Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Hmm, tiszteletbeli IK-s cím a tét

Wazz, úgy volt, hogy az írásbeli saját feladatlapodból lesz a szóbeli fizikából, erre most jött emil, hogy az egész anyag kell
Ma be kell nyalnom mindent
Ráadásul továbbított levelet kaptam, így bennemaradt vmi, ami rólam szólt és nem nekem. Elküldtem a francba az illetőt, haverok nem kellenek, akkor inkább megvagyok egyedül, én nem beszélem ki saját magam, én nem röhögk magamon stb. Ha csak jegyzetkéréskor vagyok jó, akkor hagyjuk egymást, velem ne szórakozzon senki
Miért kell ilyen parasztnak lenni manapság? Csoda, hogy utálom a korosztályom? Nem csoda! Utálom a fiatalokat! 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
De azért a piros pólóban megyünk, ugye? léciléciléci

Ma be kell nyalnom mindent
Miért kell ilyen parasztnak lenni manapság? Csoda, hogy utálom a korosztályom? Nem csoda! Utálom a fiatalokat!