Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
válasz
Superhun #5250 üzenetére
A BevProgon a szóbeszéd szerint főleg azok szoktak elhasalni, akik úgy érkeztek az IK-ra, hogy volt már prog. előképzettségük, erről nem tudok mit mondani, nekem őszintén szólva nem igazán volt (info fakton egy nem működő pascal progira kaptam meg az ötöst
).
Linuxot ProgKörön láttam először életemben. A programozáshoz közelebb álló tárgyakkal semmi gondom nem volt, kivétel a SzámHáló (oktató és saját hiba) és a PP gyakorlat (ezt a mai napig nem tudom megmagyarázni
). Inkább a matematika az, ami miatt nehéz elvégezni a szakot, szerintem is.
-
bbazsy
őstag
válasz
Superhun #5250 üzenetére
majd azért kíváncsi lennék, h Te bevprog előadáson és gyakorlaton mennyit programoztál / mennyire kellett AKÁRMILYEN programozói előképzettség. igen, valamihez nem árt, de nem a bevprog az.
és véleményem szerint informatikai tudás nélkül meg lehet csinálni a szakot, nem 1 embert ismertem. matek tudás nélkül nem.
-
Érd.lány
csendes tag
válasz
Superhun #5250 üzenetére
HR diplomám van, alapvetően ezzel szerettem volna foglalkozni, de túltelítettség van a merőpiacon. Nincs lehetőség állást kapni ezen a pályán, ami azt jelenti, hogy a diplomámmal gyakorlatilag kitörölhetem... Ha mégis kapnék állást ebben a szakmában, akkor is csak nagyon hosszú idő után és óriási szerencsével vagy nagy csókkal (ami nekem nincs) érhetnék el olyan pozíciót, ami megfelelne fizetés szempontjából is. Ezzel szemben a prog.infósokat keresik, hamar kapnak jól fizető állásokat és ha ügyesek viszonylag rövid időn belül nagyon szép fizetéseket vihetnek haza. Nem mellesleg, ebben a szakmában külföldön is kiválóak a lehetőségek és persze az sem utolsó szempont, hogy sokan nem szakadnak bele a munkába, viszont baromi jól keresnek. Amikor rájöttem mit ér a diplomám, arra gondoltam, hogy ha valami mást kell csinálnom, akkor az olyan legyen amivel jól lehet keresni és mi az ami viszonylag állandó, lehet benne fejlődni, van rá kereslet és jól fizet... az IT, ez a jövő, muszáj alkalmazkodni a piachoz, nem látok más kiutat ebből a végtelen labirintusból...
Ezért érdeklődöm és gondolkodom... Vannak aggályaim, de más csaj elvégezte már, ezért reménykedem, hogy nekem is menne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Autós topik
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Windowsos tablet topic
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő