-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz Masooo #44500 üzenetére
nem azért kell a kapacitás 1/10-ével tölteni, mert különben elfüstöl. jó minőségű akkut ilyen szempontból nem zavarja az 500 mA árammal való töltés. van egy csomó olyan (neves, minőségi) töltő, amiben biztonságosan lehet AAA akkut tölteni, de 500 mA-nél kisebb töltőáramot nem tudsz beállítani rajta.
az akku élettartamának viszont jót tesz az alacsony áramú töltés. tehát az az optimális ilyen szempontból. elfüstölni akkor fog, ha szar az akkumulátor. és a Varták, amikhez nekem volt eddig szerencsém... hát nem szerepeltek túl fényesen. ha Ni-MH-ben gondolkodik az ember, szerintem jelenleg a Laddán kívül mással nem igazán érdemes foglalkozni. nyilván LEHET, de őszintén mondom, hogy szerintem nem érdemes (Varta, Uniross, Ansmann, GP, Sanyo Eneloop, Panasonic Eneloop Pro, Tronic, Ladda akksik vannak nálam használatban)[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Asztalos klub
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger