Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz radi8tor #26099 üzenetére
A Dio3 szépen hasít vele...ezért se nagyon költök rá. mi a francnak. Néha laggol mint állat, de már megnyugtattak, hogy nem a VGA miatt van. Hanem a szeró baszakszik.
Te eladtad a Craftos tűzgombócokat? (Brimstone vagy mi a csöcs)...Nekem volt 74db...én gyorsan beraktam és fél perc alatt már a gold jött is. 58K-ért elment darabja.
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz radi8tor #26747 üzenetére
ilyet kérdezni...
nem, és nem is szeretnék...örök gyerek vagyok, aki csak akkor komoly, ha muszáj
meghagyom a komolyságot az unalmas emberek számára
btw, ha már itt vagy...írtam a moderácioval kapcsolatos kérdések topikba, de annyira nem zavart a kitiltás, ezért nem is kértem választ...de tőled, mint érintett....nézegeted a blogom, vagy véletlen tévedt oda egy nagybetűs?
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
zolee5016
őstag
válasz radi8tor #26791 üzenetére
igen....szép és nehéz (de jobb ha én befogom... művezetek......)//ua mint te....rendet tartok és ellenőrzök//
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
-
zolee5016
őstag
válasz radi8tor #26797 üzenetére
nah vajon??? egyérteműen az ára miatt.....(sajnos ami egészséges az drága) másrészt....
nálunk is megy a kisérletezés,graham,ill TK lisztekből előállitani,pl finomárút (csiga-batyu) de ez 100%-os teljeskiörlésű lisztből lehetetlen..és ezeknek(finomárú)nagy a piaca....
Most mi is beállítunk egy újabb vonalat...ciabatta is lesz nálunk,több ízben,és tk jellegű is ebből....[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
válasz radi8tor #26799 üzenetére
nemigen ez felfogás kérdése is...kinnt pl.már megfordult a kocka,nagyobb%-ban gyártanak rozs,TK,árpa,bevonásával terrmékeket,jellemzően ugyanazon az áron,igaz fehérliszt-tel elegyítve....itthon ehhez nagyon sok idő kell....egyik része,hogy megértsék,hogy egészségesebb,másik fele meg a kinézet,térfogat mássága...egy tk-s cucc mindig kisebb,esetenkén sőt inkább töbnyire(kenyereknél) repedt felületű..Ezt meg a boltosok nem értik,ők visszaküldik a repedt-selejt felfogás miatt.....
most kb hány boltban látsz klasszikus rozskenyeret???Az a rozskenyér ami szép az max 40%-ig tartalmaz rozslisztet...ha az lenne.
keveset mert esztétikailag hibásnak tartják...holott......
eredetileg úgy is kell készíteni,feladás virgolás után 3-5 perc pihentetés ,majd slusszal lefele szakajtózás, 40 perc kelesztés,mad vágás nélküli vetés..és így kinyílik.....
egy sztori...katalán paradicsomos kenyér....40% roszliszt 40%graham,20% tönkölyliszt...2%só ,lisztre 20%paradicsomos keverék...58%víz ,3%élesztő......ez egy díjnyertes kenyér...úgy készül mint fenntebb írtam...50db-ot csináltunk,és kiküldtük 25 boltba..próbából..22-ből visszajött repedt,kifogásolható minőségre hivatkozván----- szóval érted???[ Módosította: radi8tor ]
-
zolee5016
őstag
válasz radi8tor #26801 üzenetére
igen durva is,meg érthető is..a kenyér mint olyan,a klasszkus kenyér az fehér..és ezt nem lehet csak úgy felülírni,áthúzni,és évszázadok hagyományát máról -holnapra semmizni....A nem egészséges dolog sem éppen állja meg a helyét..inkább úgy fogalmaznák....egészségesebb,táplálóbb a több rostot tartalmazó termék,fehér -sötét örlésű társainál....( a szalonna is fújderossz tudjuk..de mégis csak jó ) a zsírral főzés is káros..és ádehogy...a szója a világ húspotlója...majd kiderül évek múlva hogy mégse.....ez ilyen szakma....
-
zolee5016
őstag
válasz radi8tor #26803 üzenetére
ez nekem is érdekes téma...olyan mint a húsevő-vegetáriánus,fehérliszt-rost,magfogyasztó ...pro-konta....
nekem addig nincs is ezzel bajom,míg el nem lehetetlenítik egymást a felek( a rozskenyerek ilyen módon való szelektálását, mint írtam repedt-selejt pedig erős ferdítésnek tartom)
Mindegyiknek van előnye-hátránya,de véleményeem szerint,ha valaki nem érzékeny rá,nem betegségben szenved,akkor tudatosan,okosan a kettő ésszerű keverése az igazán helyes......Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest