Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gothmog

senior tag

Apróság, nem nagy dolog, csak kicsiny adalék a játék "hitbox" témaköréhez:

Weeping Peninsula Earthbore Cave bossa egy rúnamaci, akinél a "magáhol ölelés (nyomorgatás)" is érdekesen működik. Korábban nem tűnt fel (első végigjátszásban idéztem itt, a másodikban pedig szét-poise-breakeltem valami batár nagy fegyverrel; most a scimitarok viszont nem hatották meg különösebben, így elég sokat akrobatikáztam körülötte), de ez a támadása kicsit olyan, mint a dlc tarajos viziló bossának a "szájba kapása" - magyarán méternyi távolságból is "beleteleportálódik" az ember a fogásba, ha a játék úgy gondolja... Biztosra veszem, mert a maci zsinórban háromszor spammelte be ezt a támadást úgy, hogy mást nem is csinált közötte. (Meg is fektetett emiatt egyszer.) A második ráfutásnál azt hittem, kicselezem, ha befutok a két hátsó lába közé, de onnan is "kikanalazott". Mondjuk ez volt a legnagyobb öröme, mert ezután már extrán figyeltem, így nem volt több gond.
    De furcsa, mert elég sok rúnamacit lenyomtam a két végigjátszás alatt, de erre a problémára nem figyeltem fel. (Igaz, a kinti "alap-példányok" nem is nyúltak ilyen mániákusan ehhez a fogáshoz.)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés