- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
Van sds+ fúróm is, de 4-6-8-as tiplis pl polcfelrakáshoz sokkal kényelmesebb az akkus szettem elővenni. Nem volt még normális akkus ütvefúróm, de megdöbbentő mennyire jó ez a DeWalt (796) pl a zöld Parkside viszonylatban. Brutál gyorsan halad téglafalban, fában... fémben. Ennek racsnis a tokmány, jelzi ha meghúztad. Még nem sikerült elforgatnom benne fúrószárat. Fogaskoszorús tokmányban már igen. Pl a Bosch a kék betonfúrószár egyik oldalára - ha jól láttam a csomagban - rakott 3 db kis körmöt, (egy oldalon egy vonalban) ami talán nem engedi elforogni még nagy terhelésnél sem.
Az 5J-os sds fúróm meg nagy és nehéz. Nincs rajta világítás. Az sokszor ágyuval verébre kategória lenne. Amikor lakásfelújítottam azzal szedtem le a csempéket, véstem szét betonáthidalót... az arra tökéletes. Meg a 60cm-es falat azzal fúrtam át 1m-es fúrószárral(koax kábelt be kellett vinni) .
A 4 élú megoldás tényleg jó. Van egy lakásunk aminél a menyezetre kellett fúrnom dolgokat. Ott olyat használtam, mert az viszi a vasat is a vasbetonban. És tényleg viszi. Bár nem Makitám van, de sokan lemásolták a 4 élű megoldást saját fantázianévvel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Synology routerek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Kugoo Kirin G1
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest