Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dronte
aktív tag
Sziasztok,
3 héttel ezelőtti rendelésem nem jött meg (monitor, tehát drága is), írtam Emagnak 1,5 hete, ignorálták, Sameday válaszolt miszerint nagyon csúnyán elbaltázták a dolgot, és azóta már visszament a csomag az Emagnak. Hogy tudom visszaszerezni a pénzem? megvenném máshol a cuccot, de jó lenne előbb visszakapni a pénzt az Emagtól. Azon felül hogy türelmesen várok hogy majd pár hét múlva válaszolnak és ülnek a pénzemen, van más lehetőség?
-
axlfsi
veterán
Ja, én kérek elnézést!
(ha én válaszolnék a munkahelyemen 30 napon belül, be is zárhatna a cég... szolgáltatást nyújtunk, semmi különös. Csak nálunk nonszensz és nem fér bele, hogy majd valamikor 30 napon belül írok az ügyfélnek,... ha panaszos, akkor meg pláne (!)).Mindegy, elengedtem (és a témával együtt, őket is...).
-
alexnagy777
csendes tag
válasz
lsebestyen #1944 üzenetére
Dettó...
-
axlfsi
veterán
2.5 napja már, hogy írtam nekik egy panaszlevelet, rendesen vissza is lett igazolva (kaptam róla e-mailt), de nem válaszolnak.
Ez normális?
Mennyit kell várni a válaszra, mi a tendencia?Kezd nagyon kabaré lenni ez az egész ami körülöttük van, ...
-
SUPREME7
őstag
Írj az emagnak messengeren, ha weboldalon nem jutnál tovább Diánál. Messengeren viszonylag gyorsan válaszolnak.
De ebből kiindulva, valószínűleg nem fogadják el.
Nem ismerem ezt az Edenred kártyát, ha olyan, mint egy bankkártya, és esetleg, ha a Sameday futár (vagy amelyik futárszolgálat viszi) nem figyel hogy milyen kártya az, és elfogadja a terminálja, akkor talán meghackelhető a dolog.
-
st6969
őstag
Sziasztok! Utánvétes futárral történő házhozszállításnál tudja-e valaki, hogy lehet-e megosztva kifizetni a vásárolt cuccot (tv)? Tehát egyik felét egyik kártyával, a másik felét meg egy másikkal?
"Edenred ajándék" kártyát elfogadnak-e (ez lenne az "egyik" kártya). Az se gond, ha nem lehet ilyet csinálni, de év végéig el kell költeni az egyenleget, és egy fél tv ára van még rajta, ezért jól jönne, ha azt el tudnám így használni
Ez a fajta kártya:
-
alexnagy777
csendes tag
válasz
Santi22 #1937 üzenetére
Elvileg, ha nem veszed át boxból, akkor megy vissza és ahogy rendezték a soraikat (feldolgozták), utalják vissza a zsét. Én is ezt terveztem, de ugye...
Ha anyagilag nem akkora veszteség visszaküldeni, akkor az is egy opció, de egyszerűbb és olcsóbb az otthagyós. Eddig még nem kellett élnem ezzel, most lett volna az első.ChatDia:
Ha nem vetted át a rendelést az easybox-ból, postapontról, bemutatótermünkből vagy a futártól, akkor a termék(ek) visszaszállításra kerülnek a raktárba, ahol jóváírják az(oka)t.
Ha előre fizettél bankkártyával, a raktárba visszaérkezés feldolgozásától számított 72 órán belül visszautaljuk az összeget. A pénzt ugyanarra a számlára kapod vissza, amelyről fizettél.
-
Santi22
aktív tag
válasz
alexnagy777 #1936 üzenetére
Igen ez egy hasonló, de azért másabb eset, mert nekem ez magában jön, nincs más rendelésem most vele. Mi van ha kiküldik az easyboxba, de nem veszem át? Akkor se pénz nincs vissza, se egér? Vagy ha kiküldik inkább vegyem át?
-
alexnagy777
csendes tag
válasz
Santi22 #1935 üzenetére
Nálam is ez volt, de itt egyszer csak eltűnt a törlési kérelem és írták, hogy már mindjárt itt van. Én mondjuk a kiszállítást töröltem volna (rendelés után 2 nappal), már elkezdték hurcolászni, de még persze sehol sem volt, ezért bátorkodtam lemondani.
Aztán végül átvettem, mert jött másik csomag is boxba és persze, hogy egymáshoz rakták a kettőt. Így már nem akartam otthagyni, hátha elkeveredik, aztán se termék, se máni. Plusz úgy is vette a rendszer, hogy kivettem a boxból a terméket. Visszaküldeni nem érné meg. -
Santi22
aktív tag
válasz
Santi22 #1909 üzenetére
Jött az email, hogy
"Rendelésed hamarosan útnak indul az alábbi átvételi pont felé"Csak egy gondolatban mégegyszer az előzmény: nov. 25 napi rendelés, online fizetés majd utána kb 5 perccel töröltem, hogy mégse kell.
Dec 7 és ott tartunk, hogy le sincs szarva a törlési kérelem, értesítenek egy emailben, hogy küldik ki, miközben még mindig az van kiírva a rendeléseknél, hogy "Elküldtük a törlési kérelmet a(z) Electro Hungary részére. A státuszt frissítjük, amint választ kaptunk a cégtől."Na ilyenkor mivan?
-
lsebestyen
addikt
válasz
internetezoo #1933 üzenetére
Vissza kell küldeni.
-
internetezoo
senior tag
Megjött a termék csak nem abban a színben. Mit lehet tenni? A leírásban szó szerint kék van írva és képpel, erre pink-rózsaszínt küldtek ami nincs is kínálatban.
-
FireFox1996
őstag
Bemutató terembe a TV-t vitte már vki 14 napon belül, mik a tapasztalatok? Eredeti doboz megvan, minden tartozékával, bár fóliát tuti nem tudom úgy visszatenni...
-
nyikszi
őstag
válasz
South Velen #1923 üzenetére
Nekem is 30-a óta a raktárban csücsül a BF-kor megvett cucc, amit meg ma rendeltem holnap már jön is
WTF? Kb. méretre ugyanaz, ugyanabba az automatába rendeltem.
-
pn4hvq
senior tag
Szia!
Nekem Beko mosógép adott furcsa hangokat. Az Orczy oldalán bejelentettem a hibát, gép adatait, számlát, garjegyet megadtam. 1-2 nappal később hívott a szerelő, hogy két nap múlva járnak a lakóhelyem felé, megnézik, megszerelik, elviszik a hiba függvényében. Kértem, hogy az érkezésük előtt fél órával hívjanak, hogy odaérjek munkából. Ketten jöttek, előtte fél órával előtte hívtak a megbeszéltek szerint. Megnézték a gépet, lecipelték a 4.ről, autóba betették, munkalapot kitöltötték. Mondta a szaki, hogy szerinte mi a hiba hangok alapján. Egy hét múlvára számolta, hogy elkészül és hozzák, így is lett. Nekem 99%ban hibátlan volt minden. Az 1 %, hogy a mosógép kezelőpanelje a javítás óta nem csipog tekergetéskor és a program végén. Gondolom, valami nem lett visszacsatlakoztatva, de mi közben visszatettük a helyére, a szárítógépet a tetejére, minden egyebet visszapakoltunk köré és indult a próbamosás. Akkor tűnt fel a csipogás hiánya, de elengedtem, ezért nem hívtam újra őket. A gépnek a jelzett hibája megszűnt. -
Dr.Én
veterán
Hali.
2021 december hóban vettem az edigital oldalon egy Beko Szárítógépet, ami tegnap megadta magát. Már pont végzet a program mikor oda mentem és éreztem hogy égett szag van. Aztán azóta nem indul. Hangosan bug, azon kívül semmi másra nem hajlandó.
Orczy szerviznek jeleztem a problémát. Most várom a szerelő jelentkezzen.
Van valakinek már velük tapasztalata ? Mire számítsak? -
Nikaré
őstag
válasz
lsebestyen #1925 üzenetére
Szerintem ott van a fő probléma, hogy az így és hasonlóan okozott károkat nem fizettetik meg velük.
Mert a "cuccos" eljut a vevőhöz, az meg bizonygassa, hogy nem ő törte össze! Aztán meg megy a visszaküldés, amivel tovább terhelik a raktározást, szállítást, papírmunka stb. -
axlfsi
veterán
válasz
lsebestyen #1925 üzenetére
... komoly!
(gondolom "a csoportvezető meg aluszik")
-
lsebestyen
addikt
Nekem pl ezért anno...
-
axlfsi
veterán
válasz
South Velen #1923 üzenetére
...ez esetben végképp nem értem, hogy milyen megfontolásból tartják sameday raktárban a hetekkel ezelőtt megrendelt termékeket, miközben az azóta rendeleteket meg kiszállítják...
-
axlfsi
veterán
Srácok!
A BF már azért pár hete lement és még mindig vannak termékeim, amik nem jötek meg. Nem vagyok türelmetlen, csak kérdezném: a BOXOK még mindig ennyire telítettek vagy mi lehet az oka, hogy amúgy az egyik termék, amit várok már 11.30 óta a sameday raktárban van (6 napja!)... nem nagy és nem nehéz csomag (Laica kancsó szettben pár szűrővel).
... ráju kéne írnom vagy ez most tendencia?
-
alexnagy777
csendes tag
Ha 3k-s kupont ajánlanak emag chaten, majdnem 3 hetes késlekedésért, azóta nem bírták kihozni (bf-s rendelés, közte egy ucs szekrénnyel), akkor érdemes tovább szívózni, hátha van ott több is, vagy bólintsak rá?
Lehet nálam is a fogyasztóvédelem lesz a kövi lépcső, mert ha még nem szekrényről lenne szó, akkor nem lenne akkora gond a logisztika.
-
-
7600 GS
addikt
Nincsen ezeknek telefonos ügyfélszolgálatuk?
Rendeltem több mint 1 hete egy terméket (előre ki is fizettem), december elsejét írta szállítási határidőnek. Azóta semmi hír a cuccról. Tegnap írtam nekik email-t, arra sem jött válasz.
Fogyasztóvédelem belengetése esetleg bírhatja őket jobb belátásra?
-
nyikszi
őstag
Helyes, bár nem emiatt, de nekem is kezd tele lenni a hócipőm. BF,en vettem pár dolgot, a legfontosabb hamar megjött, ezzel nincs is gond. Viszont van még két csomagom, ami 01-ig nem jött meg. Annyira nem érdekes, de jó áron van az egyik része, ami mindenfélét tartalmaz. Az bekerült a samedayhez 30-án, de azóta se jött meg. A másik, ami egyáltalán nincs jó áron, de ajándék lenne, az ma bekerült a raktárukba és kiszállították az automatába. Az első csomagot már hasonló termékekkel egyszer megrendeltem, akkor visszamondták, pontosabban 1xcsak jött egy értesítés, hogy lemondtam. Hát nem mondtam le, majd chaten írta egy nő, hogy összetört (műanyagban öblítő, meghasonlók
) és persze fel se ajánlotta, hogy akkor még egyszer neki ugranak. Most meg ugyanezt játszák el? Majd jön egy értesítés, hogy visszamondtam? Menjenek a fenébe. És fel is fogom nyomni őket a GVH-nál vagy fogyasztó védelemnél, szívjanak gázt, ha megint nem jön meg.
-
alexnagy777
csendes tag
válasz
alexnagy777 #1901 üzenetére
Úgy tűnik már előrehaladott állapotban volt a küldés. Most eltűnt róla a törlési kérés, és jött sameday csomagkövető.
Ilyenkor, ha nem veszem át, hagyom a box-ban, akkor megy majd vissza és visszautalják az árát?
-
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Emagtól rendelt Samsung porszívó esetén számít, hogy le legyen pecsételve / ki legyen töltve a jótállási jegy? Vagy mivel (gondolom) úgyis csak az Emagon keresztül lehet érvényesíteni a jótállást, ezért mindegy? Pecsételik/tölti még egyáltalán a jótállási jegyet?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Santi22
aktív tag
Nov 25 adtam le egy rendelést (Electro Hungary partner), amit online bakkártyával ki is egyenlítettem. Pár percre rá double checkeltem és vettem észre, hogy nem azt a terméket vettem, amit akartam. Abszolút az én hibám, vezeték nélküli helyett véletlenül a vezetés verziót vettem meg, miután arukereso átirányításból jöttem emagra (ahol vezeték nélküliként volt feltüntetve) de az emagos adatlapját nem olvastam el, hogy ott meg vezetékes. Mind1.
Lényeg, hogy a fizetés után kb 5 perccel már észrevettem és töröltem a rendelést, azóta is ennyi van odaírva.
" Elküldtük a törlési kérelmet a(z) Electro Hungary részére. A státuszt frissítjük, amint választ kaptunk a cégtől."
Meg, hogy amúgy becsült "Kiszállítás a következő napig: dec 8."Ilyenkor mennyi ideig ülnek az ár visszatérítésén a tapasztalatok szerint?
Már lassan azon vagyok, hogy igazából ki is küldhetik a terméket majd eladom vagy megy karácsonyi ajándékba. -
internetezoo
senior tag
Valaki rendelt már kínai című eladótól akinek a szállítója eMAG? Mert ilyenek is vannak. Eddig volt már többször román és lengyel eladótól vásárlás.
-
sajtos365
tag
"Egy kivétellel találkoztam eddig, a Libris ajándékutalvány. X összeghez tartozó kódot meg tudod adni a netes fiókodba és kvázi prepaid-es feltöltéssel annyi részletben vásárolod le, amennyiben szeretnéd."
Amazonnál betöltheted az ajándékkártyát az egyenlegedbe és annyit vásárolsz belőle amennyit akarsz.
-
pn4hvq
senior tag
Nem én rendeltem ilyen formában, csak bemásoltam a kérdező egyes gondolatait
.
Bár szerintem az ajándékutalvány(szerűségek)nél szinte mindig az van, hogy úgy kell vásárolni, hogy túllépd az utalvány értékét, mert ha marad összeg, akkor a maradék elveszik. Sarkított példa: vogok egy Tescos (he létezik) 100e-s utalványt, bemegyek és veszek 2 zsemlét 200Ft-ért. Hogyan tovább, felírják az utalvány hátuljára tollal és pecsételjék, hogy már csak 99.800 az értéke? És holnap megint éhes leszek...
Egy kivétellel találkoztam eddig, a Libris ajándékutalvány. X összeghez tartozó kódot meg tudod adni a netes fiókodba és kvázi prepaid-es feltöltéssel annyi részletben vásárolod le, amennyiben szeretnéd. -
axlfsi
veterán
Először azt hittem, ismét egy scam, a manapság oly divatosan és rengeteg közül ... de valójában tényleg rendeltem egy ilyet, ami azóta meg is érkezett...
Mindenesetre furcsa! Ti is kaptatok már hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Vadiúj SSD-k!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest