Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Hawking
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
fpeter07
veterán
2018.11.25. Pécsvárad felé
Kisebb falukat átszelve az eldobált szemétről újra megállapíthattam, hogy mekkora cigány nép vagyunk. Öröm az ürümben, hogy egy kidobott könyvet is találtam, amit sikerült megmentenem. Egy régi könyv, ami a táplálkozásról és egyéb praktikákról szól. Majd ha lesz időm átbogarászom.
Hazafele főúton jöttem, mert fogytán volt a kraft és az idő.Délutáni programként vasútmodellkiállítás volt terítéken. Végre egy program, amire olcsóbb a felnőtt jegy a gyereknél. Számomra az ilyen kiállításoknál nem a vasútmodellek lenyűgözőek, hanem a hattér. Néha elképesztően részletes terepasztalokat lehet látni.
Aktív témák
Aktív témák
- Formula-1
- Hardcore café
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Könyvajánló
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Lenovo ThinkPad E495,14" FHD,AMD Ryzen 5 PRO 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Lenovo LEGION PRO 7 i9-14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 12GB 175W 16" QHD+ 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest