Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Womanoid
újonc
válasz
CyberPunk666 #5875 üzenetére
Igazából több kisebb nagyobb oka is van. Biztosan tudom, hogy backend vagy akár fullstack devként szeretném a jövőmet alakítani, Ezen belül több nyelv és keretrendszer felé is hajlok, de az fix, hogy én programozni szeretnék mert ezt élvezem! Mérnökinfón van ugye fizika is, amit én emelt szinten középiskolában végig szenvedtem... na nem azért mert az olyan nehéz lett volna, hanem mert engem nem mozgat meg, kifejezetten utálom és nem látok olyan területet magam előtt ahol én hasznosíthatnám a fizikát. Egy barátom az Óbudaira jár és mesélt mindig arról is, hogy mondjuk hardwerekkel is kell foglalkozni mélyebben - ami egyébként nem rossz egyáltalán, sőt, viszont ez nem illik hozzám. Az eltében kifejezetten tetszik, hogy sokoldalból közelíti meg a programozást és a matekot és nagyon elméleti is. Végig néztem az összes tantervet, az összes óra leírást és nagyon tetszik! Úgy érzem, hogy ez én vagyok, ez nekem kell. Matekból is van sok olyan rész ami kifejezetten érdekel és nem bánom azt sem ha majd nem tudom meló közben hasznosítani a tudást. De legalább belül nem érzem feleslegesnek vagy annyira leterhelőnek, mint mondjuk a fizikát. És az, hogy mennyi olyan infós tárgy van ami érdekel, az nekem maga a heaven és szívesen tanulnám őket.
(Aztán persze biztos lesz majd olyan tárgy aminél szenvedni fogok, de én nagyon pozitívan állok hozzá az egészhez). -
Womanoid
újonc
válasz
CyberPunk666 #5873 üzenetére
Húú, ennek még nagy hasznát fogom venni! Tényleg köszönöm!
-
Womanoid
újonc
válasz
CyberPunk666 #5871 üzenetére
Nagyon köszönöm!!
-
Womanoid
újonc
válasz
CyberPunk666 #5869 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!!
Bocsánat ha rosszul fogalmaztam: szóval az esti elte ik ponthatárához képest van több pontom, ami nem volt elég a többi helyre, mivel nappaliakat jelöltem meg akkor, aztán végül rájöttem sok kérdezés után, hogy az amúgy sem lenne nekem megfelelő. (Vehetem ezt egy Deus ex machina-nak)
+1 Fair pont tho
-
pvt.peter
őstag
válasz
CyberPunk666 #5866 üzenetére
MSc -n a nappali és az esti az gyakorlatilag ugyanakkor van, legalábbis 2014-2016 -os időszakban együtt voltak a nappalis és az estis órák a délutáni órákban.
-
válasz
CyberPunk666 #5863 üzenetére
Csak az új ilyen, de nem csak az esti. Amikor utoljára nézegettem, akkor a nappali matekot is rendesen megvágták. Amikor én 2009 körül nappali A-ról váltottam estire munka miatt, akkor majdnem minden matek tárgyamat kreditelismertetni kellett. Csak 1 félév numanal és a komputeralgebra nem lett felhasználva.
-
pvt.peter
őstag
válasz
CyberPunk666 #5863 üzenetére
BSc? MSc?
Annyit tudok, hogy MSc -n van modellalkotó szakirány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Formula-1
- Yettel topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Pylon Audo Pearl 27 - háromutas hangfalpár eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest