Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- VHS digitalizálás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewus
őstag
- számalapon excel, word ?! nanehogymártitkárnőtképezzünk. -> egy másik srác kérdezte nem én, úgyhogy nem bántasz meg
- matalaphoz is írtam egy szépet, de inkább azt nem hagyom bent. a lényeg, h matalapnak nem szabad gondot okoznia. > Este hatkor nem bírok jól koncentrálni, főleg, hogy előtte 8-tól órám volt, mindkét zh előtt, készültem is rá pedig feladatokkal, én is nagyot néztem a jegyre amit kaptam.
snow.man: igazad van, 20-30 éve működött a rendszer, most meg nem. Miért? mert ugyanaz van, mint 30 éve. Ezért nem haladunk semerre, ezért van ennyi buta, sötét ember, mert nem változik semmi, ezért toporgunk egy helybe. Abba is van igazság, amit ti írtok, de abba is, amit én, de valószínű, hogy változni fog a véleményem /teljesen nem fog az tuti/, ha végre sikerül jobban belerázódnom ebbe az egészbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- RTX5070/ Ultra9 275HX/ 32GB DDR5/ 15.1' OLED/ Premium Care garancia/ bontatlan, új/ Legion 5
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő