- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
misimagaki
aktív tag
Egy kicsit zavarosan fogok fogalmazni. Bocsánat!
Lehet, hogy soha az életben nem fog többet ilyet csinálni, sőt lehet, hogy erkölcscsőszebb lesz valamikori önmagánál.
De az is lehet. hogy - mivel most ''olcsón'' megúszta - jön még kutyára teherautó.
Amit eddig leírtál, abból az jött át, hogy egy inteligens nő (volt) a barátnőd, talán az első eset bekövetkezte a valószinűbb, de ne menj bele soha a mi lett volna beszélgetésekbe, illetve senki sem jövőbelátó.
Első sorban Neked kell eldönteni, hogy akarod-e lányt, vagy nem. Akármit is döntesz egy a fontos állj a döntésed mögé teljes mellszélleségben. Ne nézd mit mondanak a szüleid, vagy mit mond akárki. Egy a lényeg, hogy Te mit mondasz.
Más:
A jeggyűrűnk belsejébe a következő mondat van bevésve: ''Mindent megtehetsz, csak akarnod kell!'' Amikor ez történt, egy kicsit tamáskodtam a dolgot illetően, de azóta már százszorosan bizonyitottnak találtam ezt a mondatot az életünkben/életemben. -
aronocs
tag
Neked irtam. Es az ''anyam bogarat ultetett a fulembe'' dolog szerintem erezteti a hozzaallasodat. Heverd ki. Gondold at. De ne mondd, hogy zuzammen fakerszt, mert te is tudod jol, hogy nem igy lesz.
Hosszu-hosszu kapcsolatom van/volt nekem is, es hiszem, hogy nem ennyin mulik az egesz, meg ha elsore undoritonak latszik/hangzik is.
aronocs
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest