- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
Igen, tök igazad van....
Én hallottam olyat is hogy oylan kiegésziítő jegyzetket adnak a diákoknak a tanárok amibe az van írva hogy ''jelenleg a win95-ös oprendszer a legújabb amit kiadtak'', és mindez az ELTE-n.
Én se nagyon értem miért csinálják ezt de jó lenne megreformálni most már mert ez így nem jó.....persze lehet nem sokat számít ez, mert ez a szak nem a nyelveket tanítja meg a hallgatóknak hanem megtanítja őket úgy gonolkodni hogy ha elvégzik a sulit, utána 3-4hét alatt képesek lesznek megtanulni bármilyen nyelvet legyen az windows, linux vagy stb, alatt és sokkal könnyeben hárítják el a hibákat és gyorsabban.
A gondolkodást nem nagyon lehet autodidakta módon megatnulni de an yelveket már annál inkább, és ezt tudják a prof.ok is.....sztem. -
Lortech
addikt
Nem, majd egyből védett módra, taszkváltásra tanítják az embert, meg sse3 optimalizációra, mikor még azt se tudja az emberfia, mi az a megszakítás.
Hiába hangoztatom, hogy nem a gyakorlati alkalmazása miatt tanítják az asm-et, hanem hogy legyen erre is rálátása, tanuljon meg logikusan gondolkozni, tudjon precízen programozni, szerintem jó készségfejlesztő, alapozó hatása van, egész másképp nézel ezekután akárcsak egy ma már szintén elavultnak számító pascal fejlesztői környezetre. Nem csak konkrét asm tudást ad, hanem megtanít egy szemléletre, alapvető programozási készségre, amit magasabb nyelveken szerintem igenis hasznosíthatsz.
Programozókat, programtervezőket képeznek( nem pedig java, c, vagy c# ''programgyártó szakmunkásokat''), tehát ilyen módon a nyelv maga mellékes igazából, az a lényeg, hogy fejlődjön a problémamegoldó készség, elsajátítsa az alapvető progtechnikákat, ehhez a szükséges alapismeretek meglegyenek, matek pl. Nem attól lesz jó programozó valaki, hogy bevágja a c szintaktikát, azzal még semmire sem megy, ha jó programozó valaki, úgyis nyelvfüggetlenül oldja meg a problémát, a levezetést összelegózni egy adott nyelvre már általában a kisebb kunszt.[Szerkesztve]
-
zoty314
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest