Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NumBill
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkozom a felvételin proginfo bsc-re, csak pár dolog még nem tiszta nekem, ezekben kérném a segítségetek. Röviden a helyzet az, hogy szeptembertől még nem tudnék vele teljes erőbedobással foglalkozni, viszont a felvételit mindenképp megpróbálnám már most, mert korábbi eredmények alapján az előző pár év ponthatárait elérem. Viszont ha felvennének, akkor már jó lenne néhány tárggyal "beljebb lenni" jövő szeptemberre.
Első kérdésem ezek alapján az lenne, hogy szerintetek vannak-e, és ha vannak, akkor melyek azok a tárgyak, amelyeket így "csökkentett üzemmódban" is esélyes teljesíteni - ami alatt azt értem, hogy idén kb. csak a hétvégék lennének rá.
Az is érdekelné meg, hogy megtehetem-e, hogy már első félévben nem a mintatanterv szerint haladok, nem veszem fel az összes 1. félévre kiírt tárgyat. Ez azért lenne fontos, mert az államilag támogatott féléveimet már korábban ellövöldöztem, és ahogy látom a tanulmányi osztály honlapján, a költségtérítés kreditarányos.
Végül: mennyire szoktak keresztfélévben meghirdetni tárgyakat? Ha jól alakulnak a dolgaim, akkor 2013 januártól már tudok rendesen foglalkozni a dologgal, ekkor van esélyem valamit behozni az első féléves lemaradásból - fel tudok venni valamit, ha extrém esetben 1. félévből csak aláírások lesznek meg?
Húú, jó hosszú voltam, bocsánat
És előre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És előre is köszönöm a választ.