Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Tökéletes töketlenség
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arti1121
senior tag
válasz Dongatto01 #4785 üzenetére
nem figyeltem hogy van STL-V2-öd.
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
korn
aktív tag
válasz Dongatto01 #4785 üzenetére
főleg ha még ki is tisztul a levegő valamennyire, most télen a pára sokat levesz a távolságból
-
arti1121
senior tag
válasz Dongatto01 #4779 üzenetére
olight sr51. Nekem egy fehér istálot a határba 865méterröl megvilágitot. De ez egy fehér ház volt. A dinodirekten láttam pár hete 104usd volt kupon koddal.
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
zoli03
őstag
válasz Dongatto01 #4779 üzenetére
Én nem tudok róla. TrustFire X6 van még, de az 140 USD. Gyárilag nem sok különbség van, úgy egyáltalán nem éri meg. Át kell alakítani, a driver nem a legjobb benne. Hogy utána hány méterre világít el, azt nem tudom, de szerintem nem éri meg még úgy se.
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
válasz Dongatto01 #4776 üzenetére
En kepekel is tudok szolgalni, mivel ilyet vettem stl-v2 vasarlasakor. Eloben nagyon eros, 50-100 meteres korzetben lenyom mindent.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
zoli03
őstag
válasz Dongatto01 #4776 üzenetére
A két lámpa pont ellentéte egymásnak. A Sky Ray 3xT6 flood lámpa, közelre világít, szélesen, nagyon szórja a fényt, Messzire nem világít, 1-200 méterig használható kb.
Az STL-V2 messzire világít, közelre nem olyan jó, nem szórja a fényt.
Mindkettő jó lámpa, de mindegyik másra való. Pl lakásba, vagy egy kisebb udvarba jobb a 3xT6. Ha messzire akarsz világítani, akkor viszont az STL-V2 sokkal jobb.[ Szerkesztve ]
-
tbesze
tag
válasz Dongatto01 #4726 üzenetére
Nekem a dec. 30.-án postázottnak meg se híre se hamva. De jóóóó neked is!! Gratula! Szuper a lámpi.
-
macikos
addikt
válasz Dongatto01 #4746 üzenetére
Egyébként mi az hogy villogó? Csak elírtad vagy tényleg villognak a lednek? Ugyanis azoknak alapesetben folyamatosan kell világítaniuk.
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
válasz Dongatto01 #4746 üzenetére
Igen, zöldre fognak váltani.
-
belsodavid
aktív tag
válasz Dongatto01 #4739 üzenetére
Gratulálok, nekem is ilyen van, nagyon frankó. Este teszt képeket kérünk. Sokan itt írják a 300m+ os hatótávot, hát nekem eddig 220m volt a max, amit le tudtam tesztelni, az sem fehér épület volt. Nem tudom hol, hogy tudnám bemérni. Sokáig legyen jó a lámpád
-
JSaN
addikt
Grat a cucchoz nekem is ez a kedvenc lampam.
Nekem az STL-V2 es az 501B tokeletessen kiegesziti egymast. Egy nagy messze es egy kicsi kozelre egyenletessen vilagito.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Szajborg
csendes tag
most már jók
Dédanyám olyan öreg volt, hogy mikor mondtam neki, hogy viselkedjen korához illoen, meghalt.
-
Szajborg
csendes tag
válasz Dongatto01 #4735 üzenetére
na azt én se tudom
esetleg dobd fel a képfeltöltésre, az egyszerü, és gyors isDédanyám olyan öreg volt, hogy mikor mondtam neki, hogy viselkedjen korához illoen, meghalt.
-
Szajborg
csendes tag
válasz Dongatto01 #4729 üzenetére
Dongatto01's images are not publicly available.
Ezt írja ki.Nekem legalább is.
Dédanyám olyan öreg volt, hogy mikor mondtam neki, hogy viselkedjen korához illoen, meghalt.
-
g@bo
nagyúr
válasz Dongatto01 #4731 üzenetére
jól van, ez már tisztán lámpa fétis...
nekem kettő lesz, a következő egy klarus xt11. 80 usd. 600 lumen.
dodó megy le... remélem a nagy kinai újévi fetrengés végeztével 220 lesz.
-
g@bo
nagyúr
válasz Dongatto01 #4726 üzenetére
szép, 54 dolcsesz... 2*18650. majd nézz a fénybe.
hanyadik lámpa? -
g@bo
nagyúr
válasz Dongatto01 #4694 üzenetére
-
Mittu88
senior tag
válasz Dongatto01 #4679 üzenetére
jónak kell lennie, de nem ér az 3.11-et ha a 3,4centin parázol, az csak a fejénél annyi, lejjebb jóval szűkebb.
EZ vagy EZ sokkal jobb vétel, bár utóbbira nem biztos, hogy rá tudod cuppantani. Mindenesetre az első amit linkeltem, biztosan jobb vétel, könnyebben leveheted a lámpát, ha neadjIsten kint kell hagynod bolt előtt a biciklit.
[ Szerkesztve ]
-
wrox
őstag
válasz Dongatto01 #4615 üzenetére
Kicserélik, ha nincs nekik olyan termékük, akkor visszaadják a manit.
-
mexel
veterán
válasz Dongatto01 #4599 üzenetére
V3.0 Soshine vagy Soshine S1-mix. ha jót akarsz akkor Pila IBC. Biztosan van több is, hirtelen csak ezek jutottak eszembe. Árakat nem néztem hogy hol olcsóbb, csak amit kidobott a gép belinkeltem
-
korn
aktív tag
válasz Dongatto01 #4577 üzenetére
átméretezem 640x480-ra vagy kisebbre
-
Mittu88
senior tag
válasz Dongatto01 #4516 üzenetére
én is olyat fogok, 4-5 csomaggal
Macikos köszi az infot, hasznos -
macikos
addikt
válasz Dongatto01 #4514 üzenetére
Amúgy ez is nagyon jó akku: [link]
Megbízható, nem robban fel, szinte mindenkinek van ilyen. Annyi van, hogy UF-980L-ben lekapcsol. Ennyi. De a többi több ezer másik lámpában, ami nem direkt driveos, tökéletesen működik. Nekem is ilyen van, havernak is ilyen, semmi gond vele.Ettől függetlenül el kell mondani, hogy a Samsung és Panasonic akkuk a legjobbak. Szóval lehet őket használni 1 és több akkus lámpában, csak óvatosan! Mert ha mondjuk kitapasztalod, hogy mennyit mehet a lámpa amíg még nem merülnek egy biztonságos szint alá az akkuk, akkor semmi akadálya. Viszont ki az, aki számolgatja, hogy hány percet világít a lámpával... Na meg ezeknek az akkuknak pont a nagy kapacitás lenne a lényege. Óvatos használatnál meg nem tudja az ember kihasználni a nagy kapacitást, mert úgyse meríti addig, amíg lehetne.
1 akkus lámpánál meg azokba lehet belerakni, amelyekben az elektronika szabályoz valamennyit, de az UF-980L pont nem ilyen. Egyébként az UF-980L-t pont azért szeretik nagyon sokan, mert jó akkuval 4-4,5A körül működik. Ez még az a határ, ahol erős fénye van, de még nem károsodik nagyon a LED.
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
válasz Dongatto01 #4505 üzenetére
Ne aggódj,itt svédben ugyanúgy nem látszik a küldemény a svéd posta követési rendszerében,addig amíg be nem ér az országba a küldemény.
1-2 napja írtam ,hogy több mint 3 hétig nem láttam a fandyfire lámpámat. Dec 16.-án elhagyta Kínát és csak január 8.án jelent meg az itteni követési rendszerben.
Szóval szvsz nem a magyar követés sz@r,hanem ilyen a rendszer. -
macikos
addikt
válasz Dongatto01 #4494 üzenetére
Az a gond ezekkel az akkukkal, hogy nincs bennük védelem, tehát nem kapcsolnak le amikor már alacsony a feszültség. A védett akkuk 2,75V-nál lekapcsolnak, igaz, már ez is nagyon alacsony érték. Ezek a Samsung és Panasonic akkuk meg addig nyomják a kraftot, amíg van bennük. Ha két akkut teszel a lámpába, akkor ha csak már 2V van bennük (2x2V=4V), akkor is világítani fog a lámpa, semmit nem fogsz észrevenni. Utána viszont lehet hogy kidobhatod az akkukat.
g@bo: Nem ég szét szó szerint, de közel van hozzá. Ezekkel az akkukkal 7A vagy még többet is felvehet a LED, ami rengeteg. Már a 4A is sok. Lecsökken az élettartama, meg egyébként is a hűtése sem nagyon szuper ezeknek a lámpáknak. De volt itt olyan ember a topikban, aki egy XP-G-t küldött meg egy védetlen AW IMR 18650-el, meg is adta magát a LED 2,3A-nál: [link]
Lex Icon: Nem kell a tracking. Rengeteg csomagot rendeltem nélküle és azok is simán megjöttek. Sőt, amikor kértem a trackinget, akkor pont hogy még lassabban jött! Na meg ha tényleg várnak arra, hogy összejöjjön bizonyos számú csomag és akkor indul a szállítmány, akkor tracking nélkül kell rendelni, mert a többség úgyis így rendel, tehát az a szállítmány hamarabb összejön, így hamarabb is érkezik meg a lámpa.
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
válasz Dongatto01 #4505 üzenetére
Eddig sem volt vele problema, en kifizetem, mivel nyomon kovetheto. Fuggetlen attol hogy te nem latod eppen, attol meg biztositva van. De tetudod mit akarsz, en szoltam.
-
mexel
veterán
válasz Dongatto01 #4502 üzenetére
Így kevésbé lopják el
-
szbalogh
addikt
válasz Dongatto01 #4502 üzenetére
Kicsit késésben szokott lenni a magyar fosta nyomkövetése. Nálam többször előfordult, hogy már megkaptam a csomagot mikor még csak célországba megérkezett státuszt írtak ki.
Nick: HE_Storm
-
korn
aktív tag
válasz Dongatto01 #4472 üzenetére
Sok minden nem látszódik a köd és a brutál záridő vagy érzékenység miatt, de ezzel a refivel biztos messzire világít.
-
korn
aktív tag
válasz Dongatto01 #4467 üzenetére
Ez egy xp-e lednek néz ki. A refit ne takarítsátok jobban, mert még karcosabb lesz.
-
Avicularia
veterán
válasz Dongatto01 #4463 üzenetére
linkben kéne ezeket a képeket szvsz
-
korn
aktív tag
válasz Dongatto01 #4461 üzenetére
nem rossz, jó nagy refije van, ha a led jól meg van hajtva, akkor tuti jól világíthat
-
macikos
addikt
válasz Dongatto01 #4434 üzenetére
Szinte majdnem mindegyik XP-G-s lámpában XP-G R5 van. Amiket linkeltem, ott is a legtöbb olyan. Nekem egy ilyenem volt: [link]
-
arti1121
senior tag
válasz Dongatto01 #4450 üzenetére
hkeguipment.net. De ha védettet szeretnél ahogy korn javasolta akkor pl: soshine 2800mAh a DX-en 16usd/2db
-
korn
aktív tag
válasz Dongatto01 #4448 üzenetére
2 akksis lámpába védett lenne a legjobb
-
arti1121
senior tag
válasz Dongatto01 #4443 üzenetére
0
[ Szerkesztve ]
-
arti1121
senior tag
válasz Dongatto01 #4443 üzenetére
minöségi aku: samsung vagy panasonik. Töltö: XTAR WP II
-
korn
aktív tag
válasz Dongatto01 #4362 üzenetére
kell 1-2 nap míg megjelenik a rendszerben,
egyébként meg a magyar posta követője jobb lesz neked (már amikor működik)
http://posta.hu/tracking#resultszerk:
lol 1mp[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz Dongatto01 #4362 üzenetére
Ezen az oldalon nézd majd, pár nap múlva itt is működni fog, ez részletesebb infókat ad.
(#4364) korn: igaz, hogy néha 1-1 napra leáll, de általában másnapra megjavul. De azért többet működik, mint nem
(#4365) Dongatto01: rögzítette az, de el kell pár napnak telnie, mire nyomon tudod követni. Az első pár napba nekem se működik egyik tracking number se.
[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Dongatto01 #4347 üzenetére
Én már nem is látom ezeket a fake adatokat, az árat és a lámpa kialakítását nézem. Ez pl. egy JetBeam lámpára emlékeztet engem, ami nem hátrány.
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
JSaN
addikt
válasz Dongatto01 #4347 üzenetére
Feljebb mar lett irva hogy fake adat, az az 1800 lument siman el lehet osztani kettovel es akkor azt mondhatjuk ok. Az ujban a kup is kisebb, szal semmivel sem jobb az STL-V2-nel.
-
JSaN
addikt
válasz Dongatto01 #4306 üzenetére
Szivessen, nem fogsz csalodni az STL-V2-ben. En lassan fel ev utan is csak tatom a szamat mikor bekapcsolom.
-
zoli03
őstag
válasz Dongatto01 #4302 üzenetére
Átlagban 2-4 hét és PayPal.
Szerk.: ma mindenki megelőz
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
válasz Dongatto01 #4302 üzenetére
Az oldalukon is szerepel: Paypal
A szállítási idő 2-4 hét. -
zoli03
őstag
válasz Dongatto01 #4299 üzenetére
Ha sokat használod, én a helyedben vennék hozzá még egy pár akkut. Amíg töltöd az egyik párt, a másik párral tudod használni. Igen, ingyenes, de ajánlott hozzá +2 USD-ért tracking number.
-
Avicularia
veterán
válasz Dongatto01 #4298 üzenetére
Ha kicsit spórolni akarsz,a dinodirecten 10 dollárral olcsóbb az stl-v2 [link].
Ha van most valami kuponos akció akkor még ebből az árból is lehet faragni. -
JSaN
addikt
válasz Dongatto01 #4295 üzenetére
Akkor neked STL-V2 kell.
tolto + akumlator + STL-V2.
Ez 77,35 dollar ami 19400 Ft, koszonhetoen a gyenge forintnak.
Ha varsz mig erosodik a forint akkor akar 1-2 ezer forintot is sporolhatszSteam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
zoli03
őstag
válasz Dongatto01 #4293 üzenetére
Ingyen szállít a Manafont is, de ha ilyen értékben rendelsz, én kérnék a helyedben tracking numbert, kb 2 USD.
-
JSaN
addikt
válasz Dongatto01 #4292 üzenetére
Fent is kerdeztem, de nem valaszoltal ra. Amig nem mondod meg mire kell addig nem tudunk konkretumot ajanlani. a C2 es 501b kozelre egyenletessen teritve vilagit, az STL-V2 pedig kis pontban de messze. sajat kep stl-v2-rol
igen ingyen szalit, de 2 dollar felarert van registered air mail.
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
válasz Dongatto01 #4289 üzenetére
Ez a tolto+aksi jo az 501b, stl-v2, uf c2 lampahoz is. De az utolsohoz adnak alapbol, akkor nem ertem mert kene kulon venni?
#4290 az a lampa az 501b szintjen van, messze van az stl-v2-tol.
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
válasz Dongatto01 #4287 üzenetére
Marmint STL-V2 es 501B kozott? Eg es fold a kulonbseg.
-
JSaN
addikt
válasz Dongatto01 #4283 üzenetére
Attol fugg mi kell neked, fokuszalt vagy jobban terito lampa?
Amugy altalanosagban ezt szoktam ajanlani:
501B+tolto+akumlator ez kb 34,64 dollar. + igeny szerint 2 dollar registered air mail.de ha jobban fokuszalt lampa kell akkor U80 vagy 980L is szoba johet.
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
-
JSaN
addikt
válasz Dongatto01 #4278 üzenetére
Igen, de ennek a toltojet nem tudnad itthon hasznalni. Hacsak nincs atalakitod.
En is a manafontot javasolnam kezdesnek, nem egyszer rendeltem onnan megbizhato.
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
válasz Dongatto01 #4278 üzenetére
Hong Kong-ból olcsóbb a posta mint itthon a szomszéd faluból
Az előbb említett 2 dollár biztosítás van még ha akarod, ha nem akkor annyiba kerül összesen ami oda van írva.Nick: HE_Storm
-
JSaN
addikt
válasz Dongatto01 #4045 üzenetére
Kulfoldrol jonne, regisztralni kell az oldalra. Es ott leadnia rendeleseket.
-
M_E_N_T_O_S
csendes tag
válasz Dongatto01 #4031 üzenetére
Elküldöm a linket privátban hogy lásd melyikre gondoltam, de pont elvitte villámáron egy jagermaister3 nevű vevő! Nézelődni kell! Különben szerintem biztosan nem csalódnál a típusban!
[ Szerkesztve ]
-
M_E_N_T_O_S
csendes tag
válasz Dongatto01 #4020 üzenetére
Ha már tudod mit akarsz, szempont lehet milyen lehetőségeid vannak a vásárlásra!
Ha tudsz bankszámlaszámról interneten fizetni akkor nehéz dolgod lesz, a bőség zavara miatt, :-) de a szállítás külföldről azért hosszabb idő!
Láttam a vaterán egy Fanfy Fire C8-at postával 5080 Ft-ért, szerintem elég jó választás lenne![ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
válasz Dongatto01 #4026 üzenetére
Akkor egy STL-V2 is mehetne bele.
-
JSaN
addikt
A fent emlitett 501b-502b jo kis lampa.
Ha tavolabra kell kicsi akkor ezt javasolom:
Lampa
tolto
aksi
Ez 63,4 dollar ami kb 15200 Ft.
A lampa kicsit draga de eros rubusztos es messze vilagit. Multkor vettem ilyen nagyon popec lampa.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
BigBlackDog
veterán
Ha a netes rendelés is szóba jöhet, ezt javasolnám így elsőre. Ha a méret kevésbé fontosabb, akkor persze lehet feljebb menni a bevilágított távolság skáláján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple asztali gépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest