Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:56:50

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2901) katt777 válasza nak0n (#2900) üzenetére


katt777
félisten

Nekem még nem tűnt el sehonnan, bár én saját szekrénybe, vagy harcos/mages guild ládába pakoltam, amikor már tag voltam. Amit az utcán hagytam, az is ott maradt. Bár a lovam egyszer szőrén-szálán eltűnt.
Hova pakolsz egyáltalán?

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#2902) katt777


katt777
félisten

Mentem képességet fejleszteni az Arénába. Láthatatlanul varázsbárddal levágtam a három minó lordot (hogy ezeknek mennyi uralkodójuk van!) pár pillanat alatt, 4050 aranyat kaptam. Aztán páncélban, láthatóan, rendes páncélban gyakorolni sokáig futkoztam meg harcoltam, mindössze 3170 aranyért.
Ha láthatatlan vagyok, honnan tudják, hogy én harcolok? :F
Feltettem újra Morrowindet, megint nem tetszett. És a magyarítás, az valami elképesztően hihetetlenül maximal iszonyú! (Akármekkora munka van benne.) A szinkron olyan csapnivaló, hogy annál még a 80-as évek becsempészett, alámondásos videói is királyabbak voltak, pedig azok aztán nem voltak semmik. ;]
De tényleg, nem mondtatok semmit: fejlesztgessek, vagy indítsak új game-et? Vazze, nem jó játék, mert az ember megfeledkezik a többiről (meg az F1 edzésről, vazze, pedig úgy ültem le tegnap, hogy aztán kilépek ám addig :W )
Olvastam MW-ről, hogy GOTY nem komp. a többivel, lehet, Obli GOTY-nak is azért voltak bajai, akinél előfordultak ezek? Jorusnak mondjuk jó, mert azt a verziót telepíti, amelyikhez kedve van. :DDD

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#2903) Törzsúr válasza nak0n (#2900) üzenetére


Törzsúr
senior tag

Market Districh(hú vazze ,hogy irják? :DDD )-ben van egy kivágott fa, neve Hollow valami :) ,oda szoktam kis szinten beletenni a dolgokat, amg nincs házam.
Üdv(remélem segitettem)

Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90

(#2904) katt777 válasza Törzsúr (#2903) üzenetére


katt777
félisten

Market Disctrict. Kevered Marlene Diettrich-hel. ;] :)) :R
Amúgy a nagy pangásból látom, mindenki élvezi a feltöltött modokat. :U

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#2905) Kareszovics válasza katt777 (#2904) üzenetére


Kareszovics
addikt

Amúgy a nagy pangásból látom, mindenki élvezi a feltöltött modokat. :U

Jaja. :)

Amúgy lehet beképzelt leszek, de aki Vilverin, meg meg max 1-2 barlang után nem tud összeköhögni 2000 aranyat ahhoz, hogy megvegye a Waterfrontos házat... :U :P

[ Szerkesztve ]

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#2906) katt777 válasza Kareszovics (#2905) üzenetére


katt777
félisten

Minek az? Belépsz valamelyik céhbe, aztán van biztos helyed. Én mondjuk mindent pénzzé tettem, csak a szükséges felszerelést tartottam meg.
Asszem csak elindítok egy új gam-et, most DB-s meg Gray Fox-os küldikkel (van még valami gonosz?), aztán majd utána leszek jó fiú, megfelelő tapasz alatt, abból lesz a tapasztalat. Tényleg, azt még ki sem próbáltam, hogy arkmágusként tudok-e fekete lélekkövet csinálni, mert ha igen, akkor majd erre is koncentrálok legközelebb, hogy megfelelő erősségű mágikus tárgyakat tudjak csinálni. Tudtommal, ha már fekete köveztem, nem lehetek arkmágus, ugye?
Gondolom, vannak vámpír küldik, meg lehet azt csinálni, hogy végigjátszom őket, aztán visszaalakulok normálba?
Lehet, én is női karakterrel próbálkozom másodjára, hogy mennyiben más a játékmenet. ;]

Fontos megfigyelés:

A lélekkő-készítő oltár találomra adja a soul game-eket. Nézem, mi a francért ad két közepeset vagy kicsit, esetleg csak egyet, aztán nekiálltam próbálgatni, végül adott 2 remek lélekkövet! :C

Ellopták tőled a centenáriumot, pedig én szóltam... :(((

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#2907) Kareszovics válasza katt777 (#2906) üzenetére


Kareszovics
addikt

Minek az? Belépsz valamelyik céhbe, aztán van biztos helyed.

Ez is igaz,de én jobban preferálom a saját kecót. :D Mindennek meg van a külön helye. Íróasztalba szoktam rakni a papírokat meg a kulcsokat; szekérnybe fegyver-páncél-egyebek.

most DB-s meg Gray Fox-os küldikkel (van még valami gonosz?)

Tudtommal nincs.

Ellopták tőled a centenáriumot, pedig én szóltam... :(((

Mindegy, nem veszem én ezt olyan komolyan. :)

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#2908) katt777 válasza Kareszovics (#2907) üzenetére


katt777
félisten

Akkor hogyan lépsz szintet, ha nem fejlesztesz "centenáriumi hsz"-képességet? :DD
Betettem két remek lélekkövet az oltárba, megvártam a fénysugarat, majd amíg el nem tűnik (közben levágtam egy nekromantát, pedig a játék szerint már felszámoltam a kultuszukat), de nem lettek nagy fekete lélekkristályok. Erre van valami megoldás?
Én arra használtam a kecóimat, hogy ott tároljam a nehéz zsákmányokat, aztán ráérő időmben fordultam velük Thoronir boltjából. Meg volt hol szintet lépni, ha éppen foglaltak voltak az ágyak a céhekben.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#2909) katt777 válasza Jorus (#2887) üzenetére


katt777
félisten

Meggyógyult már a játék sárgaság-betegsége?

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#2910) Jorus válasza katt777 (#2909) üzenetére


Jorus
nagyúr

Azóta még nem volt szabad gépidőm sajnos. :)

Köszi a modokat, a tárhelyért meg nincs mit. :)

Az Unoff. Obl. Patch-et le kellett szednem, mert egyfolytában fagyott. A telepítési sorrend hogy alakul a modoknál? Nekem igazából csak BC fontos, meg szívesen megnézném az Illu-t is.

Asszem ma lesz időm, gyorsan kibogozom ezt a bogarat, aztán indítok új karaktert. Jó lesz. És most nem rohangálok össze-vissza, mint a mostani karival, hogy egyszerre csináltam a főküldit, a tolvajos, DB-s, harcos meg mágus céhes küldiket úgy, hogy ha mondjuk a harcosok Anvilből Cheydinhallba küldtek a következő küldiért, akkor megcsináltam közben Kvatch-ot, meg a Skingrad-i mágus céhet, plusz kinyírtam vkit a DB megbízásából IC-ben, szal most szép lassan kiélvezem a dolgot. :D Szentem alsó hangon is 300 óra játéknak néz ki. A mostani futkosós, fast traveles karimmal is 100 óra összejött SI-vel, KotN-nal együtt. Ugyanazt a stílust szeretném nyomatni, mint az eddigi karikkal, szal Dark Elf lesz, csak most kézzel állítom össze a képességeit, ne szívjak a sok kihasználatlan Major skill miatt.

Meg asszem leszedem a GOTY-t, és felrakom a sima verziót, aztán tolok rá patch-et, és utána húzom fel az SI-t meg a KotN-t.

Nah, jó lesz. Veszek sört estére. :D

[ Szerkesztve ]

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#2911) Jorus válasza Kareszovics (#2907) üzenetére


Jorus
nagyúr

Én vagy a Skingrad-i házat veszem meg, vagy semmit. :) A cuccokat meg úgyis eladom, ninc sértelme tárolni. Kell egy jó bicska, meg a DB-s páncél, és annyi. :)

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#2912) Kareszovics válasza Jorus (#2911) üzenetére


Kareszovics
addikt

"Én vagy a Skingrad-i házat veszem meg, vagy semmit. :)"

Én mindet megszoktam venni, csak Waterfronttal kezdek mindig. :D

(Bár az előző karakteremmel a Chorroli házat nem bírtam megvenni, mert az istenért sem akart velem haverkodni a Countess. :DDD )

[ Szerkesztve ]

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#2913) katt777 válasza Jorus (#2910) üzenetére


katt777
félisten

Telepítési sorrend értelemszerűen megegyezik a kiadási sorrenddel, én legalábbis úgy csináltam. Obli fel, Kot9 fel, SI, fel, 1.2.0416 SI patch fel (mert SI telepítése után a másik nemOK), Unof Obli fel, Unof mods fel, Unof SI fel, a lényeg, hogy a az unoff. patch-eket a hivatalos lemezek és kiegészítők után telepítsd. Betöltési sorrendet meg úgyis megkaptátok. :K A GOTY-ot sztem mindenképpen el kell feledni, mert az vsz. megint amcsi kiadás, és nem jók rá a patch-ek.
155 küldi/138 nappal fejeztem abba, 118 óra játék után. Gondolom, a DB-s és GF küldik hiányoztak a 200 feletti értékhez, amit Kareszovics küldött be, vagy valaki, aki hasonlított rá, talán Tzimash. :U
Én megveszek minden házat, amit lehet, mind 1 + küldi.
Én egyébként most úgy fogom csinálni, hogy DB és GF küldiket lenyomom, aztán átmegyek jó kislányba. Csináltam ugyanis egy erdei elf csajszit (vazze, vagy másfél órát szórakoztam, mire sikerült neki valami arisztokratikus, és még nem is randa kinézetet találni), én is "manual", nagyon béna még. Beletettem a fő mágikus képességeket, a hárítást, a vágó fegyvereket, meg az íjászatot, a többit meg úgyis fejlesztem, folyamatosan. Én csomagban tolom majd a küldiket megint, és 17. szinten nekiállok a kapucsukogatásnak is, közben mindig váltogatva a skilleket, hogy egyenletes legyen a fejlődés. Már elcsesztem vagy 10 tolvajkulcsot, mire rájöttem, hogy most fogynak! :Y
Legalább te mondj már valamit, hogyan tudom úgy megcsinálni a mages guild quest-et, hogy képes legyek fekete lélekkristályokat csinálni! Mert most már hiába próbálom, nem csinál. Kövek az oltárba, megvárom a besugárzást, kövek ugyanúgy ott. :O

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#2914) Kareszovics válasza katt777 (#2913) üzenetére


Kareszovics
addikt

"155 küldi/138 nappal fejeztem abba, 118 óra játék után. Gondolom, a DB-s és GF küldik hiányoztak a 200 feletti értékhez, amit Kareszovics küldött be, vagy valaki, aki hasonlított rá, talán Tzimash. :U"

Következőket szoktam egy karakterrel megcsinálni:

Főküldetés
DB
FighterG
MagesG (recomm + Arcane Univ)
Thieves
KOT9
SI
SI mellékküldetések (van vagy 8+; régen csináltam már :B )
Egyéb Factionok (lovagrendek, társaságok)
Városi mellékküldik (ebből van vagy 4 városonként, könnyű kiszámolni mennyit lehet ezekből kamatoztatni)
Különböző farmokhoz tartozó küldik
Nirnroot
Daedra cuccok

Hirtelen más nem jut eszembe... :)

[ Szerkesztve ]

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#2915) Jorus válasza katt777 (#2913) üzenetére


Jorus
nagyúr

A BSG készítésnek nincs köze a Mágus céhes küldikhez, csak akkor is csinálhatsz, ennyi. Szal, ha tolvaj vagy, vagy koldus, akkor is csinálhatsz, ugyanúgy, mint arche mage-ként.

Odamész az egyik oltárhoz (Dark Fissure, Fort Istirus, Fort Linchal, Wendelbek közelében vannak oltárok), megvárod a megfelelő időpontot, amikoris a Shade of the Revenant vetül az oltárra. A fény minden nyolcadik napon vetül az oltárra, éjféltől 24 órán keresztül. Nappal is, csak akkor nem látszik ugye. Ez a játék kezdetétől számítódik, szal amikor kezded a játékot az az első nap. Persze végülis nem nagyon kell számolni, én vártam 24 órákat éjszaka, amíg nem jött a fény. Közben szotyiztam. :) Amikor pilácsol a fény, betolod a Grand Soul Gem-e(ke)t az oltárba, és tolsz egy Soul Trap-et. Azt annyi. Kész a süti. Egy Soul Trap egy Grand Soul Gem-ből csinál Black Soul Gem-et. Ami fontos! Csak olyan GSG-ből tudsz BSG-t csinálni a fenti módon, ami vagy üres, vagy te töltöttél bele lelket! Szal, ha találsz egy BSG-t, amiben van lélek, azzal nem fog működni a dolog, de ha találsz egy üres BSG-t, és töltesz bele lelket, akkor mehet a dolog. Mivel nehéz számon tartani, hogy meik BSG-be töltöttél te (főleg, ha Umbra-val nyomod, és egyfolytában gyűjti a lelkeket), és meiket találtad töltötten, javasolt BSG készítéshez üres GSG-t használni.

[ Szerkesztve ]

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#2916) Jorus válasza Jorus (#2915) üzenetére


Jorus
nagyúr

"Szal, ha találsz egy BSG-t, amiben van lélek, azzal nem fog működni a dolog, de ha találsz egy üres BSG-t, és töltesz bele lelket, akkor mehet a dolog. Mivel nehéz számon tartani, hogy meik BSG-be töltöttél te" - Helyesen természetesen GSG szeretett volna lenni mind... :B

[ Szerkesztve ]

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#2917) katt777 válasza Jorus (#2915) üzenetére


katt777
félisten

Köszi mindkettőtöknek. A lélekcsapda varázslatot totál elfelejtettem, de volt valami hiányérzetem, csak nem tudtam, mi hiányzik. De az új karival megpróbálom majd. Na most, a helyszínekkel megfogtál. Én a cheydinhal melletti hegyre szoktam járni. A többin ugyanekkor van fény, vagy máskor? Ja, és látszik az nappal is. :P
Gondolom, célszerűbb az üres, mert akkor abba még lehet nagy lelket tenni, nem? Szóval akkor nincs az, hogy ha csinálok, akkor a nekromancia miatt már nem folytathatom a mages küldiket?
Amúgy mekkora erejű lesz egy GSG? És a kicsi is akkora, vagy nagyobb? A remek lélekkőbe max 1600-nyi lélek fér, az meg enchantoláskor elég sovány.

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#2918) Jorus válasza katt777 (#2917) üzenetére


Jorus
nagyúr

Mind a 4 helyen egy időben jelenik meg a fény.
Azért célszerűbb üres GSG-t használni, mert az biztos jó lesz, amint azt már írtam. Teljesen mindegy, hogy mien lelket töltöttél a GSG-be, amikor elkészül a BSG, az üres lesz - értelemszerűen, különben nem sok értelme lenne. :D A BSG értelme ugyanis az, hogy bele tudj tölteni magasabb rendő lelket is, tehát minden emberszabású fajt (Imperials, Nords, Bretons, Redguards, Orcs, High Elves, Wood Elves, Dark Elves, Argonians, Khajiit) vagy akár Dremora-kat , GS-eket és DS-eket is. Namost mi értelme lenne egy BSG-nek, amiben teszem azt egy patkány lelke van? :D
Egyébként addig nem töltődik lélek a BSG-be, amíg a sima kövekbe is tud, szal nem kell félni attól, hogy egy rák lelkére pazarlod a nehezen előállított motyót. Ha levadászol vkit Soul Trap-el (vagy ugye Umbra-val), akkor a legkisebb szabad kőbe száll a lelke, majd a következő áldozatá a következőbe legkisebbe, és így tovább, mígvégül már csak nagy kövek maradnak, aztán, ha azok is megtelnek, akkor jönnek a BSG-k, majd ha már azokban sincs hely, akkor az Azura's Star.

Azt nemtom, hogy a Mágus céhes küldit hogy befolyásolja, mert én később csináltam, de biztosan nem hőbörögnek érte, mivel a BSG gyártás a quest része (lehet). Azt nemtom, hogy ebben az esetben elveszik-e a kész BSG-t.

A BSG-kbe is 1600-as töltés fér max, hiszen GSG-ből készülnek, csak annyi a plusz, hogy NPC-ket is rabul tud ejteni.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#2919) Jorus válasza katt777 (#2913) üzenetére


Jorus
nagyúr

GOTY-t leszedtem, Registry takarítva. Sima Obli felment, KotN, SI felment. Most jönne az 1.2.0416 SI patsch, de erre ezt a hibaüzit kapom:

Mi lehet a gond?

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#2920) katt777 válasza Jorus (#2918) üzenetére


katt777
félisten

Mágus küldiben éppen megállítani kell a nekromantákat a GSG készítésben. Persze hiába állítod meg és irtod ki őket, vígan fogják űzni a praktikáikat később is.

Béna csajom csak 150 terhet bír, hát ez maverás lesz. Viszont már 3 mellékképességet majdnem a főképességekhez fejlesztettem (duma, lopakodás, meg még valami :U ). Vazze, hiába vannak a varázsok a fő képességeim között, lélekcsapdám nincs. Van valami drake és egyéb shade-em, ezek mire jók?

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#2921) katt777 válasza Jorus (#2919) üzenetére


katt777
félisten

Rossz patchet kívánsz feltenni. Vsz US-t az európai helyett, ha valóban az SI. Feltöltöm neked. ;) ) Bár az oldalamon is ott van a linkje, ha jól rémlik, csak most rohadt lassú a FreeWeb (valami gebasz mindig van vele).

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#2922) Jorus válasza katt777 (#2921) üzenetére


Jorus
nagyúr

Itt nem nagyon van más SI patch. Gondoltam inkább ezt, mint a spanyolt. :)

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#2923) Jorus válasza katt777 (#2921) üzenetére


Jorus
nagyúr

Amíg felér a pecs megkreálom a kis újoncomat. :)

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#2924) katt777 válasza Jorus (#2922) üzenetére


katt777
félisten

Én nem is ezt linkeltem be, hanem inkább ezt. Sok variáció nincs: UK patch, vagy US. Előbbi ált. a sima kiadás, utóbbi a GOTY. A modok azért talán mennek mind2-n.
Már rég fent van, ha nem jó, nézd a fenti linken.

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#2925) Jorus


Jorus
nagyúr

UK nem ment fel, elszáll vmi hibával, most nézem az US-t. Egyébként kész a rossz arcú dark elfem. :)

Ok, US felment.

[ Szerkesztve ]

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#2926) katt777 válasza Jorus (#2925) üzenetére


katt777
félisten

Akkor most GOTY-t tettél fel, vagy a 3. kiadás is US, vagy szimplán az alapjátékod az? :F A NoDVD fixet ne feledd, a lemezt és a meghajtót kímélendő!
Hol találom a seftes fazont IC-ben? Mert azt nem jelzi, a főnököm meg csak 50 lopott arany után áll szóba velem. Egyébként tök jót találtam ki: összelopok minden gyümölcsöt, gyorsan alkimizálok belőlük valamit, és az már nem lesz lopott cucc. Alkímiám is már 25-ön van, nő a lopakodás és az atlétika-attrobatika, csak elérem a fő képességeket, na! :C
Az íjászatot jó volt fő képességbe tenni. Lesből egy lövéssel levadászok bárkit. ;] Ha banditát öltem meg, akkor is jön a DB, vagy ahhoz jó embert kell?

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#2927) katt777 válasza Jorus (#2925) üzenetére


katt777
félisten

Az azért bosszantó, hogy hiába török be gazdag házba, alig 1-2 arany van ott, szégyenszemre könyveket kell lopkodnom. ;]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#2928) katt777


katt777
félisten

Capital bug?

Brumában megcsináltam a mages küldit, és lopott tárgy a Varázslat kézikönyve, amit Ovanaro meg nem veszi át tőlem (illetve nem tudja, mert meg sem jelenik a párbeszéd).
Másik bug: hiába nyitottam ki a zárat a börtönben, az őr nem tágított onnan (biztos azért, mert félbeszakítottam a beszélgetését a másik rabbal), így csak letöltött büntivel tudtam kijönni.
Más: templomban nem kapok áldást. Hogyan szabadulhatok meg a bűneimtől? Vagy börtönnel letudva?

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#2929) Törzsúr válasza katt777 (#2928) üzenetére


Törzsúr
senior tag

:DDD

Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90

(#2930) Jorus válasza katt777 (#2926) üzenetére


Jorus
nagyúr

Nem, most éppen a Collector's Edition-t tettem fel. :D Ez persze ugyanaz, mint az alap Obli. Az UK vmi hiányzó .dll-t reklamált, de az US felment rendben. Holnap majd felhúzom a további patcheket, és modokat, azt akkor jó lesz akkor. :)

Félelmetes, hogy akárhányszor el lehet kezdeni a játékot. Még most is lenyűgöz az intro, és Septim monológja, aztán a csatornarendszer, majd a kibukkanás Cyrodiil ege alá, na igen. :) Az újdonság élményét fokozza, hogy nem menetem nyél gázon Vilverinbe, hanem dobtam egy jobbost, találtam egy barlangot, amit az eddig 350+ óra játék során nem fedeztem még fel. Jó, mondjuk eleve nem sokat kóricáltam IC környékén.

Majorba mentek:
- Blade
- Alchemy
- Destruction
- Acrobatics
- Sneak
- Security
- Marksman

Az első barlangban majdnem szintet léptem. :) Kicsit feljebb toltam a csúszkát háromnegyed felé, így elég kemény lesz. Régen egy rák koma 2 darab 5-ös sebzésű Flare-től megpirult, de most a duplája kell nekik. Izzadós lesz. Ja, és csak túlterheléses loot-szállításra fogom használni a fast travelt, egyébként meg levadászok minden romot, várat, barlangot, bányát, disznót, patkányt, medvét, farkast, őzikét, és nyuszikát, meg kacsákat, meg libákat, meg ami jön. :D Hoszú hétvégén gyűjtünk némi játékidőt. :)

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#2931) Jorus válasza katt777 (#2927) üzenetére


Jorus
nagyúr

Jah, én ezüst köcsögöket, meg fém biliket szoktam elcsórni pár aranyért. :D IC-ben a boltokat érdemes felnyomni, főleg az ékszerészét, meg a páncélos fivérekét.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#2932) katt777 válasza Jorus (#2931) üzenetére


katt777
félisten

De mi a megoldás a kérdéseimre? És hol vehetek lélekcsapda varázslatot? Mert azt nem kaptam, pedig a fő képességeim között vannak a mágikusak. Addig nem nagyon használom az idézést, pusztítást, amíg a pengét meg az íjászatot fel nem fejlesztem, meg amúgy is mellékképességekre gyúrok most. A mindössze 150-es teherbírás az elf csajszitól viszont kicsit gázos. Lehet, Oblivionból majd tgm varázzsal kell kihoznom a cuccokat? ;]
Igyekszem mielőbb küldeni valami képet, hogyan fejlesztem a kiegészítő képességeket. Már haladtam nem keveset, de szintlépés felé még alig. Jó lesz ez így, végül ő lesz az Izom Amazon. ;]

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#2933) Jorus válasza katt777 (#2932) üzenetére


Jorus
nagyúr

Soul Trap-et pakolhatsz mondjuk a Mágus Botodba, de tőlük vehetsz Spell formában: KLATTY! De vehetsz elég sok mágus boltban tekercs formában is. (Ha Soul Trap-et alkalmazol vkin, az támadásnak minősül, és bounty-t kapsz érte, még akkor is, ha ugye semmi baja sem lesz tőle. Ha meg meghal, és elkapd a lelkét, akkor a gyilok miatt úgyis jár a komolyabb bünti.)

A kérdéseidet majd kibogozom, ha lesz egy kis időm. :)

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#2934) Kareszovics válasza katt777 (#2926) üzenetére


Kareszovics
addikt

Ha banditát öltem meg, akkor is jön a DB, vagy ahhoz jó embert kell?

Jó ember kell. Ennyivel kisegítem Jorust. :D

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#2935) katt777 válasza Kareszovics (#2934) üzenetére


katt777
félisten

Az a bandita is jó ember volt valaha... :))
Én meg megyek, megnézem, mi okozhatja a gondot a brumai küldivel. Remélem, nem a BC mod, vagy az illu! Tényleg, az új játékban a brumai boltos ajtaja már a helyén van, de az éjszakai, világító ablakok még mindig a háza mellett álló fenyőben. ;]
Doom3 és CoJDX10 teszteket nyomtam, előbbiek már fent is vannak az oldalamon, tesztelendő a C2D-s konfigot. Mindenesetre AMD-seknek mondom: a Doom 3 engine-ről az derült ki, hogy 3,7 GHz-en az E8400 még csak default beállításokon hajt ki egy 3870-et!

Na, akkor ezt a Selenát kell megkeresnem brumiban.

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#2936) katt777


katt777
félisten

Vazze, ilyen nincs! :W :W :W Lekapcsoltam minden modot, úgy sem jó. Mondom, hátha az a baj, hogy én már az élet-érzékeléssel előre megtalálom J'askart, anélkül próbálkoztam, úgy sem jó. Aszongya Olinaro, hogy az ő varázslatával próbálkoztam, próbálkoztam, az sem jó.
Most letörlöm az egész szart úgy, ahogy van.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#2937) Jorus válasza katt777 (#2936) üzenetére


Jorus
nagyúr

Hogy csinálod, hogy mindig a legkönnyebb questeken akadsz meg? :D És persze egyből kiabálsz, hogy bug. :D

Namost ott kezdődik a gond, hogy ki az az Ovanaro/Olinaro? :) Feltételezem Volanaro-ra gondolsz. Oké. :) Aztán még az a gond, hogy sosem tudom mit szeretnél kérdezni, és tulajdonképpen miért, és hol akadtál el. :D Volanaro csak egy zárnyitó spellt ad, ami a könyv miatt kell... :) Na, kifejtem.

A küldi lényege, hogy beszélsz Jeanne Frasoric-kel, aki szól, hogy J'skar-t napok óta nem látta, és ez neki valamiért rossz. Namost vagy megkeresed a rossz arcú tagot magad, vagy beszélgetsz a mágusokkal, és tőlük próbálsz megtudni vmit. Ha magad keresed meg, akkor Detect Life, majd, ha megvan a láthatatlan ürge, akkor tolsz rá egy Dispelt, és kész is. (Nem olyat, aminek a range-e self, hanem oat, aminek Other.) Persze ien spelljeid alacsony szinten valszeg nincsenek, szal inkább a második megoldást javaslom. Így ugye eljutsz Volanaro-hoz. Elég mufurc tag, próbálj meg a kedvében járni, és akkor barátságosabb lesz. Charme spellekkeltekercsekkel, vagy arannyal told fel a diszpozícióját irányodban, és bele fog egyezni a dologba, vagyis segít megkeresni a kurafit. Cserébe neked segíteni kell neki azzal, hogy ellopod Jeanne varázskönyvét, majd vidd el neki este (22:00 után) a szobájába. Felmész, ellopod a könyvet, amíg a gádzsi alszik, és annyi. Fontos, hogy ne vegyenek észre, mert akkor kirúgnak a céhből. :) Szal leviszed a megbeszélt időpontra a könyvet Volanaro-nak, és amikor átadod neki, megjelenik J'skar is, és jót röhögnek. Úgy, hogy muhahha, vagy hasonló. :D Ezután elmész Jeanne-hoz, hogy megvan a macskaképű haverja, és ő már küldi is az Arcane University-hez az ajánlást. Persze kicsit morog, hogy nem találja sehol a varázskönyvét, de az már kit érdekel, nemde? :)

[ Szerkesztve ]

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#2938) katt777 válasza Jorus (#2937) üzenetére


katt777
félisten

Azért kiabálok, hogy bug, mert mindazt tudom, amit leírtál, ugyanis egyszer már megcsináltam ezt a küldit (de azért kösz). Detect life-ot hiába tolok rá, mert közli, hogy lerombolok mindent, és a főnöknőnek hiába próbálok szólni. Volanaro (hiába, a hülye neveikkel mindig gondban vagyok, nem is igazán érdekel, hogy hívják őket) már a haverom (vazze, a beszédkészségem már túl van lassan a fő képességeimen), föl is lopakodok, nem lát meg senki, kiszedem a varázslatával (vagy tolvajkulccsal, mindegy) a könyvet, kis is írja a program, hogy akkor most vigyem Volinak, de amikor odaérek, csupa szürke a menü, "Prank" nincs közte, csak Mages Guild, Jeanne Frasoric, J'askar (de erre sem adja be), meg Rumors. Feltelepítettem újra csak a játékot, és így sem megy. Azért főleg nem értem, mert előzőleg nem volt gondom vele, csak nem azért, mert másik konfigon játszottam! :W
Szóval tudom, hogyan KELLENE lennie. :R

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#2939) katt777 válasza Jorus (#2937) üzenetére


katt777
félisten

A dispel-t még megpróbálom, ha van, de nem rémlik, hogy az új karim varázslatai között lenne. Időpontra nem emlékszem, hogy lenne, de megnézem.

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#2940) katt777 válasza katt777 (#2939) üzenetére


katt777
félisten

Varázslat sincs, J'askar menü sincs, félreemlékeztem. Bruma, Jeanne, Mages Guild és Rumors van. Fogalmam sincs, miért nem műxik. :F :((( :O :W

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#2941) katt777 válasza katt777 (#2940) üzenetére


katt777
félisten

Eszembe jutott valami. Lehet, hogy azért nem megy, mert éjjel, betörve jutottam be, és csak miután mindenkivel összebarátkoztam, meg elvégeztem a küldit, akkor jönnek rá, hogy úgy törtem be?
Viszont most meg nekiállt kidobálni, hiába tettem vissza a helyes betöltési sorrendet. Kezdek nagyon morcos lenni. Mindegy, nem untatlak benneteket a bajaimmal, egy kicsit még szórakozom, elindul-e, aztán ezúttal nem kímélem meg a lemezeket.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#2942) Jorus válasza katt777 (#2938) üzenetére


Jorus
nagyúr

Csak a megjelölt időpontban - 10:00 PM - fog róla beszélni, előtte nem érdekli se a könyv, se J'skar. Ha magad keresed meg, akkor Dispel Other kell ahhoz, hogy felderítsd, anélkül hiába látod Detect Life-fal.

[ Szerkesztve ]

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#2943) katt777 válasza Jorus (#2942) üzenetére


katt777
félisten

Megoldottam. A betörés volt a hiba. Úgy, hogy felmentem a főnökhöz, és adott kulcsot, már működött a dolog, és visszamenve közölte is a 10-órát végre. Azért valami módon közölhetné a játék, hogy nem megy a küldi, mert némi késéssel rájöttek, hogy úgy törtem be... :(((
Kiakadást megoldotta, hogy Arcane Infusion-t a végére tettem a sorrendbe (pedig a mentésben is így volt abból néztem meg, mégsem működött).
Ognar nem volt, bepakoltam a ládájába, aztán amikor volt, és kivettem a "saját" lopott cuccomat, elrohant feljelenteni! :)) A szemét! :DD Nem baj, majd megint a saját cuccait adom el neki, azokat lopom el, amíg alszik. ;]

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#2944) Jorus válasza katt777 (#2943) üzenetére


Jorus
nagyúr

Királyság. :) Én tegnap előtt otthagytam szegény friss karimat IC mellett, de majd este! :) Összerakok 2 bringát, aztán nekiülök felderíteni Cyrodiil-t íjjal és tűzlabdákkal. Egyébként itt nézegethetitek a régi Obli képeimet, még 2006-ból. :) Jó, a vége már végén már újak is vannak.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#2945) katt777 válasza Jorus (#2944) üzenetére


katt777
félisten

Mintha ezeket már láttam volna valahol... :U
Én most elnyilazgatok, már ha megint Obli közelébe jutok, mert ma nem volt netem, amúgy meg teszteltem ezerrel. A tesztoldalamon megnézheted, ha kíváncsi vagy a 3870 teljesítményére az új konfigomon.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#2946) Lenry


Lenry
félisten

játszik valaki 64 bites XP alatt Obliviont? mert engem egy szó nélkül kivág az asztalra. az első Bethesdás videó után vagy egy loading és aztán az asztal...

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#2947) Jorus válasza katt777 (#2945) üzenetére


Jorus
nagyúr

Mármint hogyhogy láttad őket? Linkeltem volna már? Akkor sorry! :)

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#2948) katt777 válasza Jorus (#2947) üzenetére


katt777
félisten

Nem úgy, te! :Y Azt láttam, ami rajtuk van! ;)

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#2949) katt777 válasza Jorus (#2947) üzenetére


katt777
félisten

Hülye rios, megint plyan lassú, hogy dupláz. :W

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#2950) katt777 válasza Lenry (#2946) üzenetére


katt777
félisten

Más gond lesz ott. Ha x64 Vista alatt ment, XP alatt is mennie kell neki az x86 emulátorral. Egy kodek-hiba erősen valószínű.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.