- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickwearby
tag
Na, azt nem mondtam, hogy egyikre sem megyek el
,
de az túlzás, hogy minden héten kétszer.Most inkább az izgat, hogy minél előbb letudjam a költségtérítéssel vacakolást, ti. diákhitelből fogom fizetni, és szó szerint gőzöm nincs,
hogy fog ez menni;
kell kötni egy speciális szerződést, amivel az egyetem megelőlegezi a hallgató jogviszonyt,
és azzal lehet intézni a diákhitel felvételt,
mert azt arra adják, ha már valakinek van hallgatói jogviszonyaMár komolyan bánom, hogy nem vettem fel az előző félévben, akkor legalább
nyugisan csinálhatnám az ügyintézést és nem kéne stresszelnem a befizetés miatt...Hétfőn a TO-hoz fogok menni asszem. Remélem el lehet már intézni és nem muszáj szeptember végéig várni, amit mondtak a tanulmányi(?) szerződés megkötéséről, hogy akkor fáradjunk be, költségtérítésesek...
-
Mawyx
őstag
2óra, 2kredit Tomcsányi Roland
Trémobil webshopból rendelt már vki? Minden nap az eltén leszek és nem a portás vagyok, hol itt van órám, hol ott, rendelnék vmit, nem tudom felhívnak-e vagy nem találnak címszóval visszaviszik majd a csomit. Ugye nem tudni előre mikor jön egy futár, nem tudom pl ha labor közben jön, akkor onnan ki se mehetek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest