- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
lsebestyen #1974 üzenetére
Az szuper, így se törölni nem lehet semmit, se megváltozttni. Nagyszerü.
-
alexnagy777
csendes tag
válasz
lsebestyen #1944 üzenetére
Dettó...
-
Nikaré
őstag
válasz
lsebestyen #1925 üzenetére
Szerintem ott van a fő probléma, hogy az így és hasonlóan okozott károkat nem fizettetik meg velük.
Mert a "cuccos" eljut a vevőhöz, az meg bizonygassa, hogy nem ő törte össze! Aztán meg megy a visszaküldés, amivel tovább terhelik a raktározást, szállítást, papírmunka stb. -
axlfsi
veterán
válasz
lsebestyen #1925 üzenetére
... komoly!
(gondolom "a csoportvezető meg aluszik")
-
FireFox1996
őstag
válasz
lsebestyen #1891 üzenetére
De hívott az előbb is a futár, hogy itt a csomag. Szerencsére nem voltam otthon, nem vettem még át...
-
Llew
senior tag
válasz
lsebestyen #1727 üzenetére
Újrapróbaltam több soron, de semmi. Ez van. Pedig én hülye pénzt akarnék náluk hagyni.
-
Llew
senior tag
válasz
lsebestyen #1725 üzenetére
Értem én, hogy BF, de 4 órája varok kb az sms-ekre, és semmi. Ez így szanalmas, mint vezető webáruház. A szám jó ezer éve ez van regisztrálva
-
rayoliviero
veterán
válasz
lsebestyen #1596 üzenetére
Rendben, köszönöm a válaszokat.
-
lsebestyen
addikt
válasz
lsebestyen #1506 üzenetére
Volt a dobozban két cigicsikk.
Micsoda ótvar banda ez a sameday. Futárt kérdeztem, hogyan kell elképzelni a szitut, hogy 1.5 hónapot vesz igénybe egy csomag kiszállítása. Azt mondta, hogy nem kell csodálkozni, amikor beérkezik a raktárba a cucc, a szortírozó kollégák képesek a 40kg-s kutyakaja konzerveket rádobálni a tévékre is akár.
-
lsebestyen
addikt
válasz
lsebestyen #1421 üzenetére
Fejlemények: voltam bent azóta egy emag üzletben, 45 perc várakozás után azt tudták mondani, hogy bocsika, akkor tudják sztornózni, ha visszakapták a csomagot. Cseten végtelen sok időt elfecséreltem, semmi. Erre ma hív a futár, hogy van nála egy csomag, nem fér be a boxba, hova viheti. Mondom neki, arról volt szó, hogy visszaadják az emagnak. Reakció: összeraktár a csomagot, már szállítható állapotban van.
Ennyire debil két társaságot. Ameddig nem történik valami váratlan jó szokott lenni, de ez kiborított teljesen. Kíváncsi vagyok milyen állapotban van a pakk.
-
Ákinard
aktív tag
válasz
lsebestyen #1421 üzenetére
Nekem volt hasonló, 2 csomag helyett csak 1 jött meg. Azt mondta az emag, hogy utánanéznek, kamerákat ellenőrzik. (Gondolom hogy hol veszett el a csomag.)
Aztán jól az elintézendők mappába kerülhetett az ügy, mert nem mozdult semmit. Hetek múlva felhívtam őket, azt mondták, folyamatban. Megint hetekkel később írtam egy khm őszinte levelet, hogy megértem, hogy a XXI. században eddig tart végignézni a kamerafelvételeket képkockáról képkockára, de lassan mozdítani kellene valamit az ügyön. Másnap írtak, hogy rögzítettek egy pót rendelést, és küldik a maradékot
Szumma: üsd a vasat, mert kihűl...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest