Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
radi8tor #35392 üzenetére
Jut eszembe, te is a Ford topicban vagy... Ha jól tévedek.
Ja, de lehet érdemes már novemberben megvenni. Ki tudja h alakul az idő.
Mibe fáj egy szett jóféle nem tré papucs szett? Megáll 100-ba?
Még nem túrtam át az ajánlott téligumi listát. 2017-est láttam azt hiszem, amiben szét volt válogatva oan szempontok alapján, mint zaj, eső, jég, fogyasztás, stb... -
flymi
addikt
-
flymi
addikt
válasz
radi8tor #33235 üzenetére
Az informatika elég tág fogalom... Nem tűnik túl vészesnek azért első hallásra.
Én úgy vagyok vele, hogy szerintem (nagyjából) bármi megtanulható, csak érdeklődés kell hozzá és némi kitartás.Nálam az idegennyelvi kompetenciák kimerülnek abban, hogy megértem mit akar a másik, vagy el tudom olvasni és megértem az írott szöveget, csak ne kelljen mondatot szerkeszteni és ha lehet kerülöm az emberekkel való közvetlen kommunikációt idegen nyelven és magyarul is. A munkahelyen elvégzem a munkát, nem bratyizok.
Nem szeretem a meleget, az embereket és a sütőtököt.Ez van.
-
flymi
addikt
válasz
radi8tor #33233 üzenetére
Igen tudok róla. Egyik kolléga gyöngéd ráhatással a fiára jelentkezett is, tanfolyamot elvégezte, csak elsőre nem sikerült a vizsga. 16 főből egy se ment át.
Nem vagyunk túlfizetve, de az előző melóhelyem sokkal de sokkal szarabb volt, szóval nekem a váltás maga volt a megváltás. Több pénz, több szabadidő, előbbre lépési lehetőség, nincs túlóra (vagy ha van, azt nem tudják elsumákolni), ingyen utazom és effektíve kevesebb a munka, cserébe viszont élet- és balesetveszélyes. Kábé mint egy tűzoltónál.10x pénz, de gondolom valami spéci képesség/végzettség kell hozzá.
Az idén adnak a jubilálóknak is egyszeri pénzt, kábé neszefogdmegsemmideaztjól. 15 év után 15 rongy. 20 után 20k satöbbi, aszthiszem 50-ig bezárólag.
-
demars
addikt
válasz
radi8tor #33167 üzenetére
Mondjuk ezért is vagyok híve a megbízható dolgoknak. Nem baj, ha nem a leggyorsabb, de legyen tartós!
Ha aktuális lesz a dolog úgy is kérdezek, körül nézek a megfelelő topikban, hogy mi az ajánlott. Optikai helyére menne ( vagy hdd helyére, hdd meg optikai helyére) a tervem az, hogy veszek külső olvasót. Láttam már slim kivitelt, az tökéletes lapos mellé. (Lehetne fullos hálózaton beszélgetős, mindennel kommunikáló rendszert is csinálni, de sajna kuka vagyok ehhez). -
-
demars
addikt
válasz
radi8tor #33161 üzenetére
Sokat olvastam azt a szakmai topikot, illetve más leírásokat is végignyálaztam. Pontosan leírták a hiba lehetőségeket, ami picit eltántorított akkor az ssd-től.
Pedig ha belegondol az ember, egy sima mezei hdd -vel mi a helyzet? Ugyan ez, bármikor beadhatja a kulcsot, max nem annyira háklis bizonyos dolgokra, mint egy ssd.
Sztem ősszel benevezek egyre én is ( akkor kezdődik a PC szezon nálam) -
fant0mi
őstag
válasz
radi8tor #33158 üzenetére
320 series. Azert mondtam, hogy egy 8 eves gepbe jo lesz, most az ar volt a szempont. Ujra semmikepp sem akartam kolteni. Igy is allt egy evet a gep az elozo meghibasodasa miatt. De kislaptopon, telefonon sokminden kenyelmetlen. Meg nem tudok igy Waze terkepet szerkeszteni, sosem leszek Level3 igy.
-
válasz
radi8tor #33110 üzenetére
hülye
Mikor kimentem délután ébredés után, felkiáltottam, hogy "mind meghalunk!"
na, az jó hírHát a reggel sem az igazi, de a 8h az már elviselhető szerintem. Max a közlekedés gáz olyankor.
flymi Az utolsó mondatoddal 100%ig egyet értek. Én is mindig ezt mondom. Felöltözni fel lehet, nade ilyenkor levenni? Mit?
-
válasz
radi8tor #33047 üzenetére
Jaja. Hát ez van.
Ami jobban bosszant az az auto jelenleg. Hazajöttünk németből, ki sem keltem az ágyból majd egy napig. Aztán meló elött el a pékségbe, és indulás dolgozni. 14km-t tettem meg, amikor a 4es henger hajtókarja úgy gondolta, hogy ő márpedig meg akarja nézni a napvilágot. Öröm az ürömben hogy nem kint történt. És nem, nem hajtottam ki a szemét, lehet néha elértük a 120as tempót is, de csak előzésenél
2970km-t elmentünk kint vele egy hét alatt, és tessék. -
Vesporigo
aktív tag
válasz
radi8tor #32745 üzenetére
Köszönöm!
Olyan érzés, mintha kinyílna a világ. Végre eljárhatok meló után tanfolyamokra (nem lesz az, hogy egyszer tudok menni, máskor meg nem), a hétvégék szabadok, párommal szervezhetünk közös programokat (nem kell dolgozni hétvégén, mikor lehetne menni túrázni is), meg nem kell többet a család/barátok/ismerősök sajnálkozását hallgatnom, hogy milyen rossz nekem...
-
válasz
radi8tor #32696 üzenetére
Hallottam már róla, de nem tudtam mi az. Asszem itt a legnagyobb konditerembe Monoron is ki van irva. Oda is el akarok majd járni. Az idealis az lenne ha egy héten legalább 1 nap futás, 1 nap uszas, 1 nap terem. Bar en a kondi termet sosem szerettem, mert tul statikus. Aztán mégis jártam evekig
Hat szűkösen. Előtte 2Gbyte-om volt, de mindig elfogyott. Nemrég valtottunk csomagot és most a 10G olcsobb mint a 2G volt
-
válasz
radi8tor #32691 üzenetére
jaja, és ha már ilyen kamerát vennék azt csőre nyomnám, nem csak úgy az égbe
Nem tudom mi az a trx
De mindjárt telón megnézem a yt linket, mert bent nem engedi a proxy. Cangázni szoktam sokat, meg mostanában ismét futni (már kétszer voltam
) De vissza akarok szokni a heti minimum két alkalomra, illetve Monoron van kafa uszoda, és mivel majd 10 évig öttusáztam, nagyon hiányzik az úszás is.
-
Vesporigo
aktív tag
válasz
radi8tor #32657 üzenetére
Szerintem volt vagy 7-es határfényesség. Nem tudtam kiigazodni a csillagképek között annyi csillag volt.
Csak nem amatőrcsillagász voltál/vagy te is?
Ritkán találkozik az ember a 7-es határfényesség kifejezéssel.
Pulsar: nálam egyedül az vált be, ha alszok 4-5 órát éjszakás után, aztán valahogy kihúzom a napot zombi üzemmódban, majd éjjel beesek az ágyba és akkor remélhetőleg el tudok aludni. Durva dolog ennyire becsapni a szervezetünket, de ilyen szempontból a kávét is egy szükséges rossznak tartom.
-
Vesporigo
aktív tag
válasz
radi8tor #32641 üzenetére
Jogos. Régebben, mikor még jobban viseltem az éjszakát, mindig olvastam valami könyvet (programozás, nyelv, történelem, stb.). Az utóbbi időben inkább már csak vegetálok és próbálom túlélni. Sajnos otthon sem tudom kipihenni magam rendesen (állandó lakásfelújítás, szomszédok randalírozása, kutyaugatás, ilyesmi), ezért éjjel már nem fog annyira az agyam, néha csak nézek ki a fejemből. Otthon meg mindig van mit csinálni, nem nagyon van idő tanulni, de a tippek alapján a napi tevékenységeket is fel lehet dobni, ne rutinszerűen menjenek. Persze hosszú ideig nem akarom ezt húzni, a költözés és a munkahelyváltás a megoldás számomra.
Addig viszont marad az agytorna. Hogy miért nem gondoltam erre korábban? -
válasz
radi8tor #32579 üzenetére
Persze. De én pl sosem vagytam 1 fűszállal a kezmbe, az egész mezőre. Max meg egyre. De azt meg ugy ertem hogy egészseges álmodozás, vagy egészséges celkitűzés.
Persze én is ismerek olyan ember, akinek ami van az nem jó, és neki van a világon a legrosszabb dolga, stb. Én az ilyeneket hivom energiavámpirnakflymi milyen oktatasod lesz? (Bocs, asszem már irtad csak elfelejtettem
)
-
-
flymi
addikt
válasz
radi8tor #32469 üzenetére
Itthoni, saját gép, asszonyon kívül más nem nagyon férne hozzá, de őt nem nagyon érdekli a tech téma és nem is volt tányér falhoz csapkodás, szóval nem nyert.
Amúgy igen valószínű, hogy akitől a gépházat vásároltam úgy két hónapja, ő volt a hunyó, vagy az, akitől ő vette, nem tudom. Emlegetem is a felmenőit!
Hogy lehet az ilyesmit kiküszöbölni? Talán egy 478-as konfiggal kellett volna kipróbálni minden aljzatot?
A végén még oda lyukadok ki, hogy épp ezért júzer fail...
Ha egy 478 elfüstöl, akkor azt inkább elintézem egy vállrándítással, nagyon nem mindegy, hogy 1,5k vagy 30k. Anno elég sokat güriztem azért, hogy megvehessem az alkatrészeket, vigyázok is a cuccaimra. Ebből is tanultam. Okuljatok belőle... -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
radi8tor #32408 üzenetére
Hogy megint nem lesz alvás csak este.
A klinikán ,ahova megyünk érkezési sorrend van. Aztán elviszem az asszonyt dolgozni és utána haza.. Valamit főzni is kéne, szóval alvás valószínüleg, csak este.
Szerk: Na ezt ügyesen leírtam..
Pulsar: Az nem, de a postás 10 óra környékén ráfeküdt a csengőre. Nekem meg még az a régifajta van ami úgy cseng mint egy régi telefon. 1*-2* már majdnem letéptem a falról, csak magasan van.
-
flymi
addikt
válasz
radi8tor #32379 üzenetére
Igen volt, de tegnap éjjel esett és szárazon sem véd túl sok mindentől, max az olajos-retkes ragacstól.
Nem tudom csak megsaccolni, hogy a kapocs hajtókara milyen súlyú, de kábé, mint egy átlagos kalapács.
A hajtókap hosszúságát 20-22cm-re saccolnám. Namost ha ez lendületet vesz és meglódul, ~180°-ot megtéve elkapja az ember kisujját...
Ebben a cikkben írnak női mozdonyvezetőkről és a teljes kapocs súlyáról is.
Ezek után nem is kérdés, hogy mikor odaszorult a másik kezem középső ujja, az el is tört.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest