Hirdetés
-
LOGOUT.hu
emag ügyintéző kapcsolása "hack"
Jótállás, garancia és egyéb szolgáltatások -> Termék javítási ideje / telepítési szolgáltatások -> Milyen stádiumban van a termékem javítása?
Így egyből kapcsolja az ügyintézőt
qltsar fórumtársunknak köszönjük az infót
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Attól tartok, hogy a később rendelőknek majd azt mondják, hogy a beszállító nem tudja a megrendelt áron biztosítani a terméket. De akkor meg a f.szért engedte kosárba rakni és megrendelni ennyiért.
Ha már az edigital is kiadott egy 3080Ti-t 15ezer ft-ért akkor azt hiszem ez is belefér.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Silentfrog
veterán
December elején még nem volt kártyás fizetés a boxnál nemrég tették le a gépet. Úgy gondoltam egy ekkora cégnél csak nem tüntetik el a pénzem/ termékem.
A Fb-os bot üzenetküldéssel elintézni nem lehet semmit, a panaszügyintézés 30 nap, az email üzenetekre érdemben nem válaszolnak. ( majd utánanéznek stb üzenet mindig)
Sokszor rendeltem tőlük sosem volt baj. De ha baj van akkor elintézhetetlen a probléma.
Tanultam belőle soha semmit nem rendelek tőlük.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz kissdani #238 üzenetére
Csak a fizetés után látod ,hogy hol is van az a millás vga.
Lehet ,hogy az én zokni rendelésemet feszíti fel.
Szóval ez innentől zsákbamacska.
Az első felfeszítés után a csomagon érezte ,hogy ez nem valami nagy zsákmány. Nem karton volt belül hanem valami puhább.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
hcs57
őstag
válasz kissdani #297 üzenetére
Most néztem utána.. ez a telefon 2022. márc. 07-i dátummal lett újracsomagolva státusszal eladva, az IMEI alapján ennek a telefonnak már 2021. november 3-án lejárt az Apple garancia. Hogyan?
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Microsoft Excel topic
- Logitech Z906
- További aktív témák...
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest