- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
pvt.peter #5864 üzenetére
Az a szakirány csak nappalin van.
A történet a következő röviden. Szeretem a matekot, meg jó lenne msc papír, meg amúgy beágyazott fejlesztőként dolgozom évek óta, villamosmérnök bsc diplomával.
Gondoltam kéne msc, meg a matek régi vágyam, és szívesen is csinálnék kicsit matekosabb területű munkát. Data science, AI, grafika, tervezés vagy ilyesmi.Az egyetlen budapestiként értelmesen, munka mellett végezhető matek képzés az az oe-nik alkalmazott matek msc, ráadásul ez nem ilyen banki, meg biztosítói, hanem pont műszaki matek fókuszú.
De sajnos nincsen elég matek kreditem hozzá, ezért szerettem volna pótolni, és mivel matek képzés nincsen normális munka mellett végezhető, ezért gondoltam infon bepótolni.
Adódott volna, hogy leggyorsabban az elte-ik adná meg a megfelelő számű kreditet, mert ugye híresen matekos.
De aztán nézem, hogy eltűntek a matek tárgyak.Sajnos minden normálisabb info/matek/data science stb cucc az nappali. A data science és ai msc-re az eltén ráadásul úgy lehet jelentkezni, hogy sima magyarra jelentkezel (nem tudom ez miért feltétel) és onnan extra pályázattal lehet átsoroltatni magad.
Nos ez kandós bsc-sként szerintem lehetetlen.
Próbálok általános matekot csinálni, msc meglesz, a többit megtanulom egyedül.
Mégse lett rövid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Őskoczka
- Goddess of Victory:Nikke
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Adidas vadiúj, eredeti, cimkés cipők, 39 1/3, 30, 431/3méretekben! AKCIÓS ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest