Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Birki
tag
Sziasztok!
Kb. egy hete vettem meg a játékot a Horizons kiegészítővel.
Leírnám a tapasztalatomat.- Bevezetőben lévő segítség nélkül nem érdemes nekikezdeni a játéknak. Köszönet érte mindenkinek!
- A letöbb időt az irányítás és egyéb billentyűzetbeállításokkal töltöttem. Új szituációban újra kellett gondolni, állítani.
- Sajnos többször belefutottam abba a hibába, hogy küldetés felvétele előtt nem terveztettem útvonalat, teli raktérrel. Az lett az eredmény, hogy túl messze volt a következő rendszer, az aktuálisban pedig nem tudtam üzemanyagot venni. Így sem előre, sem hátra.
Most már figyelek erre, de elkezdtem ásványokat gyűjteni a bolygókon, hogy megnövelhessem az alap ugrótávot.
- Ami nekem nagyon hiányzik, az egy energia menedzsment összefoglaló.
Milyen felszerelés, milyen prioritással mit eredményez harci, vagy egyéb helyzetekben.Én később fejvadászatból szeretnék megélni a játékban, addig viszont szigorúan törvényes úton próbálok Credit-hez jutni. Pillanatnyilag ez csak küldetéseket jelent, szóval lassan megy
Tényleg komoly türelem kell... -
Birki
tag
Nálam nem látszik WIN alatt az SSD. Jobb is, ha nem keveredik a két rendszer.
De nem gond, így ma megvettem a Horizons-t. A HOTAS holnap lesz meg de kipróbáltam a játékot.
Hát, nem mondom, hogy könnyű az irányítás egérrel és billentyűvel!Van valahol billentyűzet térkép az alap kiosztásról?
-
Birki
tag
Köszönöm a választ!
Igen, azért csak a Dangerous, mert olvastam a kiegészítővel a gondokat. Azért bízom benne, hogy egyszer csak megoldják...
Bár Win-re is tudnám telepíteni, de akkor elbuknám az SSD-t.
Így marad az alap játék, abban is lesz mit tanulni.
Ha pedig biztosan egyelőre csak a Hotas X kompatibilis, akkor az lesz.Üdv
Birki -
Birki
tag
Sziasztok!
Fiatalkori élményeimet szeretném újra élni az ED megvásárlásával, újra játszásával.
A napokban tenném ezt meg, addig viszont bőszen olvasok.
Az összefoglalót (még van 100 hozzászólás
) és más oldalakat átnyálazva sem találtam arra választ, hogy ha MAC-re veszem meg a játékot, akkor melyik HOTAS-t érdemes megvennem mellé.
A közép kategóriában gondolkodtam, de a leírásaikban egyiknél sem szerepel a kompatibilitási listákban az OSX.Van ezzel kapcsolatban valamilyen tapasztalat?
Köszönettel
Birki
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest