- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
Van sds+ fúróm is, de 4-6-8-as tiplis pl polcfelrakáshoz sokkal kényelmesebb az akkus szettem elővenni. Nem volt még normális akkus ütvefúróm, de megdöbbentő mennyire jó ez a DeWalt (796) pl a zöld Parkside viszonylatban. Brutál gyorsan halad téglafalban, fában... fémben. Ennek racsnis a tokmány, jelzi ha meghúztad. Még nem sikerült elforgatnom benne fúrószárat. Fogaskoszorús tokmányban már igen. Pl a Bosch a kék betonfúrószár egyik oldalára - ha jól láttam a csomagban - rakott 3 db kis körmöt, (egy oldalon egy vonalban) ami talán nem engedi elforogni még nagy terhelésnél sem.
Az 5J-os sds fúróm meg nagy és nehéz. Nincs rajta világítás. Az sokszor ágyuval verébre kategória lenne. Amikor lakásfelújítottam azzal szedtem le a csempéket, véstem szét betonáthidalót... az arra tökéletes. Meg a 60cm-es falat azzal fúrtam át 1m-es fúrószárral(koax kábelt be kellett vinni) .
A 4 élú megoldás tényleg jó. Van egy lakásunk aminél a menyezetre kellett fúrnom dolgokat. Ott olyat használtam, mert az viszi a vasat is a vasbetonban. És tényleg viszi. Bár nem Makitám van, de sokan lemásolták a 4 élű megoldást saját fantázianévvel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged