Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
FuRiONight #78066 üzenetére
Messze is és nagy területet megvilágítva a Mateminko lessz a nyerő
50+ lámpa megfordult már a kezemben de ez tényleg nagyon ott van ! Ház körül tenni , venni arra szűk a fénye , de a nagy udvarban , kertben szétnézni arra több mint jó , de egy futball pályán sem marad szégyenbe
-
H-Zol
senior tag
válasz
FuRiONight #78064 üzenetére
Kíváncsian várjuk a véleményedet
, tegnap még mindég a kis Metaminco A1S volt velem , ütős egy kis lámpa , majd meglátod , pedig mostmár csak 3,5 v van az aksiban !
-
H-Zol
senior tag
válasz
FuRiONight #78057 üzenetére
Itt most bejött a közmondás , hogy " minden kárban van valami haszon is "
Kétezer ft-ból lett egy jó lámpád !! -
csibe1
addikt
válasz
FuRiONight #78059 üzenetére
Szerintem nincs okod panaszra, nagyon korrektek voltak.
Gyári hibás cucc nagyobb gyártóknál is előfordul, aztán le se füttyentenek.
Az mennyire érintene rosszul egy háromszor ennyibe kerülő lámpánál? -
csibe1
addikt
válasz
FuRiONight #78057 üzenetére
Hibás volt. Megjavították, az árát meg visszakapod. Van egy lámpád kb. ingyen.
Mi fáj még? -
FuRiONight
addikt
válasz
FuRiONight #78028 üzenetére
Kettő ezer forintból megcsinálta az ismerős. Hibás volt a kapcsoló
a lényegen nem változtat.. ugyanúgy hibás volt.
-
H-Zol
senior tag
válasz
FuRiONight #78036 üzenetére
Most nézem ez hátúlgombolós
, hátsó kapcsolós , lehet ott van valami kontakt hiba , a baj , hogy a töltést is oda tették , miért kell így túl bonyolítani
, nem nagyon tudnak újat mutatni , és ilyen sz@rságokkal bonyolítják egy egyszerű jól bevált hátsó kapcsolót !!
Rengeteg lámpám van , és szerencsére egy sem jött hibásan ! -
csibe1
addikt
válasz
FuRiONight #78036 üzenetére
Ez melyik is pontosan? A guggli semmi értelmeset nem ad ki rákeresve.
Egy linket adhatnál. -
Digitalpimp
senior tag
válasz
FuRiONight #78033 üzenetére
Nem lehet, hogy csak valami kontakt hiba? Nem érintkezik a pozitív pólus pl. Jártam úgy flat akkuval, kellett rá a mágnes, különben nem érintkezett.
-
H-Zol
senior tag
válasz
FuRiONight #78027 üzenetére
Nem fogsz benne csalódni , még az este próbálgattam , ki mentem az erdőbe , láttam szarvast , őzet , bagjokat , vaddisznót , és messze amit nem tudtam kivenni , vagy róka de lehet aranysakál is
Egy kicsit melegszik , mert ugye minden lámpa melegszik , a kisebbek jobban , a nagyobbak kevésbé és ez egy aránylag kis lámpa , de nagyon jó használható !
Van aki ki megy a természetbe feltolja turbóra és amíg fel nem föl az agya is addig járatja , én úgy szoktam , hogy körbe nézek ha nincs semmi visszább veszem és ez így megy fojamatosan , igaz az este 6 fok volt , ahogy megyünk a nyár felé ez mindég romlani fog , mert egy 30 fokos nyári éjszakán nem az a hatásfok mint tegnap a 6 fokban !! -
H-Zol
senior tag
válasz
FuRiONight #78028 üzenetére
Nem tudom , hogy töltőről megy e , az aksitól le vetted a védő fóliát , a negatív részén van egy védő fólia általában fehér , de volt már átlátszós is !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
FuRiONight #77971 üzenetére
Nekem Emisar D4S V2 , van sst20 LED -el 6500k , sokan zöldesnek mondják , nekem nem az , én úgy mondom , hogy gyengébb fényerőn sárgás ami kimondottan jó , de nagyobb fényerőn ( turbón ) már inkább. fehér , de nem zavaróan !!
Én amúgy hideg fehér parti vagyok ! -
Vlah
tag
válasz
FuRiONight #77820 üzenetére
Az xhp50.2-re sokan fújnak, mert szivarvanyos a vetítése, az intenzitása sem túl jó, ez egy előző generációs elavult led. Az acebeamben levő ledeknek jobb minőségű fénye van, bár én nem vagyok barátja a többledes megoldásoknak, ez a megoldás rontja az elméleti cd/lm arányt és körülményesebb a módosítása. Az acebeam jobb márkának számít a skilhuntnál, szóval ha nem akarsz bütykölni, az Acebeam felé billen a mérleg nálam. De ha jól tudom bedvóternek van ilyen Acebeamje, hátha mond róla pár szót.
Kicsit meglepődtem, hogy ezeket a flood lámpákat céloztad meg végül, mert multkor inkább koncentráltabb fényt akartál. -
Vlah
tag
válasz
FuRiONight #77802 üzenetére
Tudni kell mekkora átmérőjű a lapka, amin a led van, vsz 20mm-es azzal együtt tudsz venni a convoy webshopban biztos. Le kell forrasztani az eredetit ez két drót, és az újra vissza, alá meg kell hővezető paszta. Ha van pákád, ónod, akkor nincs nagy gond, hővezető paszta kell még a lapka alá, sztem kb 2000 ft egy elektronikai boltban. És persze lehetnek gondok a szétszedéssel, van ahol ragasztják a menetet stb.
Színhőmérséklet ízlés dolga, a sznobok általában 4000 K-t szeretik legtöbben, de van akinek bármi jó, van aki a melegebbet szereti, van aki a hidegebbet, van akit a cri is hidegen hagy, szóval semmi sem kötelező.
-
Vlah
tag
válasz
FuRiONight #77800 üzenetére
Leginkább ezt, csak ki kellene cserélned a ledet xhp50.3 hi neked tetsző színhőmérsékletűre magas cri verzióban. De mókolás nélkül hasonló a Convoy S21E ezzel a leddel. vagy convoy m21h xhp70.3 hi.
-
bedvóter
tag
válasz
FuRiONight #77789 üzenetére
A Skilhunt M300 V2 lámpa mindegyik verziója nagyon szórt fényt ad (kb. 2 cd / lm).
Ennek ismeretében dönts. -
Vlah
tag
válasz
FuRiONight #77789 üzenetére
Milyen lámpára van szükséged? Általános célra? Mennyire fontos a magas színhűség? Ha fontos, kb 30-40%-kot veszítesz a fényből. Inkább koncentráltabb fényt akarsz vagy jobban szóródót? Mennyire fontos az üzemidő? ...
-
bedvóter
tag
válasz
FuRiONight #77568 üzenetére
Milyen jellegű munkára, közelre, távolra vagy mindkettő ?
-
bedvóter
tag
válasz
FuRiONight #77564 üzenetére
Ha csak ez a gond, akkor nyugodtan megveheted.
Ha odafigyelsz az akkura, akkor az hosszú évekig gond nélkül fog működni. -
bedvóter
tag
válasz
FuRiONight #77562 üzenetére
Valóban nem cserélhető az aksija.
Mi az, ami nem tetszik benne ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Építő/felújító topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Óra topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Tudományos Pandémia Klub
- Horgász topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest