- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megoldások IBS/IBD-re
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vajaskinyír újragondolva
- Asszociációs játék. :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossz hírem van: önmagában az iskolázottság nem mérvadó ilyen téren. Ha megnézed politikusnak is az elméleti értelmiség megy és mégis a legaljasabb dolgokat követik el. A fehérgalléros bűnözésről ne is beszéljünk.
Szerintem amire te gondolsz a demokrácia valódi súlyokkal és fékellek felépített rendszere, szakértői kormányzással.ON: egy dolog tart még vissza. Nem látom hogy miből fogom tudni kicserélni az akksit ha eléri a végét.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
biga
őstag
Remélem nem gondolod, hogy én a diktaturat barmilyen modon jobbnak gondolom, mint a demokraciat Pont azt irtam, hogy elkötelezett demokracia parti vagyok, csak latom a hibait is, és keresem a megoldast rajuk.
A cenzus önmagaban nem javitana a helyzeten. Pont ugyan olyan könnyen kijatszhato, mint a jelenlegi helyzet. Ettöl még kiegészitö eszközként lehetne kezelni.
Elsö körben kötelezövé tenném a szavazast, hisz a demokracia nem csak jog, hanem kötelesség is. Aztan ellehetetleniteném, hogy 2 ciklusnal tovabb lehessen valaki politikus (nem csak vezetö, vagy kormanytag, egyszerüen felszamolni a megélhetési politikussagot). Decentralizalni a vezetést (önkormanyzatisag ugye). Es még biztos lehetne sok reform, ami segithetne. Csak ehhez kellene az elsö lépés, hogy ezt a valtozast ki lehessen eröszakolni (pl egy forradalom ).
Aztan lehetne elvarni, hogy a vezetö a közôsség érdekeit tegye az egyén elé, akar az egyén akarata ellenére is (na itt viszont ugye megjelenik az ellentmondas, hisz szavazni az egyén fog... Hacsak nem korlatozod ebbe, lasd még: kommunizmus )
Ahhh... hagyjuk. Na ezért mondom, hogy ehhez nem vagyunk elég felnöttek....Jesszusom: tigrisszunyog, ny-nilusi laz, uj tarsadalmi rendszerek! Ehhez képest a visszatérö környezetvédelmi témak itt mar nem is tünnek OFF-nak!
''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest