaznak.Ráadásul egyszer pont rosszul jártam ezzel, mert egy megrendelést töröltetni akartam, de már elindult. Mondták semmi baj, ne vegyem át, ezzel rendezve van. Erre mellé raktak egy kuponozott BB terméket ami mindenképp kellett… Hiába hívtam az ügyfélszolgálatot, csak annyit tudott mondani, hogy vegyem át, majd ott helyben küldjen is vissza… Persze így ki kellett fizetnem, hogy utána visszakapjam a pénzt…
Kérdésre válaszolva: szerintem nem veszik ki közben a “lejáró” küldeményt, semmi értelme nem lenne. Persze Emag, bármi előfordulhat :-))))
-
Nikaré
őstag
válasz
Vikusz77 #289 üzenetére
Szia!
Jártam hasonlóan.
Két csomag két nap eltéréssel rendelés. Sorrend mindegy, hogy melyik érkezett előbb, de ugyan azon a számon volt, mert még az elsőt nem vettem át, de külön boxba volt téve, mint utólag kiderült. Idő probléma nem volt mert az első letelte előtt el tudtam hozni. -
ggeleven
őstag
válasz
Vikusz77 #289 üzenetére
Biztosan ugyanabba tették? Két külön rendelési számú cucc? Így még nem jártam egyébként, pedig volt több cuccom egyidejűleg ugyanabban az easyboxban. Azok egy rendeléshez tartoztak, de külön nyomomkövetési számmal más időpontban került a box a és külön nyitókódot kaptam hozzá emlékeim szerint. Vagy esetleg ugyanaz a kód nyithat két fakkot is (egymás utáni sorrendben és okét nyomva közte)? Egyébként erre még az ÜSZ sem fog biztosat mondani, mert a futár is simán cselekdhet attól eltérően.
-
Vikusz77
tag
Sziasztok!
Vettem emagon egy terméket (1. számú csomag) pénteken, easyboxba kértem.
Írták szombaton, hogy megérkezett, kedd reggelig vehető át.
Vasárnap rendeltem egy másik terméket (2. számú csomag), az most ért a boxhoz, betették ugyanabba, az első csomag mellé.
Erről küldtek is most értesítést amiben az áll, hogy megérkezett az 1. és 2. számú csomag, hozzá ott a kód (megegyezik az 1. csomaghoz korábban küldöttel), és az, hogy csomagjait legkésőbb csütörtök reggel veheti át.
Kérdésem, hogy ugye biztosan nem viszik vissza az 1. csomagot már kedd reggel, amit ahhoz adtak meg lejárati időnek, amikor még nem tudták, hogy rendelek pár napon belül egy újabb cuccot, amit ugyanabba a boxba tesznek majd?
Könnyebb lenne csak szerdán átvennem, de nem akarom, hogy kikapják esetleg belőle kedd reggel azt, amit elsőnek rendeltem.Előre is kösz a segítséget!
-
Vertigo18
addikt
Van 2 agaram... Hozzátok a macskáitokat!
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Emag appon keresztül szeretnék rendelni valamit, amire azt írja hogy ingyen át lehet venni a (vsz. edigital) üzletben, de ha a kosárba teszem akkor csak kiszállítás van. Ez hogy működik?
Azért így akartam rendelni, mert elvileg kuponkódot is lehetne érvényesíteni, de arra meg azt írja, már lejárt. -
abdulka1
őstag
Ez most komoly, hogy egy rendelésben szereplő 3 Emag által forgalmazott terméket, 3 külön csomagban küldenek?
Fognak nézni a postán amikor ott helyben felbontom a csomagot, és megeszem a tartalmát, ami egy(1) egész darab balatonszelet. -
tonyrulez
őstag
Hát eMag-on ajánlom kerülni a CARPAT SPORT SRL eladót (vagy az összes nem eMag/Edigiset?). Rendeltem tőlük egy ilyen telefontartót (Rockbros, 5000HUF), kaptam helyette egy ilyen lámpatartót (noname, 1000HUF). Szerencsére videóra vettem a kicsomagolást, miután méretre és súlyra sem stimmelt a dolog, csatoltam nekik a visszaküldési kérelemhez. Ment is vissza a feladónak, gondoltam még bele is szarok a zacskóba de tűrtőztettem magam, sajnálatos hogy ezentúl nem csak kínai, de "hazai" boltból való vásárláskor is élnem kell a videózással.
Remélem visszaadják a pénzt, hiába nem saját termék.Ennek margójára örülök hogy már az Edigis termékeket is úgy kell majd vadászni az eMag oldalán, mert különben átbaszás lesz a vége
-
scabi78
senior tag
válasz
HUN_Sector #273 üzenetére
Írtam az asusnak és képet is küldtem, ők azt mondták vigyem vissza.
-
scabi78
senior tag
Sziasztok,
Vásároltam itt a hardveraprón egy granciás billentyűt aminek a D kupakján megkopott a betű. Szerintetek ezt az Emag/Edigitál cserélné garanciában? A másik kérdésem az lenne, ha nem az én nevemen van, akkor hogy tudom érvényesíteni a jótállást? Már néztem az emag oldalt és be kell jelentkezni a nevemmel és akkor az oldal egyből kidobja, hogy nincs garnciás termék a nevemen. -
Årpi
őstag
Hogy pozitív tapasztalat is legyen, visszaküldtem egy G29-es kormányt a héten. Vasárnap este leadtam a kérelmet, kedden elvitte a posta, szerdára odaért, szerda este jóvá is hagyták a kérelmet, majd ma ~13 körül már a kártyámon is volt a pénz. Sajnos nem magyar BIN-es a kártyám (UK, Revolut), mert akkor már szerda nálam lett volna a pénz.
-
Amadis
csendes tag
Másnál sem működik jelenleg a termék visszaküldése easyboxba, vagy csak engem szivat az emag? Napok óta csak futárral engedi, 3 terméknél is megnéztem próbából és amúgy mindet boxból szedtem ki.
-
kissdani
senior tag
válasz
MittuDomain_ #263 üzenetére
Csak akkor ingyenes ha kártyával fizetsz...
-
MittuDomain_
őstag
Van most termék ingyen szállításhoz? Közepes háztartási gépet (beépíthető sütő) szeretnék olcsósítani.
Hiába teszem mellé a szokásos Air Wick illatgyertyát, valamiért nem akarja az igazat... -
Talala
senior tag
Szia,
Én kaptam a 24-én vásárolt porszívó után. Bár jobban örültem volna, ha a vásárlás étékének 10%át adja vissza kuponba, de csak sima 10%-os kupon jött emailben, ami 15 ezer felett használható. -
VW
aktív tag
Üdv! Az Emag újracsomagolt cikk vásárlása esetén is adja a 10%os akciós kupont a következő vásárláshoz?
-
Thoty
senior tag
Gondolom az is közrejátszik benne, hogy oda "kintre" kevesebben vándorolnak el, így a forgalma is kissebb lehet, mint a Pólusban lévő üzletnek. De én meg pont ezért szeretem, mert van előtte parkoló, kevesen vannak bent, gyorsabban lehet végezni, stb.
Kár, hogy ennek lassan végeSugárban lévő is kicsi üzlet.
-
omfgk
veterán
Gondolom nem akartak rá költeni. Maga az eladótér most már az új emag üzletek mellett eléggé gáz.
De ettől még jó helyen volt. És itt kiadtak minden. Nagy gépeket is a hátsó bejáratnál.Erzsébet körúti szintén elég kicsi volt. Ott még bővíteni se tudták volna.
Sugárt nem tudom. -
btprg
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #251 üzenetére
Köszi a tippet. Végül kiderült, hogy valóban internal server error volt, mert a profilommal kapcsolatban volt valami probléma, amit nem tudott lekezelni a szoftver (nagyon rég használtam utoljára). A profiladatok frissítése után megjavult.
-
omfgk
veterán
Edigital
2022. április 7-től alábbi üzleteink átköltöznek egy nagyobb, szebb és hosszabb nyitvatartással rendelkező üzletbe, ahová az eMAG.hu oldalon tudsz rendelést leadni szintén díjmentes kézbesítéssel, 30 napos visszaküldés* lehetőséggel. Itt találsz meg minket a jövőben:
Ezred utca --> eMAG Pólus
Sugár Üzletközpont --> eMAG Árkád Budapest
Szent István krt. (Nyugati pu.) --> eMAG WestendUgyanez van az emag felületen is az üzletek menüpont alatt. Akkor ez a 3 üzlet ugrik...
Először azt hittem ,hogy csak a szokásos Edigital üzletrész megszűnik.A Sugár/Árkád és Szent István körút/Westend párosoknál még értem ,hogy elég egy üzlet, de az Ezred utca is? Fura. Azt aligha teszik át a Pólusba. Eleve itt van az egyik nagy lerakójuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest