Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Aweriot: Cloudflare és mi
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88
üzenetére
Na, ezt mondta Brigi is meg ma volt is, de nem vágom pontosan hova rakjam a stopot, de majd rakosgatom.
Megmutattam mit alkottam, de nem hatotta meg
pedig annyi időm ráment, de így nem jó. Vannak benne elcsúszások, nem értem miért csúszik el... meg jelenleg beúszik egy állatka, holott annak ugye mennie kellene nem úszni, mivel nem hal
Hangnémítás a legelején, az indulásnál. Rábökni a némításra, majd a strat gombra és akkor indulna az animációm hang nélkül.
Folyamatosan bővítgetem, menet közben jutnak eszembe dolgok, hogy még mit és lehet ezért gabalyodik össze egy szimpla motion tween is. Órán is többször mondja, hogy nem tudja mi a gond, vmit kattogtam összevissza biztos, csináljam újra, de ezt az egészet nem akarom újracsinálni, az túl sok idő lenne...Kaptam ma sört egy jegyzetért

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pedig annyi időm ráment, de így nem jó. Vannak benne elcsúszások, nem értem miért csúszik el... meg jelenleg beúszik egy állatka, holott annak ugye mennie kellene nem úszni, mivel nem hal