Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bbazsy

őstag

válasz Matthewus #3942 üzenetére

hidd el, tényleg nem jól látod. ezt egy általam igen nagyra becsült leendő oktatód fejtette ki, addig én se így láttam:
    egyetemre mindenki fel kell venni. egyrészt az egyetem érdeke pénz miatt (állambácsi), másrészt -ahogy pont Te említetted- nincs egységes oktatás középiskolákban. ergo lehet úgy elhasalsz matek emelted / akármin, ahogy kell, de egyetemen -ahol önállóan kell főként dolgozni- ott meg össze tudod magad szedni.
    valamilyen szinten talán a kreditesdinek is ez a lényege.

másik mondás, amiről Ti lemaradtatok, nincs már ilyen oktatótok: nem mindenkiből lesz programozó (nekem lesz papírom, mégse leszek sose az, már beletörődtem).

egyetemet is talán picit rosszul látod. itt nem fognak alád tolni az égvilágon semmit soha. amit tanulni kell zhra és főleg vizsgára, azt magadtól. lehetne diszkrét matekot tartani 3* ennyi órában, az se lenne elég. ergo vagy leülsz otthon és addig rágod, míg meg nem érted (/be nem magolod), vagy szimplán ennyi. és diszkrétet sehol nem tudod kikerülni, az mindenhol szórótárgy.

programozni itt _nem_ fognak megtanítani. nem és kész. ha programozni akarsz, át akarsz menni a beadandókon, akkor van n+1 doksi / segítség NETen, tessék használni. programozáshoz gyakorlás kell, arra ott nincs idő. oké lenne, de akkor a szint lenne a 0 -n. tényleg ezt szeretnéd ?

igen kevesebb egyetem kell, de nem vagyok benne biztos, h ezáltal minőségibb lenne a képzés. 1. évben talán, amikor tényleg nem lehet csinálni semmit gyakon, mert 90% úgyis megbukik félév végére, de aztán úgyis csak az marad bent, aki amúgy is maradt volna. szóval nem igazán látom mit is szeretnél belőle kihozni.
    minőségibb oktatás (=keményebb?). akkor 600ból nem 40en diplomáznánk idén, hanem 10en ? csak nekem sántít ez a gondolat ?

nem akarlak megbántani, -azért is van a végén- de:
    - számalapon excel, word ?! nanehogymártitkárnőtképezzünk.
    - matalaphoz is írtam egy szépet, de inkább azt nem hagyom bent. a lényeg, h matalapnak nem szabad gondot okoznia.

• skoda12

aktív tag

válasz Matthewus #3942 üzenetére

Szórótárgy alatt azt értettem, ami a többségnek nehezen megy, nem azt, hogy ott direkt megbuktatnak embereket.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés