Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ha hasznosat tanítanak, ha nem, ha nem használja az eber, akkor úgyis elfelejti. Emlékszel még a bode diagram számolásra? Nekem egy felvételin teszten kérték !!! Pedig informatikusnak felvételiztem oda.
Egyébként tény és való, én sem nagyon emlékszem már arra, amit tanultunk. Utólag visszagondolva pedig nagyon jó dolgokat tanultunk, csak még így is annyira sok volt, hgoy nem maradt meg.
(MEgtnulta az ember vizsgára, azt agyő viszontlátásra)
Kár érte -
mdk01
addikt
Azzal hogy hogy megtanulsz egy-két nyelven nem biztos hogy fogsz sok pénzt keresni.
Értem ezt úgy hogy ha pl. meghírdetnek egy állást egy komolyabb cégnél akkor odaírják hogy felsőfokú végzettség is szükséges.
Na most ha nincs ''papírod'' róla még az interjúig se jutsz el.
Az egy más kérdés hogy vannak oylan helyek ahol nem kérnek papírt és a gyak. tudásra kíváncsiak, de az ritka.
Ha van papírod mindkét munkahelytípus nyerő lehet, de ha meglobogtatod a papírod akkor meg lehet azért nem vesznek fel mert azt mondják hogy nem tudnak annyit fizetni neked mint te azt szeretnéd.
Az élet nem egy habostorta....
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest