Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• terkaz

csendes tag

válasz bbazsy #1670 üzenetére

Jó troll módjára bepofátlankodtam, ergo csak kinéztem haverom ex-etr accjáról, hogy hol tartja az órát, és szépen becsüccsentem, nem volt annyira nehéz megtalálni. :-) Én Simont nem bántani akarom, csak egyszerűen kiváncsi voltam rá meg az órájára egyébként nekem tetszett is ahogy azt a sok tétel/bizonyítást FEJBŐL :Y felnyomta a táblára. :C RESPECT ;) Egy óra persze kevés megítélni egy tanárt, de első benyomásra ő az a régimódibb fajta, aki rühelli a BsC-t meg az új oktatási rendszert és ezt szóva is tette az órán. :-)
    Azért írtam ide, mert kiváncsi vagyok a ti véleményetekre, hogy mennyire találjátok hasznosnak amit az egyetem tanít nektek. Az én véleményem az, hogy egy programozó nem sokra megy az analízissel(szerintem) meg úgy ilyen mennyiségű/mélységű matekot amit ott letolnak(progmat) van-e értelme erőltetni, mert az ember előbb/utóbb úgyis elfelejti, ha nem ezzel foglalkozik. Hallottam olyat is, hogy ott inkább gondolkodni akarnak megtanítani, de aki csak pl. 2essel átcsúszik minden vizsgán az akkor gondolkodik? :-)

Új hozzászólás Aktív témák