Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
Egy újabb szélsőséges nap. Néhol sírva röhögéssel, néhol kézbe temetett fejjel.
Kezdésképp már megint elaludtam reggel. Újabban szokásom, mivel délután alszok, így éjjel jó ha 3 körül alszom ismét. Szerencsére most jönni fog a hétvége, így ezt meg tudom oldani. Bent ma szokásosan hülye volt a banda, szanaszét cseszegettük egymást, miközben jókat röhögtünk. Már aki nem visított, vagy sípolt a röhögéstől.
Többek között rávettük két osztálytársunkat, hogy ne hagyják unalomba fulladni a majdani ballagásunkat. Ha valóban meg merik csinálni amit megbeszéltünk, akkor erre vissza fogok térni. De volt ott még némi politika is, illetve felmerült Ozzy Osbourne néhány érdekes esete is. 
A vizsga:
Aztán jöhetett a nagy megtiszteltetés: Az osztály koronázatlan poénkirályával együtt mehettem osztályzóvizsgára. Hogy hogy kerültem én oda? Pláne mint felmentett? Érdekes egy eset, de maradjunk annyiban, hogy nálunk még egy k.rva papírra se tudnak vigyázni. Na mindegy. Délután 2-kor beültünk a terembe, és kezdtünk. Nem sok dolgom volt, mivel eleve nem értem a matekot, ha meg még alszom is az órákon, akkor főleg. Nem véletlen nem vagyok osztályozható. Ezt tudta a tanár is, de gondolta Ő most megtanít minket a fegyelemre és a szabályosságra. Épp ezért nem ülhettem osztálytársam mögé közvetlen, helyette át kellett battyognom a terem másik végébe. Érdekes, a másik 3 ember esetében -akik szintén osztálytársak voltak, és együtt vizsgáztak- nem érezte fontosnak a szétültetést kedves tanárunk. Na mindegy, velem úgy is csak bukott volna a haver. De azért az kissé érdekes volt, hogy 4-5 alkalommal is felügyelet nélkül maradtunk vizsga közben. Na de fő a szabályosság. 30 perc után készen voltunk mindketten, én kezdtem a szóbelit. Ez inkább volt számomra nyilvános alázás, mivel eléggé egyértelmű volt, hogy semmit nem fogok tudni mondani. Jó, azt felsoroltam, milyen sorozatok vannak (számtani, mértani...), és az egyik megoldásomat szépen el tudtam magyarázni. Kár, hogy 0 pontot ért, mert nem számtani sorozattal csináltam, hanem a saját magam által kifejlesztett eljárással. Erre való hajlamom egyébként dokumentálva is lett a papírjaimon, úgy látszik hiába. Na mindegy. 10 perc nyúzás után látta a tanár, hogy ennek nem sok értelme van, és a diák is lassan ülve elalszik unalmában. De azért még egy keresztkérdést kaptam, amire ha őszintén válaszoltam volna, már nem lenne tanulói jogviszonyom. Aztán még kaptam egy kis kioktatást magyarból is, mert a "Nincs." egyszavas mondatom végén véletlenül felfelé vittem a hangsúlyt, nem pedig lefelé.
Ezúton is szeretnék gratulálni, hogy sikerült megbuktatnod egy szabálytalanul lebonyolított matek osztályzóvizsgán egy diszkalkuliást, amivel egyébként semmit nem értél el. Ez legyen a legnagyobb örömöd az életben. 
Mennyit ér a becsületed?
Egyesek már egész olcsón adják, nagyjából 2.500 Ft-ért. Ugyanis mint megtudtam, nem én voltam az egyetlen, akinél -immár csak volt- osztálytársam próbálkozott, hogy ugyan adjak már neki kölcsön. Tudni kell róla, hogy elvileg elég sz.rul áll a családja anyagilag. Ebbe nem nagyon mennék bele, mivel nem az én dolgom, ráadásul nem lehetetlen, sőt. Na de kérdem én. Ha rosszul állsz pénzügyileg, mit csinálsz? Elmész dolgozni? Spórolsz? Kérsz a rokonoktól? Gondolom ezek közül valamelyik talált. Na de vajon alanyunk is így tett? Gondolom sejthető a válasz. De akkor hogy akart pénzhez jutni? Kapaszkodjatok meg: Online pókerrel.
Még mielőtt "szegény, ártatlan kisálnyt" gúnyolnék, elárulom, hogy ő az, aki azért lépett le, meg hiányzott kb 1 hónapot, mert 3 alkalommal volt a CCC-ben dolgozni. Na most én úgy tudom, hogy a szerencsejáték még valódi emberek ellen is egy necces dolog, hát még ha bekerül közéjük 1-2 bot is. Aztán megtudtam azt is, hogy szerette volna szétválasztani osztálytársamat a párjától, akivel amúgy már 4 éve együtt vannak. Meg hasonló szépségek. De ő tudja, ezt már igazából mint csak filozofálás osztottam meg.Apróságok:
Az első dolog mondhatni tényleg apróság, mivel végre valahára megérkezett a múlt hónapban rendelt Xiaomi Mi Bandem.
Tudni kell rólam, hogy nem szeretem sem az ékszereket, sem a karkötőket, de úgy gondoltam, hogy azért valamit csak viselhetnék ilyen indíttatásból. Így került képbe az Mi Band. Mivel épp le volt árazva, és a jövőben jól fog jönni minden képessége, már meg is volt a nyertes. Január 27-én már úton is volt felém, viszont csak ma kaptam kézhez, holott Hollandiából jött. Bár azért is tűnt soknak, mert ugyan innét vettem egy power bankot is január 26-án, és az már február 6-án itt volt. Egyébként eddig nagyon tetszik, csak még furcsa viselni. Na meg úgy néz ki itt sem fogom megúszni, hogy alatta jól megizzadjak. De valamit valamiért.
A többi pedig már tényleg csak kis semmiség. Egész idáig táblázatot szerkesztettem, írtam ezt a kis mesét, és zenét másoltam. Most is épp kedvenc énekesem tart még ébren, mivel másképp már tuti a laptop klaviatúráján nyáladzanék hangos horkolások közepette. Szerencsére vízelvezetős, de inkább nem próbálom ki.
Hogy ezt a napot hogy fogom lenyomni, arra tippem sincs. Remélem elmarad vagy 2-3 felesleges óra, és hagynak aludni.
Aktív témák
- iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82% Face ID nem müködik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Többek között rávettük két osztálytársunkat, hogy ne hagyják unalomba fulladni a majdani ballagásunkat. Ha valóban meg merik csinálni amit megbeszéltünk, akkor erre vissza fogok térni. De volt ott még némi politika is, illetve felmerült Ozzy Osbourne néhány érdekes esete is. 
Ezúton is szeretnék gratulálni, hogy sikerült megbuktatnod egy szabálytalanul lebonyolított matek osztályzóvizsgán egy diszkalkuliást, amivel egyébként semmit nem értél el. Ez legyen a legnagyobb örömöd az életben. 
Tudni kell rólam, hogy nem szeretem sem az ékszereket, sem a karkötőket, de úgy gondoltam, hogy azért valamit csak viselhetnék ilyen indíttatásból. Így került képbe az Mi Band. Mivel épp le volt árazva, és a jövőben jól fog jönni minden képessége, már meg is volt a nyertes. Január 27-én már úton is volt felém, viszont csak ma kaptam kézhez, holott Hollandiából jött. Bár azért is tűnt soknak, mert ugyan innét vettem egy power bankot is január 26-án, és az már február 6-án itt volt. Egyébként eddig nagyon tetszik, csak még furcsa viselni. Na meg úgy néz ki itt sem fogom megúszni, hogy alatta jól megizzadjak. De valamit valamiért.
Hogy ezt a napot hogy fogom lenyomni, arra tippem sincs. Remélem elmarad vagy 2-3 felesleges óra, és hagynak aludni.