- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ha hasznosat tanítanak, ha nem, ha nem használja az eber, akkor úgyis elfelejti. Emlékszel még a bode diagram számolásra? Nekem egy felvételin teszten kérték !!! Pedig informatikusnak felvételiztem oda.
Egyébként tény és való, én sem nagyon emlékszem már arra, amit tanultunk. Utólag visszagondolva pedig nagyon jó dolgokat tanultunk, csak még így is annyira sok volt, hgoy nem maradt meg.
(MEgtnulta az ember vizsgára, azt agyő viszontlátásra)
Kár érte -
mdk01
addikt
Azzal hogy hogy megtanulsz egy-két nyelven nem biztos hogy fogsz sok pénzt keresni.
Értem ezt úgy hogy ha pl. meghírdetnek egy állást egy komolyabb cégnél akkor odaírják hogy felsőfokú végzettség is szükséges.
Na most ha nincs ''papírod'' róla még az interjúig se jutsz el.
Az egy más kérdés hogy vannak oylan helyek ahol nem kérnek papírt és a gyak. tudásra kíváncsiak, de az ritka.
Ha van papírod mindkét munkahelytípus nyerő lehet, de ha meglobogtatod a papírod akkor meg lehet azért nem vesznek fel mert azt mondják hogy nem tudnak annyit fizetni neked mint te azt szeretnéd.
Az élet nem egy habostorta....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged