- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossz hírem van: önmagában az iskolázottság nem mérvadó ilyen téren. Ha megnézed politikusnak is az elméleti értelmiség megy és mégis a legaljasabb dolgokat követik el. A fehérgalléros bűnözésről ne is beszéljünk.
Szerintem amire te gondolsz a demokrácia valódi súlyokkal és fékellek felépített rendszere, szakértői kormányzással.ON: egy dolog tart még vissza. Nem látom hogy miből fogom tudni kicserélni az akksit ha eléri a végét.
-
biga
őstag
Remélem nem gondolod, hogy én a diktaturat barmilyen modon jobbnak gondolom, mint a demokraciat
Pont azt irtam, hogy elkötelezett demokracia parti vagyok, csak latom a hibait is, és keresem a megoldast rajuk.
A cenzus önmagaban nem javitana a helyzeten. Pont ugyan olyan könnyen kijatszhato, mint a jelenlegi helyzet. Ettöl még kiegészitö eszközként lehetne kezelni.
Elsö körben kötelezövé tenném a szavazast, hisz a demokracia nem csak jog, hanem kötelesség is. Aztan ellehetetleniteném, hogy 2 ciklusnal tovabb lehessen valaki politikus (nem csak vezetö, vagy kormanytag, egyszerüen felszamolni a megélhetési politikussagot). Decentralizalni a vezetést (önkormanyzatisag ugye). Es még biztos lehetne sok reform, ami segithetne. Csak ehhez kellene az elsö lépés, hogy ezt a valtozast ki lehessen eröszakolni (pl egy forradalom).
Aztan lehetne elvarni, hogy a vezetö a közôsség érdekeit tegye az egyén elé, akar az egyén akarata ellenére is (na itt viszont ugye megjelenik az ellentmondas, hisz szavazni az egyén fog... Hacsak nem korlatozod ebbe, lasd még: kommunizmus)
Ahhh... hagyjuk. Na ezért mondom, hogy ehhez nem vagyunk elég felnöttek....Jesszusom: tigrisszunyog, ny-nilusi laz, uj tarsadalmi rendszerek! Ehhez képest a visszatérö környezetvédelmi témak itt mar nem is tünnek OFF-nak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest