- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
pvt.peter #5864 üzenetére
Az a szakirány csak nappalin van.
A történet a következő röviden. Szeretem a matekot, meg jó lenne msc papír, meg amúgy beágyazott fejlesztőként dolgozom évek óta, villamosmérnök bsc diplomával.
Gondoltam kéne msc, meg a matek régi vágyam, és szívesen is csinálnék kicsit matekosabb területű munkát. Data science, AI, grafika, tervezés vagy ilyesmi.Az egyetlen budapestiként értelmesen, munka mellett végezhető matek képzés az az oe-nik alkalmazott matek msc, ráadásul ez nem ilyen banki, meg biztosítói, hanem pont műszaki matek fókuszú.
De sajnos nincsen elég matek kreditem hozzá, ezért szerettem volna pótolni, és mivel matek képzés nincsen normális munka mellett végezhető, ezért gondoltam infon bepótolni.
Adódott volna, hogy leggyorsabban az elte-ik adná meg a megfelelő számű kreditet, mert ugye híresen matekos.
De aztán nézem, hogy eltűntek a matek tárgyak.Sajnos minden normálisabb info/matek/data science stb cucc az nappali. A data science és ai msc-re az eltén ráadásul úgy lehet jelentkezni, hogy sima magyarra jelentkezel (nem tudom ez miért feltétel) és onnan extra pályázattal lehet átsoroltatni magad.
Nos ez kandós bsc-sként szerintem lehetetlen.
Próbálok általános matekot csinálni, msc meglesz, a többit megtanulom egyedül.
Mégse lett rövid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP VICTUS Gamer laptop /i5-12450H/16GB/512 GB SSD/RTX 3050 4 GB/144Hz/
- Corsair RM750x
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gigabyte Aorus FV43U 43 hüvelykes, 144Hz, 4K UHD monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest