Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
Helyes, bár nem emiatt, de nekem is kezd tele lenni a hócipőm. BF,en vettem pár dolgot, a legfontosabb hamar megjött, ezzel nincs is gond. Viszont van még két csomagom, ami 01-ig nem jött meg. Annyira nem érdekes, de jó áron van az egyik része, ami mindenfélét tartalmaz. Az bekerült a samedayhez 30-án, de azóta se jött meg. A másik, ami egyáltalán nincs jó áron, de ajándék lenne, az ma bekerült a raktárukba és kiszállították az automatába. Az első csomagot már hasonló termékekkel egyszer megrendeltem, akkor visszamondták, pontosabban 1xcsak jött egy értesítés, hogy lemondtam. Hát nem mondtam le, majd chaten írta egy nő, hogy összetört (műanyagban öblítő, meghasonlók
) és persze fel se ajánlotta, hogy akkor még egyszer neki ugranak. Most meg ugyanezt játszák el? Majd jön egy értesítés, hogy visszamondtam? Menjenek a fenébe. És fel is fogom nyomni őket a GVH-nál vagy fogyasztó védelemnél, szívjanak gázt, ha megint nem jön meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Alkatrészek eladók!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest