Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arti1121
senior tag
válasz
Dongatto01 #4785 üzenetére
nem figyeltem hogy van STL-V2-öd.
-
korn
aktív tag
válasz
Dongatto01 #4785 üzenetére
főleg ha még ki is tisztul a levegő valamennyire, most télen a pára sokat levesz a távolságból
-
arti1121
senior tag
válasz
Dongatto01 #4779 üzenetére
olight sr51. Nekem egy fehér istálot a határba 865méterröl megvilágitot. De ez egy fehér ház volt. A dinodirekten láttam pár hete 104usd volt kupon koddal.
-
zoli03
őstag
válasz
Dongatto01 #4779 üzenetére
Én nem tudok róla. TrustFire X6 van még, de az 140 USD. Gyárilag nem sok különbség van, úgy egyáltalán nem éri meg. Át kell alakítani, a driver nem a legjobb benne. Hogy utána hány méterre világít el, azt nem tudom, de szerintem nem éri meg még úgy se.
-
JSaN
addikt
válasz
Dongatto01 #4776 üzenetére
En kepekel is tudok szolgalni, mivel ilyet vettem stl-v2 vasarlasakor. Eloben nagyon eros, 50-100 meteres korzetben lenyom mindent.
-
zoli03
őstag
válasz
Dongatto01 #4776 üzenetére
A két lámpa pont ellentéte egymásnak. A Sky Ray 3xT6 flood lámpa, közelre világít, szélesen, nagyon szórja a fényt, Messzire nem világít, 1-200 méterig használható kb.
Az STL-V2 messzire világít, közelre nem olyan jó, nem szórja a fényt.
Mindkettő jó lámpa, de mindegyik másra való. Pl lakásba, vagy egy kisebb udvarba jobb a 3xT6. Ha messzire akarsz világítani, akkor viszont az STL-V2 sokkal jobb. -
tbesze
tag
válasz
Dongatto01 #4726 üzenetére
Nekem a dec. 30.-án postázottnak meg se híre se hamva.
De jóóóó neked is!! Gratula! Szuper a lámpi.
-
macikos
addikt
válasz
Dongatto01 #4746 üzenetére
Egyébként mi az hogy villogó?
Csak elírtad vagy tényleg villognak a lednek? Ugyanis azoknak alapesetben folyamatosan kell világítaniuk.
-
macikos
addikt
válasz
Dongatto01 #4746 üzenetére
Igen, zöldre fognak váltani.
-
belsodavid
aktív tag
válasz
Dongatto01 #4739 üzenetére
Gratulálok, nekem is ilyen van, nagyon frankó. Este teszt képeket kérünk. Sokan itt írják a 300m+ os hatótávot, hát nekem eddig 220m volt a max, amit le tudtam tesztelni, az sem fehér épület volt. Nem tudom hol, hogy tudnám bemérni. Sokáig legyen jó a lámpád
-
JSaN
addikt
válasz
Grat a cucchoz
nekem is ez a kedvenc lampam.
Nekem az STL-V2 es az 501B tokeletessen kiegesziti egymast. Egy nagy messze es egy kicsi kozelre egyenletessen vilagito. -
Szajborg
csendes tag
válasz
most már jók
-
Szajborg
csendes tag
válasz
Dongatto01 #4735 üzenetére
na azt én se tudom
esetleg dobd fel a képfeltöltésre, az egyszerü, és gyors is -
Szajborg
csendes tag
válasz
Dongatto01 #4729 üzenetére
Dongatto01's images are not publicly available.
Ezt írja ki.Nekem legalább is.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dongatto01 #4731 üzenetére
jól van, ez már tisztán lámpa fétis...
nekem kettő lesz, a következő egy klarus xt11. 80 usd. 600 lumen.
dodó megy le... remélem a nagy kinai újévi fetrengés végeztével 220 lesz.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dongatto01 #4726 üzenetére
szép, 54 dolcsesz... 2*18650. majd nézz a fénybe.
hanyadik lámpa? -
g@bo
nagyúr
válasz
Dongatto01 #4694 üzenetére
-
Mittu88
senior tag
válasz
Dongatto01 #4679 üzenetére
jónak kell lennie, de nem ér az 3.11-et
ha a 3,4centin parázol, az csak a fejénél annyi, lejjebb jóval szűkebb.
EZ vagy EZ sokkal jobb vétel, bár utóbbira nem biztos, hogy rá tudod cuppantani. Mindenesetre az első amit linkeltem, biztosan jobb vétel, könnyebben leveheted a lámpát, ha neadjIsten kint kell hagynod bolt előtt a biciklit.
-
wrox
őstag
válasz
Dongatto01 #4615 üzenetére
Kicserélik, ha nincs nekik olyan termékük, akkor visszaadják a manit.
-
mexel
veterán
válasz
Dongatto01 #4599 üzenetére
V3.0 Soshine vagy Soshine S1-mix. ha jót akarsz akkor Pila IBC. Biztosan van több is, hirtelen csak ezek jutottak eszembe. Árakat nem néztem hogy hol olcsóbb, csak amit kidobott a gép belinkeltem
-
korn
aktív tag
válasz
Dongatto01 #4577 üzenetére
átméretezem 640x480-ra vagy kisebbre
-
Mittu88
senior tag
válasz
Dongatto01 #4516 üzenetére
én is olyat fogok, 4-5 csomaggal
Macikos köszi az infot, hasznos -
macikos
addikt
válasz
Dongatto01 #4514 üzenetére
Amúgy ez is nagyon jó akku: [link]
Megbízható, nem robban fel, szinte mindenkinek van ilyen. Annyi van, hogy UF-980L-ben lekapcsol. Ennyi. De a többi több ezer másik lámpában, ami nem direkt driveos, tökéletesen működik. Nekem is ilyen van, havernak is ilyen, semmi gond vele.Ettől függetlenül el kell mondani, hogy a Samsung és Panasonic akkuk a legjobbak. Szóval lehet őket használni 1 és több akkus lámpában, csak óvatosan! Mert ha mondjuk kitapasztalod, hogy mennyit mehet a lámpa amíg még nem merülnek egy biztonságos szint alá az akkuk, akkor semmi akadálya. Viszont ki az, aki számolgatja, hogy hány percet világít a lámpával...
Na meg ezeknek az akkuknak pont a nagy kapacitás lenne a lényege. Óvatos használatnál meg nem tudja az ember kihasználni a nagy kapacitást, mert úgyse meríti addig, amíg lehetne.
1 akkus lámpánál meg azokba lehet belerakni, amelyekben az elektronika szabályoz valamennyit, de az UF-980L pont nem ilyen. Egyébként az UF-980L-t pont azért szeretik nagyon sokan, mert jó akkuval 4-4,5A körül működik. Ez még az a határ, ahol erős fénye van, de még nem károsodik nagyon a LED.
-
Avicularia
veterán
válasz
Dongatto01 #4505 üzenetére
Ne aggódj,itt svédben ugyanúgy nem látszik a küldemény a svéd posta követési rendszerében,addig amíg be nem ér az országba a küldemény.
1-2 napja írtam ,hogy több mint 3 hétig nem láttam a fandyfire lámpámat. Dec 16.-án elhagyta Kínát és csak január 8.án jelent meg az itteni követési rendszerben.
Szóval szvsz nem a magyar követés sz@r,hanem ilyen a rendszer. -
macikos
addikt
válasz
Dongatto01 #4494 üzenetére
Az a gond ezekkel az akkukkal, hogy nincs bennük védelem, tehát nem kapcsolnak le amikor már alacsony a feszültség. A védett akkuk 2,75V-nál lekapcsolnak, igaz, már ez is nagyon alacsony érték. Ezek a Samsung és Panasonic akkuk meg addig nyomják a kraftot, amíg van bennük. Ha két akkut teszel a lámpába, akkor ha csak már 2V van bennük (2x2V=4V), akkor is világítani fog a lámpa, semmit nem fogsz észrevenni. Utána viszont lehet hogy kidobhatod az akkukat.
g@bo: Nem ég szét szó szerint, de közel van hozzá. Ezekkel az akkukkal 7A vagy még többet is felvehet a LED, ami rengeteg. Már a 4A is sok. Lecsökken az élettartama, meg egyébként is a hűtése sem nagyon szuper ezeknek a lámpáknak. De volt itt olyan ember a topikban, aki egy XP-G-t küldött meg egy védetlen AW IMR 18650-el, meg is adta magát a LED 2,3A-nál: [link]
Lex Icon: Nem kell a tracking. Rengeteg csomagot rendeltem nélküle és azok is simán megjöttek. Sőt, amikor kértem a trackinget, akkor pont hogy még lassabban jött! Na meg ha tényleg várnak arra, hogy összejöjjön bizonyos számú csomag és akkor indul a szállítmány, akkor tracking nélkül kell rendelni, mert a többség úgyis így rendel, tehát az a szállítmány hamarabb összejön, így hamarabb is érkezik meg a lámpa.
-
JSaN
addikt
válasz
Dongatto01 #4505 üzenetére
Eddig sem volt vele problema, en kifizetem, mivel nyomon kovetheto. Fuggetlen attol hogy te nem latod eppen, attol meg biztositva van. De tetudod mit akarsz, en szoltam.
-
mexel
veterán
válasz
Dongatto01 #4502 üzenetére
Így kevésbé lopják el
-
szbalogh
addikt
válasz
Dongatto01 #4502 üzenetére
Kicsit késésben szokott lenni a magyar fosta nyomkövetése. Nálam többször előfordult, hogy már megkaptam a csomagot mikor még csak célországba megérkezett státuszt írtak ki.
-
korn
aktív tag
válasz
Dongatto01 #4472 üzenetére
Sok minden nem látszódik a köd és a brutál záridő vagy érzékenység miatt, de ezzel a refivel biztos messzire világít.
-
korn
aktív tag
válasz
Dongatto01 #4467 üzenetére
Ez egy xp-e lednek néz ki. A refit ne takarítsátok jobban, mert még karcosabb lesz.
-
Avicularia
veterán
válasz
Dongatto01 #4463 üzenetére
linkben kéne ezeket a képeket szvsz
-
korn
aktív tag
válasz
Dongatto01 #4461 üzenetére
nem rossz, jó nagy refije van, ha a led jól meg van hajtva, akkor tuti jól világíthat
-
macikos
addikt
válasz
Dongatto01 #4434 üzenetére
Szinte majdnem mindegyik XP-G-s lámpában XP-G R5 van. Amiket linkeltem, ott is a legtöbb olyan. Nekem egy ilyenem volt: [link]
-
arti1121
senior tag
válasz
Dongatto01 #4450 üzenetére
hkeguipment.net. De ha védettet szeretnél ahogy korn javasolta akkor pl: soshine 2800mAh a DX-en 16usd/2db
-
korn
aktív tag
válasz
Dongatto01 #4448 üzenetére
2 akksis lámpába védett lenne a legjobb
-
arti1121
senior tag
válasz
Dongatto01 #4443 üzenetére
0
-
arti1121
senior tag
válasz
Dongatto01 #4443 üzenetére
minöségi aku: samsung vagy panasonik. Töltö: XTAR WP II
-
korn
aktív tag
válasz
Dongatto01 #4362 üzenetére
kell 1-2 nap míg megjelenik a rendszerben,
egyébként meg a magyar posta követője jobb lesz neked (már amikor működik)
http://posta.hu/tracking#resultszerk:
lol 1mp -
zoli03
őstag
válasz
Dongatto01 #4362 üzenetére
Ezen az oldalon nézd majd, pár nap múlva itt is működni fog, ez részletesebb infókat ad.
(#4364) korn: igaz, hogy néha 1-1 napra leáll, de általában másnapra megjavul. De azért többet működik, mint nem
(#4365) Dongatto01: rögzítette az, de el kell pár napnak telnie, mire nyomon tudod követni. Az első pár napba nekem se működik egyik tracking number se.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
Dongatto01 #4347 üzenetére
Én már nem is látom ezeket a fake adatokat, az árat és a lámpa kialakítását nézem. Ez pl. egy JetBeam lámpára emlékeztet engem, ami nem hátrány.
-
JSaN
addikt
válasz
Dongatto01 #4347 üzenetére
Feljebb mar lett irva hogy fake adat, az az 1800 lument siman el lehet osztani kettovel es akkor azt mondhatjuk ok. Az ujban a kup is kisebb, szal semmivel sem jobb az STL-V2-nel.
-
JSaN
addikt
válasz
Dongatto01 #4306 üzenetére
Szivessen, nem fogsz csalodni az STL-V2-ben. En lassan fel ev utan is csak tatom a szamat mikor bekapcsolom.
-
zoli03
őstag
válasz
Dongatto01 #4302 üzenetére
Átlagban 2-4 hét és PayPal.
Szerk.: ma mindenki megelőz
-
macikos
addikt
válasz
Dongatto01 #4302 üzenetére
Az oldalukon is szerepel: Paypal
A szállítási idő 2-4 hét. -
zoli03
őstag
válasz
Dongatto01 #4299 üzenetére
Ha sokat használod, én a helyedben vennék hozzá még egy pár akkut. Amíg töltöd az egyik párt, a másik párral tudod használni. Igen, ingyenes, de ajánlott hozzá +2 USD-ért tracking number.
-
Avicularia
veterán
válasz
Dongatto01 #4298 üzenetére
Ha kicsit spórolni akarsz,a dinodirecten 10 dollárral olcsóbb az stl-v2 [link].
Ha van most valami kuponos akció akkor még ebből az árból is lehet faragni. -
JSaN
addikt
válasz
Dongatto01 #4295 üzenetére
-
zoli03
őstag
válasz
Dongatto01 #4293 üzenetére
Ingyen szállít a Manafont is, de ha ilyen értékben rendelsz, én kérnék a helyedben tracking numbert, kb 2 USD.
-
JSaN
addikt
válasz
Dongatto01 #4292 üzenetére
Fent is kerdeztem, de nem valaszoltal ra. Amig nem mondod meg mire kell addig nem tudunk konkretumot ajanlani. a C2 es 501b kozelre egyenletessen teritve vilagit, az STL-V2 pedig kis pontban de messze. sajat kep stl-v2-rol
igen ingyen szalit, de 2 dollar felarert van registered air mail.
-
JSaN
addikt
válasz
Dongatto01 #4289 üzenetére
Ez a tolto+aksi jo az 501b, stl-v2, uf c2 lampahoz is. De az utolsohoz adnak alapbol, akkor nem ertem mert kene kulon venni?
#4290 az a lampa az 501b szintjen van, messze van az stl-v2-tol.
-
JSaN
addikt
válasz
Dongatto01 #4287 üzenetére
Marmint STL-V2 es 501B kozott? Eg es fold a kulonbseg.
-
JSaN
addikt
válasz
Dongatto01 #4283 üzenetére
-
zoli03
őstag
válasz
Dongatto01 #4278 üzenetére
Igen, ingyenes.
Szerk.: ketten is megelőztek.
-
JSaN
addikt
válasz
Igen, de ennek a toltojet nem tudnad itthon hasznalni. Hacsak nincs atalakitod.
En is a manafontot javasolnam kezdesnek, nem egyszer rendeltem onnan megbizhato.
-
szbalogh
addikt
válasz
Hong Kong-ból olcsóbb a posta mint itthon a szomszéd faluból
Az előbb említett 2 dollár biztosítás van még ha akarod, ha nem akkor annyiba kerül összesen ami oda van írva. -
JSaN
addikt
válasz
Dongatto01 #4045 üzenetére
Kulfoldrol jonne, regisztralni kell az oldalra. Es ott leadnia rendeleseket.
-
M_E_N_T_O_S
csendes tag
válasz
Dongatto01 #4031 üzenetére
Elküldöm a linket privátban hogy lásd melyikre gondoltam, de pont elvitte villámáron egy jagermaister3 nevű vevő! Nézelődni kell! Különben szerintem biztosan nem csalódnál a típusban!
-
M_E_N_T_O_S
csendes tag
válasz
Dongatto01 #4020 üzenetére
Ha már tudod mit akarsz, szempont lehet milyen lehetőségeid vannak a vásárlásra!
Ha tudsz bankszámlaszámról interneten fizetni akkor nehéz dolgod lesz, a bőség zavara miatt, :-) de a szállítás külföldről azért hosszabb idő!
Láttam a vaterán egy Fanfy Fire C8-at postával 5080 Ft-ért, szerintem elég jó választás lenne! -
JSaN
addikt
válasz
Dongatto01 #4026 üzenetére
Akkor egy STL-V2 is mehetne bele.
-
JSaN
addikt
válasz
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Ha a netes rendelés is szóba jöhet, ezt javasolnám így elsőre. Ha a méret kevésbé fontosabb, akkor persze lehet feljebb menni a bevilágított távolság skáláján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Macska topik
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 10
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest