Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7483) Vesa válasza axioma (#7480) üzenetére


Vesa
veterán

3 BMW-t fogyasztottam el eddig, a szervizköltségek nagyban függnek attól, melyik típust választja az ember. Korábban írtam, hogy egy lengéscsillapító lehet 120k és 800k is, attól függően, milyen futóművel rendelték az autót. Anno egy Bi-Xenon trafóra kis túlzással a gatyámat is kifizethettem volna ha tönkremegy, míg az akkor még elérhető sima izzós verzió filléres tétel volt. A márkaszervizek itt hitványisztánban márkától függetlenül katasztrófák sajnos, ilyen horror sztorikat bármelyik gyártó autóiról fel lehet hozni.

Nekem csupa pozitív tapasztalatom volt a BMW-kkel, de tény, hogy a leharocolt, külföldről eleve 200k+km-el behozott, majd 50k _valós_ kilométernek bekamuzott autókból rengeteg van, és ezek olyanok is. De ez nem a gyártót minősíti, hanem a magyar neppereket meg úgy általában az országot, hogy itt még autókból is csak a roncstelep minőség fut többnyire az utakon.

Tény még, hogy vannak problémás sorozatok és motorok, amit nem szabad megvenni, de ez sem BMW specifikus probléma, szinte minden gyártónak vannak jobban, és rosszabbul sikerült sorozatai.

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.