Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Aktív témák
-
fpeter07
veterán
2018.11.25. Pécsvárad felé
Kisebb falukat átszelve az eldobált szemétről újra megállapíthattam, hogy mekkora cigány nép vagyunk. Öröm az ürümben, hogy egy kidobott könyvet is találtam, amit sikerült megmentenem. Egy régi könyv, ami a táplálkozásról és egyéb praktikákról szól. Majd ha lesz időm átbogarászom.
Hazafele főúton jöttem, mert fogytán volt a kraft és az idő.Délutáni programként vasútmodellkiállítás volt terítéken. Végre egy program, amire olcsóbb a felnőtt jegy a gyereknél. Számomra az ilyen kiállításoknál nem a vasútmodellek lenyűgözőek, hanem a hattér. Néha elképesztően részletes terepasztalokat lehet látni.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest