Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Jó, de téged a te végigjátszásodban miért zavarna, hogy mások hogyan tették könnyebbé a saját dolgukat? A te döntésed, hogy a játék adta lehetőségekkel élsz-e vagy sem. Más pedig dönthet másképp.
Hamar eljutottunk a scadu-rendszertől addig, hogy nehogymár másnak könnyebb legyen...
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
No, visszaolvasva megnyugodtam, nem csak nekem kedveskedtek “Dögölj meg” priváttal.

-
Mr X
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Esküszöm, pont az jutott eszembe, hogy meg kellene keresni a psn id-ját, erre olvasom a hsz-ed…

-
Mr X
veterán
válasz
Beretvás
üzenetére
Magyarázd már meg légy szíves, hogy nincs ilyen. Eszem megáll…
Nem elalkasztó hibákról volt szó, hanem idegesítő elmaradásokról.
A bullshitek puffogtatása helyett inkább olvasd el, mit is írtunk többen.
WATERDACA:
A játék nálam nagyon betalált, de ettől még kár lenne eltagadni a hibáit.
-
Mr X
veterán
válasz
Beretvás
üzenetére
A kamera probléma szerintem is elég ciki. Ahogy a target rendszer is. Nem azt targetolja ki sokszor, aki az orrom előtt áll és a képernyő közepén van, hanem egy sokkal távolabb, adott esetben a kijelző szélén alig látszó mobot, aki ráadásul 30 méterre van. Konkrétan volt olyan, hogy egy kupac virág közül nem engedte kitargetelni a nagyok, vagy épp futás közben targetelve elrántotta a futásirányt 90 fokkal egy kisebb enemy miatt. De a Rennala phase 2 is egy hányás (most toltam le hatodszor), ha summon van lent, egyszerűen nem engedi sokszor kitargetelni a nénit, hanem a summonra teszi a targetet, aki mellettem van és a kamerát is elfordítja. Imádom az ER-t, de ez egy agybaj.
-
Mr X
veterán
Végre meghalt Radahn. Mondjuk nem életem legdicsőségesebb győzelme. Nem bírtam vele, így áttalenteltem és le-facetank-oltam. Mondjuk aki ezt a fight-ot kitalálta, nem volt normális.
-
Mr X
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Első végigjátszásnál lehetőleg nem guide alapján szeretnék haladni. Anélkül pedig az eleje elég erős. Az első lény, akivel találkozol, egy bekokainozott beastman. Aztán jönnek a fejszés katonák, meg a parfümösök. És a Wolverine-klónt meg sem említettem az erdőben. Ezek egy strength karakterrel nekem kihívások az elején. Most már elvagyok, scadu level 3, a cica lement. A kezdőzónát még nem hagytam el.
-
Mr X
veterán
Ez a dlc tényleg nem szarozik. RL145 körül mentem át strength build-del, Radagon megölése után, de gyakorlatilag bárki fel tudja dugni a kalapácsom a seggembe egy pillanat alatt.

-
Mr X
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nyugi, én elsőre annál az első tábornál refund-oltam a játékot. Azóta meg platináztam és épp a harmadik végigjátszásom tolom. Ne akarj parry-zni, a dodge-ot szokd. Elsőre talán valami greatsword vagy katana lesz jó, azok nem túl lassúak. Arra figyelj, hogy lehetőleg egyesével szedd le az ellenfeleket. Abban az első katonai táborban lehet gyakorolni.
Ha megvan a lovad, teleportálj vissza Church of Elleh-hez, ott megkapod az első spirit summon-od, onnan könnyebb lesz.
-
Mr X
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Azért kérdezi meg, mert van a közelben Marika szobor, közelebb, mint a grace.
-
Mr X
veterán
Soha nem gondoltam volna, hogy egy souls játék lesz életem első platinája, de csak meglett. Kalandos volt, de azt hiszem, kicsit most pihentetem, míg regenerálódnak az erek az agyamban.

-
Mr X
veterán
Tudom, souls-veteránoknak nem nagy szám, de én büszke vagyok rá, hogy végre én is Elden Lord lettem. Első ilyen stílusú játékom volt. Sok agyvérzés és ordibálás után, de meglett. Most jön a revenge-run.

-
Mr X
veterán
válasz
Weeman1
üzenetére
Nekem asszonyt sikerült rávennem, pedig látta előtte, mennyire ki tud akasztani a játék. Egyelőre élvezi, ha nagyon elakad, tudok segíteni neki (én sem játszottam még végig). Eddig még nem adta fel, pedig első souls tapasztalata.
Pár hónapja én is nekifutottam már egyszer egy astrologerrel, de túl sok lett az agyvérzés, így pihenőre tettem. Most pár hete megint nekiálltam Dex build-del.
-
Mr X
veterán
Srácok, csak egy mellékszálas kérdés merült fel bennem. Semelyik ismertebb soulslike játékban nincs beépített death counter?
-
Mr X
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Ha bal kézbe rakod az íjat, tudsz manuálisan célozni. De hibázni mindig fog, a spelleket is képes mellélőni, pláne, ha dodge-ol az ellen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)